ElectroShock E-stim Handschoenen

23-03-2018

BDSM toy review by Tess: ElectroShock E-stim Handschoenen

Electroshock e-stim handschoenen

Electroshock e-stim handschoenenElektro, elektroseks of E-stim is iets wat me al een hele lange tijd fascineert, maar ook een beetje bang maakt. Normaal is het toch niet prettig om een schok te krijgen, dus waarom zou je dat dan speciaal opzoeken tijdens sexy times? Maar ik weet ook uit ervaring dat het wel ook lekker kan zijn. Electro handschoenen had ik nog niet eerder geprobeerd. Miriam van Easytoys stuurde mij deze ElectroShock E-stim handschoenen op. Althans, zo heet dit product in de Easytoys shop. Normaal gebruik ik de originele naam van het product die ik op de verpakking vind. Maar in dit geval staan er op de verpakking vijf verschillende namen: ElectroShock gloves e-stimulation, ElectroShock e-stimulation with controller, ElectroShock gloves with controller e-stimulation en Gloves with controller. Om het compleet te maken staat op de Shots website de naam E-stimulation gloves.

De verpakking

Electroshock e-stim handschoenenDe verpakking is dus qua naamgeving wat verwarrend, maar verder ziet het er best oké uit. Een zwarte doos, want kinky, met een duidelijke foto van de handschoenen nog een soort shock decoratie. De plaatjes op de doos lijken er een beetje op te liggen en glimmen ook extra, dat ziet er wel tof uit. Aan de zijkant zie je ook nog een foto van het kastje waarmee je de elektro bedient. Vaak is het bij e-stim toys zo dat je dat kastje los koopt en dan daarna losse accessoires om er op aan te sluiten moet kopen. In dit geval koop je gelijk de handschoenen en het kastje in één. En voor een heel leuk prijsje ook nog, want 69,95 is voor zo’n e-stim setje niet duur.

Op de verpakking staat ook dat je een jaar garantie krijgt, die moet je claimen op de site van Shots. Ik heb gekeken op de site, maar ik kan echt niet vinden waar of hoe dat zou moeten.

Van de makers van de horrible Hiky

Electroshock e-stim handschoenenToen ik de verpakking nog wat beter bekeek, zag ik dat ElectroShock een merk was van Shots. En laat het nu net zo zijn dat de Hiky, je weet wel, die luchtdruk toy die zich écht vast had gezogen om mijn clitoris, ook van Shots is. Ik moest mezelf hier echt even overheen zetten. Want de pijn die ik toen had aan mijn clitoris was echt niet oké, durfde ik het dan nu wel aan om een elektrospeeltje van ditzelfde merk te testen? Uiteindelijk besloot ik dat we gewoon niet in de buurt van mijn vulva moesten komen en dat ik het dan wel zou aandurven.

Goede service van Easytoys

Electroshock e-stim handschoenenHet eerste paar handschoenen wat ik ontving was helaas al defect. Je klikt de snoertjes met een soort drukknoopjes op de handschoenen en bij één van de handschoenen was dit ‘knoopje’ er al af. Easytoys stuurde me gelijk een nieuwe set, die ik de volgende dag al in huis had. Echt super goede en super snelle service altijd daar. De andere drukknoopjes lijken gewoon wel helemaal goed vast te zitten. Maar het is echt wel lastig om de stekkertjes los te krijgen wanneer je ze eenmaal hebt vast geklikt. Ik besloot de stekkertjes er ook maar gewoon aan te laten zitten en niet meer los te klikken, want ik wilde niet ook een drukkoopje er af trekken.

Ontbrekende gebruiksaanwijzing

Electroshock e-stim handschoenenEr zit geen gebruiksaanwijzing in de doos, dat vond ik ook wel vreemd. Dit is toch wel wat anders dan gewoon een vibrator, dus extra uitleg is voor de meeste mensen zeker wel gewenst. Ik zou bijvoorbeeld ook graag willen weten of ik deze handschoenen kan wassen, maar die informatie is op de doos niet terug te vinden. Er staat alleen dat je voorzichtig moet zijn, dat je electroshock toys niet in combinatie met water moet gebruiken en dat je de toys alleen vanaf je middel naar beneden zou moeten gebruiken.

Dat laatste punt is een discussiepunt waar kinksters het al lang over hebben, maar volgens mij zijn de meningen verdeelt. Het staat niet voor niets op de verpakking, dus ik ga niemand aanraden om zich niet aan deze aanwijzingen te houden, maar ik heb me er tijdens het testen niet aan gehouden. Ik zou het zelf, voor de zekerheid, niet op twee borsten tegelijk gebruiken, maar zolang de elektro een cirkeltje kan maken waarvan het niet logisch is dat het langs mijn hart zou gaan, ben ik er zelf niet zo bezorgd om. Maar nogmaals, dit raad ik andere mensen niet aan, denk altijd zelf aan je eigen veiligheid.

