ElectroPebble XPF set review

26-06-2024

Met de ElectroPebble XPF mag ik weer eens mijn toch wel favoriete onderwerp E-stim aanraken. Wat al een tijdje in het vat zat is dan toch eindelijk zover, ik mag niet alleen een powerbox reviewen, maar gewoon een hele set, namelijk de ElectroPebble XPF van E-stim.co.uk

Dit “veel” in een pakket (want alles is onmogelijk) is voor de beginnende e-stimmer die meteen wel echt goed van start wil gaan, zoals E-stim het zelf omschrijft “complete and ready to go”

SPECS

 • Materiaal: Gezien het pakket heel veel verschillende
 • Bodysafe? Alles wat in of tegen je lichaam aan komt is bodysafe
 • Aangeraden glijmidel: Glijmiddel op waterbasis, bij voorkeur speciaal voor E-stim
 • Pakketinhoud:
  • 2 x 3.5 mm to 2 mm/TENS Connection Cables
  • 1 x Pair of 2 mm Conductive Rubber Loops
  • 1 x Flange™ Electrode
  • 1 x 4 mm Connection Cable
  • 4 x Self Adhesive Electrode Pads
 • Aantal standjes: 9
 • Oplaadbaar? Nee, werkt op een 9V batterij (inbegrepen)
 • Garantie: Levenslang (op de powerbox en de Flange elektrode)
 • Prijs: € 267,93 bij E-stim.co.uk
Electropebble powerbox

ElectroPebble XPF

Het ElectroPebbel XPF pakket is een set van powerbox en een (groot) aantal accessoires dat je kan aanschaffen om in een keer serieus aan de gang te kunnen met E-stim. Door de verschillende accessoires en de manier waarop de ElectroPebble powerbox werkt, maakt het niet uit of je nu beginner bent of superervaren, ook maakt het niet uit wat voor hardware je in je broek hebt. Met deze set kan je meteen beginnen.

De ElectroPebble XPF set voorziet je van niet alleen een powerbox en kabels, maar ook van twee geleidende cockringen, een Flange Electrode dildo en 4 plakelektroden.

De ElectroPebble is een powerbox van hoge kwaliteit, voorzien van twee kanalen, deze worden bediend door twee grote draaiknoppen. De 9 verschillende standen worden bediend door twee drukknoppen (naar boven en naar beneden) op de unit zelf.

Je kan duidelijk zien wat de unit aan het doen is door de blauwe leds die aangeven welke stand je aan hebt staan. Onder de twee draaiknoppen zie je ook twee leds die aangeven of er stroom door het kanaal loopt.

Electropebble xpf set in de doos

ElectroPebble XPF in de doos

Wat ik het fijne vind aan de sets van E-stim.co.uk is dat je, als je een pakket kiest, niet simpelweg een doos krijgt met al je spullen. Nee, je hele kit zit verpakt in een stevige plastic koffer, voorzien van foam, wat inhoudt dat je je hele kit makkelijk kan meenemen en ook nog eens tijdens een spel een leuk koffertje hebt waarmee je ook geestelijk alvast wat voorwerk kan doen.

Op het moment van aanschaffen is de plastic koffer voorzien van een kartonnen wrapper met daarop de inhoud van de koffer.

Doe je je koffer open dan zitten daar al je spullen in, natuurlijk netjes individueel verpakt voor een hygiënisch transport van de maker naar jouw huisadres.

Als je echter alles hebt uitgepakt kan je het heel makkelijk weer in de koffer opruimen, in de koffer zit namelijk een foam vulling met ruimte voor je ElectroPebble en aan de andere zijde ruimte voor de Flange, je cockringen en de plakelektroden. De kabels kan je rondom op het foam leggen, als je de koffer sluit is alles dan “rammelvrij” opgeborgen.

Buiten de gehele set vind je in de koffer ook een handleiding, wat tips, een quickguide en ook een 9V batterij waardoor je ElectroPebble na het aansluiten van de batterij meteen gebruiksklaar is.

Electropebble xpf set review

ElectroPebble XPF set getest

Hoewel ik natuurlijk de hele set getest heb focus ik in deze review even op natuurlijk de ElectroPebble powerbox en de Flange Electrode.

Vooropgesteld zowel de cockringen als de plakelektroden zijn zoals ik gewend ben van E-stim.co.uk van hoge kwaliteit en doen ze precies wat je van ze verwacht als mono-elektroden. Natuurlijk moet je deze elektroden wel op de juiste plekken plaatsen. Maar als je al vaker op deze website bent geweest weet je dat ook al.

In deze set gaat het voor mij nu vooral om de ElectroPebble powerbox die eenvoudiger is dan de 2B-powerbox die ik al eerder mocht reviewen, maar in al zijn eenvoud het leven van de beginnende en ervaren E-stimmer in veel gevallen beter maakt.

Natuurlijk is de ElectroPebble hoogwaardig gemaakt, zo gedegen dat je er, bij normaal gebruik, zelfs levenslang garantie op hebt. Dat zegt echt wel iets. Dat betekent dat E-stim zoveel vertrouwen in hun producten hebben dat ze eigenlijk garanderen dat je er heel lang mee kan doen. Er zijn maar weinig merken in de wereld die je dat zomaar even geven, en in dit geval is het niet een marketing praatje, het is allemaal heel erg gedegen.

