ElectraStim Silicone Fusion Komodo

28-02-2022

E-stim, ik blijf het spannend vinden! Eerder testte ik al de ElectraStim Kix en de Electrastim Explorer. En nu was het dan tijd voor een e-stim dildo: de ElectraStim Silicone Fusion Komodo. Een hele mond vol! Ik kreeg ‘m van ElectraStim zelf.

Specs

Materiaal: siliconen
Verkoopprijs: Rond de 79 euro, hier te koop bij Bol 
Is ’t wat? Ik ben niet echt onder de indruk.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de doos van de electrastim silicone fusion komodo De zijkant van de verpakking van de electrastim silicone fusion komodo

De verpakking van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo is eenvoudig maar prima. Niks mis mee, maar zeker ook niks speciaals. Op de voorkant een foto van de elektrodildo en op de achterkant wat opties hoe je ‘m zou kunnen gebruiken.

In de verpakking vind je natuurlijk de ElectraStim Silicone Fusion Komodo zelf, een bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing en een plastic dingetje met zuignappen, zodat je er een zuignapdildo van kan maken. Super handig bedacht, want je kan er natuurlijk niet zo makkelijk een zuignap aan maken, omdat je de stekkertjes er aan de onderkant van de dildo in moet pluggen.

Mijn eerste indruk van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo

De electrastim silicone fusion komodo met een lipstick er naast. De electrastim silicone fusion komodo van de zijkant gezien. Naast een lipstick.

Ik vind deze ElectraStim Silicone Fusion Komodo er als dildo al helemaal prima uitzien. De vorm is goed. Een beetje gebogen voor G-spot stimulatie en de extra ribbels zien er ook aangenaam uit. De dildo is rood, met zwart aan de zijkanten. Vroeger zagen e-stim dildo’s er altijd best eng uit, maar sinds ze gewoon van siliconen gemaakt kunnen worden, is dat veel beter. Deze dildo ziet er helemaal niet eng uit.

Siliconen heb je in allerlei verschillende hardheden, en deze ElectraStim dildo is best wel hard. De dildo heeft een heel gemiddeld formaat.

Aan de onderkant zie je twee kleine openingen waar je de stekkertjes van je e-stim kastje in kan pluggen.

De test van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo

De electrastim silicone fusion komodo in mijn hand. Close-up van de onderkant waar de stekkertjes in de dildo gaan.

In de eerste instantie testte ik de ElectraStim Silicone Fusion Komodo met de ElectraStim Kix. Maar dat was niet zo effectief, dus op aanraden van ElectraStim zelf, stapte ik over op de Electrastim Axis, omdat die wat meer power heeft.

Ook stapte ik van normaal waterbasis glijmiddel over op MyStim the Goldfather, extra geleidend glijmiddel. Er zitten kleine gouden deeltjes in dit glijmiddel, waardoor het allemaal wat beter werkt. Deze gouden deeltjes zijn trouwens niet gevaarlijk voor in je vagina of anus.

Bij mijn eerste tests met de Kix, voelde ik bijna niks van de e-stim van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo. Maar toen ik eenmaal de Axis had, en het Goldfather glijmiddel, was ik er helemaal klaar voor. Ik verwachtte heel wat en was zelfs een beetje bang of het niet (per ongeluk) pijn zou gaan doen. Want ik blijf e-stim in mijn vagina toch gewoon wel een beetje eng vinden, ook al weet ik ondertussen best dat het gewoon ook heel lekker kan voelen.

Maar ik was voor niks bang geweest, want hoewel ik duidelijk meer voelde met deze combinatie, was het nog steeds niet heel indrukwekkend. Ik begin me ondertussen af te vragen of mijn vagina gewoon niet zo gevoelig is voor e-stim. Ik werd er helemaal onzeker van. Zelfs op het hardste standje vond ik de e-stim van deze Komodo dildo niet schokkend (oh, the pun!).

Ik voelde een lichte ‘bzz’ maar dat was het ook wel. Niet per se lekker. Ook niet onaangenaam, maar ik kon er niet zoveel mee. Net een vibrator die veel te zacht trilt.

De vorm van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo vind ik dan wel weer heel prettig. De kromming en de ribbels werken heel stimulerend. Zonder e-stim is dit ook een prima vorm voor een dildo, als je het mij vraagt. Nog fijner als ‘ie iets zachter was geweest.

Maar goed, deze dildo koop je natuurlijk vooral voor het e-stim gedeelte en iets minder voor de vorm. En voor mij werkt het e-stim deel dus niet zo goed. Ik durf niet zo goed te zeggen waar dat nu aan ligt, want ik neem aan dat dat niet bij iedereen zo zal zijn. Maar helaas kan ik er dus niet meer over vertellen dan dit.

Conclusie

De vorm van de ElectraStim Silicone Fusion Komodo is erg fijn en stimulerend. Voor mij werkte het e-stim niet zo goed, ik voelde er niet zoveel van.

Je kan de ElectraStim Silicone Fusion Komodo hier bestellen bij bol.com voor 79 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.