Handschoenen onder je handschoenen

Electroshock e-stim handschoenenAls we het dan toch hebben over wat er niet in de doos zit, er zitten ook geen latex handschoenen in de doos. Als je als drager niet wilt dat je elektro voelt op je handen (geloof mij, dit wil je niet, super irritant), dan heb je echt latex handschoenen nodig om onder de handschoenen te dragen. Was wel attent geweest als er een of twee paar latex handschoenen bij hadden gezeten. Ik besef me dat de meeste mensen die niet in huis hebben. Wij natuurlijk wel (want nou ja, obvious kinky redenen) dus hier was het snel opgelost. Maar het is jammer als je dat niet hebt, of nog erger, als je niet weet dat je dat rotgevoel aan je handen kan lossen door simpele latex handschoenen, want ook dit staat niet vermeld op de verpakking. De handschoenen passen mij perfect, maar als je wat grotere handen hebt, zijn ze moeilijker netjes aan te krijgen.

De elektro handschoenen test

Electroshock e-stim handschoenenMaar goed, hoe voelt het nou? Nou, dat is echt best wel lastig uit te leggen. Toen we begonnen met testen, vond ik het best een beetje eng. De bovenkant van het kastje heeft twee uitgangen, waarvan er maar één echt werkt (in die andere blijft het stekkertje niet zitten). Daar doe je dus het stekkertje in.  Dan moet je het powerknopje een paar seconden indrukken. Als je gewoon één keer drukt, gaat het lampje branden, maar ook gelijk weer uit als je loslaat. Kostte me 4 keer drukken om daar achter te komen. Daarna kan je een standje kiezen, je kan kiezen uit: tap, vibrating, massage en auto. En dan is er ook nog een speed knopje. Aan de zijkant heb je een draaiwieltje waarmee je kan bepalen hoe hard of zacht de stimulatie gaat. We begonnen met standje ‘tap’ en ik draaide het wieltje richting ‘weak’, want eng. Maar toen de handschoenen mijn huid raakten, voelde ik nog helemaal niks. Dapper als ik ben, draaide ik aan het wieltje, richting strong. Ik moest best lang draaien voor ik wat begon te voelen, pas op zijn hardst voelde ik het. Dit kan trouwens wel per persoon verschillen, hoe snel je dat voelt, maar ook mijn partner voelde het pas als het wieltje bijna op het hardst stond.

Shock van de schok

Electroshock e-stim handschoenenWat ik toen voelde, nou ja, eerst schrok ik heel erg, dat is mijn automatische reactie met elektro, compleet met gilletje erbij, is moeilijk te omschrijven. Het voelde een beetje als speldenprikjes. Maar speldenprikjes klinkt niet alsof het lekker zou zijn, en dit voelde wel lekker. Het voelde prikkelend, maar op een goede manier. Het was ook echt heel raar, want het voelt echt anders dan alle andere dingen die je normaal zou kunnen voelen. Het feit dat dit echt zo’n nieuw gevoel was voor mijn lichaam maakte het echt extra tof en spannend.

Als de handschoenen over mijn rug en billen gingen, voelde het echt spannend en opwindend. Het gevoel veranderde wel regelmatig. Soms voelde ik de ene handschoen meer dan de andere, soms ging het ineens wat harder, of voelde ik het juist even niet meer. Daardoor vond ik het wel moeilijk om me te ontspannen en me er aan over te geven. Als het gevoel meer gelijkmatig zou zijn, dan zou ik er meer van kunnen genieten.

Vibrating e-stim

Electroshock e-stim handschoenenHet standje vibrating gaf weer een heel ander gevoel. Tap gaat meer aan-uit-aan-uit (met het speed knopje kan je zelf bepalen hoe snel dat gaat) en vibrating was echt continu. Ik wilde snel het wieltje weer iets meer richting weak draaien, want dit voelde voor mij veel heftiger, maar zodra ik ‘m wat zachter draaide, voelde ik het helemaal niet meer. De continue prikkeling was intens, maar ook wel lekkerder omdat deze wat meer stabiel was. Niet super stabiel, want alsnog wisselde het gevoel soms wel, maar dit ging beter dan het ‘Tap’ standje.

Heftige standjes

Electroshock e-stim handschoenenMet massage standje prikkelde voor mij echt te heftig, ook hier werkte het zachter draaien weer niet, dus dat standje heb ik snel weggedrukt. Het auto standje gaat zelf een heel programma af met verschillende standjes en sensaties. Ook deze was voor mij wat te heftig.

Je kan de handschoenen ook op jezelf gebruiken, dan werken ze ook prima. Het is wel wat lastiger aan het wieltje draaien met handschoenen aan, maar zeker nog wel te doen.

Conclusie

Ik vond het gevoel van de e-stim handschoenen echt wel heel lekker prikkelend, maar het onvoorspelbare gevoel maakte het toch een beetje eng. Elk verschil in druk kan weer een ander gevoel opleveren. Het is wel heel spannend en een leuk speeltje om mee te experimenteren. Ik vond het wel echt jammer dat ik dus niet zelf kon bepalen hoe hard of hoe zacht ze gingen, omdat bij mij alleen het hardste standje werkte. Het ontbreken van een degelijke gebruiksaanwijzing vind ik echt slecht en over de kwaliteit van de handschoenen, met name hoe het drukknoopje vast zit, ben ik niet helemaal zeker. Maar ik denk dat het qua prijs-kwaliteitverhouding wel klopt (ter vergelijking, handschoenen van het merk MyStim kosten 57,95, maar daar zit dus nog geen kastje bij).

Je kan de ElectroShock E-stim handschoenen hier bestellen bij Easytoys voor 69,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.