De bediening van de ElectroPebble is eigenlijk heel eenvoudig, de standjes beweeg je omhoog of omlaag, de knoppen op de kanalen bepalen de intensiteit de adjustment knop er tussen in zorgt dat je in een standje het ene kanaal net ff iets meer kan laten doen dan het andere kanaal, zo heb je met de 9 opties heel veel speelplezier in het verschiet.

Het moeilijkste aan de ElectroPebble vond ik het verbinden van de batterij, het aansluiten van de 9V batterij was natuurlijk niet moeilijk, echter kwam toen het puzzeltje van de batterij in het vakje doen, maar dan ook zo dat je het klepje weer dicht kan doen. Dat was waarschijnlijk sneller gegaan als ik de handleiding over dat onderwerp wel had gelezen.

Nu blijkt dat je het kabeltje bovenop aan de zijkant van de batterij moet en dan kan het klepje makkelijk dicht. Dat duurde bij mij wel 3 keer voor ik zover was, misschien had ik de handleiding moeten lezen, maar als ik heel eerlijk ben, de batterij in een apparaat doen zou ik eigenlijk geen handleiding voor moeten hoeven lezen.

Evengoed ben ik enorm fan van de ElectroPebble, het gemak van de bediening, het feit dat de unit zichzelf test als je hem aanzet en eventueel een melding geeft door de lampjes als het fout gaat. Het is allemaal heerlijk eenvoud.

De eenvoud beperkt je echter niet in wat je kan bereiken, de standjes zijn lekker, de intensiteit granulair in te regelen van zacht en sensueel tot zo pijnlijk als je wil. Gewoon geweldig.

Ik noemde al de Flange electrode, deze elektrode is het kleinere broertje van de Moaner, de tot nu toe nog steeds grootste metalen E-stim accessoire in mijn collectie.

E-stim. Co. Uk flange elektrode en dildo

De flange is voor mensen die beginnen, of dat nu met E-stim of met anale penetratie, of beiden is, helemaal geweldig.

Het aansluiten van de kabels is heel eenvoudig, zeker als je hem als bipolar elektrode gebruikt. Nadat je hem voorzien van genoeg glijmiddel glijdt hij zowel anaal als vaginaal makkelijk naar binnen. Door de vorm sluit hij ook goed aan aan je lichaam. Dat is extreem belangrijk, want met e-stim wil je zeker weten dat het circuit niet plots onderbroken wordt, dat zorgt namelijk voor schokjes zoals je die wel eens meemaakt als je statisch bent, en dat is voor erotische doeleinden niet altijd even fijn.

Het gewicht van de flange is ook heel lekker, je voelt dat je iets in je hebt, dat er iets gaande is, en dat doet mentaal best wat dingen met je.

Voor de beginner die dus wat kleinere dingen intern wil is de Flange echt ideaal.

Nog even terugkomend op de ElectroPebble zijn de 9 standjes die deze powerbox heeft ook heel erg fijn. Het enige wat ik zelf niet leuk vond was de sound optie. Dat komt vooral omdat ik de ElectroPebble op mijzelf gebruikt heb.

Als je met een partner speelt die door eigen geluid gestimuleerd raakt, is dat vanzelfsprekend erg vermakelijk.

De negen standjes die de ElectroPebble rijk is heten overigens Pulse, Flo, Split, Bounce, Audio, Milk, Squeeze, Tease en Torment. Uitermate goed gekozen namen, ik denk niet dat ik de standjes hoe te omschrijven, daar wordt deze review sowieso ook veel te lang van.

Al met al vind ik deze ElectroPebble XPF set een echte leuke uitbreiding op mijn E-stim collectie en zal ik hem met regelmaat gaan gebruiken, op mijzelf, maar ook zeker op anderen, gewoon omdat dat kan, en vooral omdat het knettergeil en leuk is.

Schoonmaak

Je begrijpt natuurlijk dat je de powerbox niet kan schoonmaken anders dan afnemen met een vochtige doek.

De Flange kan natuurlijk diep gereinigd worden met water en zeep en kan ook uit elkaar gehaald worden mocht dat nodig zijn voor die echte diepe, diepe reiniging.

De loops zijn ook goed schoon te maken. De Plakelektroden moet je eens in de zoveel tijd vervangen, deze kan je niet reinigen.

Conclusie

De ElectroPebble XPF is een echte absolute aanrader als je een complete set wil aanschaffen inclusief leuke beginnersdildo. Ondanks dat de ElectroPebble wellicht wat eenvoudig oogt, is het een degelijke, krachtige powerbox die genoeg variatie biedt voor uren, zo niet dagen en jaren speelplezier.

Al met al een enorm dikke aanrader voor de beginner en de gevorderde.

Hoewel kwaliteit nog steeds geld kost, is de set naar mijn mening voor alles wat je er voor krijgt, inclusief de levenslange garantie op de powerbox en flange, meer dan de moeite waard. Na aanschaf doe je hier echt de rest van je leven mee, je moet alleen af en toe een 9V batterij vervangen en nieuwe plakelektrodes kopen, mocht je die willen gebruiken.

Een echte absolute must voor iedereen die iets met E-stim doet of wil doen!

Je koopt de ElectroPebble XPF set bij E-stim.co.uk voor € 267,93

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.