Meo.de Electro Explodor

15-04-2018

In het eerste contact met Meo.de was ik blij verrast met de enorme diversiteit aan (kinky) seksspeeltjes die Meo je aanbied, zo vond ik ook de Electro Explodor die ik ontving van Meo.de in ruil voor een eerlijke review.

Anal Explodor Op het eerste gezicht

Toen ik door de site aan het neuzen was (en geloof mij als je van online browsen in shops houd stelt de site niet teleur) viel mij de vorm van de Explodor meteen op. Hij is eigenlijk heel mooi om te zien, zijn kop van polycarbonaat (das een soort doorzichtig plexiglas maar dan veilig en supersterk) en roestvrijstaal is echt heel mooi om te zien, de verdere afwerking van polyester is ook niet lelijk en maakt dit 26 cm lange gevaarte uitermate interessant, voor mij dan in ieder geval. Overigens heeft de kop op zijn wijdste punt een diameter van 30 mm, dus dat valt wel mee.

Meo. De electro explodor

Opletten

Wat ik niet had gelezen is dat de electro explodor niet een op zichzelf staande toy is, maar gebruikt moet worden met een Elektro box, zoals bijvoorbeeld de Duo Flick die ik gelukkig al had mogen reviewen. Overigens de electro explodor komt van dezelfde fabrikant als de Duo Flick. Kortom, mocht je na het lezen van deze review denken, ik wil dat ding hebben? Onthoud dan wel dat je zeker moet weten dat je hem kan aansluiten op jouw elektro box, of als je geen elektro box hebt er een bij aanschaffen.

Anale Electro Explodor

De Electro Explodor is een bipolair electospeeltje, dat betekent niet dat hij soms heel blij is en soms heel boos of verdrietig, maar dat je de toy zelf kan aansluiten op 1 kanaal van je elektro box en hij als zelfstandige โ€œunitโ€ je kan stimuleren. Als je bijvoorbeeld pads gebruikt heb je minimaal 2 pads nodig op 1 kanaal om stimulatie voor elkaar te krijgen.

De Explodor is dus specifiek gemaakt voor Anale stimulatie, of in ieder geval om stimulatie vanuit je anus te doen gebeuren. Je kan hem namelijk ook als unipolaire toy gebruiken samen met bijvoorbeeld een pad of electro cockring om zo vanuit je anus richting je lichaam of je pik stimulatie te ontvangen.

Van je een, van je twee

Ik moet zeggen, het inbrengen ging vrij gemakkelijk echter zit er op de kop tussen het polycarbonaat en het staal net een randje wat niet per se heel erg lekker voelt als je hem inbrengt. Het is een beetje het gevoel dat sommige mensen hadden bij de Fun Factory B Balls Duoย met eenzelfde soort randje.

Na de gewenning en het ontspannen dat altijd even nodig is als je iets in je kont doet om anaal mee te spelen viel mij op hoe makkelijk het inbrengen en het heen en weer bewegen ging, hoewel de kop net zo breed is als die van de milking stick maakt vorm dus duidelijk veel uit, want ik voelde, zonder stroom er op, eigenlijk niet zo heel veel van de Explodor. De โ€œstamโ€ van de Explodor is ook flexibel dus dat maakt het allemaal een stuk makkelijker en comfortabeler.

Ik heb de Explodor dus op meerdere manieren gebruikt. Initieel aangesloten als bipolaire toy.

Bipolair

Toen ik de Duo Flick aanzette voelde ik op de eerste paar levels niet zo heel veel, pas bij niveau 9 voelde ik mijn kringspier reageren, ik moet zeggen dat is de eerste keer, en elke keer daarna als je net begint echt heel vreemd. Vooral omdat je nu bewust weet dat het gaat gebeuren, waar je normaal gesproken niet echt doorhebt dat die spieren dat kunnen. Afhankelijk van waar en hoe die ik de Explodor inbracht was het best aangenaam of buitengewoon onaangenaam. Ik denk persoonlijk dat de Explodor voor masturbatie of spelen met jezelf in ieder geval als in bipolaire modus niet zo geschikt is. Voor de wat meer kinky mensen denk ik dat het wel heel leuk is als je geen controle (meer) hebt over wat er daar gebeurd. Ik was in bipolaire modus in ieder geval niet echt heel erg te spreken over de toy, hoewel sommige plekjes echt wel heel lekker en geil voelden. Ik moet wel zeggen, dit zijn geen sensaties voor mensen die net anale spelvormen beginnen te ontdekken

Unipolair

Na wat rust en bijkomen van mijn bipolaire speelervaring met de Explodor (had ik echt oprecht even nodig, zo heftig vond ik het) ben ik een aantal dagen later verder gegaan met testen. Deze keer sloot ik maar 1 stekkertje aan op de Explodor en heb ik geรซxperimenteerd met zowel pads als met een electro cockring. Ik vind pads persoonlijk lekkerder, ik denk vooral omdat de pads een groter oppervlakte van je lichaam of je pik bedekken en de sensatie dus โ€œbeterโ€ wordt.

Ik heb de pads zowel tegen mijn frenulum (Frenulum praeputii penis, ook wel toompje genoemd) geplakt als op mijn perineum (het gebied tussen je balzak en je anus).

En ik moet zeggen dat het voelen hoe stroom vanuit je anus, via je prostaat richting je perineum of je eikel gaat is shocking (pun intended) maar ook wel bijzonder geil.

Ik vind het eigenlijk nog lekkerder dan als ik het normaal zou doen met een pad op mijn perineum en de ander op mijn frenulum.

Wat wel zo is, is dat het vele, vele malen heftiger is. Ook omdat electro natuurlijk niets ontziend is en je dus een soort forced orgasm krijgt als je op die manier aan het spelen bent.

Kortom, ook niet voor de beginner, maar voor de meer ervaren elektro speler, echt wel een aanrader.

Conclusie

De Anal Explodor is niet een toy voor de beginnende anale ontdekker, het is zeker wel een aanrader voor mensen die graag met electro spelen in een wat meer of minder kinky setting.

Vergeet niet dat de Explodor altijd gebruikt moet worden met een compatible elektro box. Overigens is het ook aan te raden om speciaal glijmiddel voor electro stim te gebruiken (zit wat meer zout in zodat het beter geleid), maar gewoon waterbasis glijmiddel kan ook. Gebruik geen siliconen of oliebasis, want dat isoleert alleen maar en dan werkt de toy niet.

Je kan de Electro Explodor kopen bij Meo.de voor โ‚ฌ 149,-

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.