ElectraStim Silicone Fusion Habanero | E-stim Review

12-02-2020

Hoog tijd voor weer eens een E-stim review en gelukkig kreeg ik van ElectraStim de Silicone Fusion Habanero opgestuurd in ruil voor een eerlijke review.

Silicone Fusion

Dit is niet de eerste keer dat ik een product uit de Silicone Fusion mag reviewen. Ik heb eerder al de Infinity Pinwheel mogen testen en dat beviel mij erg goed.

Ik vind het leuk om te zien dat er toys zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen die je toch ook kan gebruiken voor elektrostimulatie. Natuurlijk is staal of een ander metaal ook heel mooi en heel fijn, maar zeker als het gaat om speeltjes die je kan inbrengen is het wel fijn als ze een beetje flexibel zijn, zeker voor mensen die het inbrengen van toys wat spannend vinden.

De Silicone Fusion in zijn karakteristieke rood-zwarte uitvoering is dan ook een leuke uitbreiding op de silicone collectie die ElectraStim al enige tijd voert. Het is namelijk een voortzetting, en veelal een verbetering (denk ik dan) van hun Silicone Noir serie, waar ook al heel veel silicone E-stim speeltjes in voor komen.

Silicone Fusion Habanero

Electrastim silicone fusion habanero

De Silicone Fusion Habanero is een prostaatstimulator met E-stim mogelijkheden. De naam is best koddig, een Habanero is namelijk ook een soort chilipeper. Kortom, je stopt echt peper in je reet met dit seksspeeltje.

Maar buiten het feit dat de Silicone Fusion Habanero ook een rode kleur heeft is er geen vergelijking te maken met chilipepers, en gelukkig maar, want ik zou geen echte peper in mijn kont willen hebben.

De Silicone Fusion Habanero heeft een bijna klassieke vorm, zeker als je denkt aan prostaatstimulators. Een brede basis aan de onderkant, waar op een vernuftige manier de stekkertjes die de Silicone Fusion Habanero met je Electrobox verbinden in kunnen en ervoor zorgen dat je daadwerkelijk op de Habanero kan zitten, mocht je dat willen.

Een buigbare schacht en kop die zo gevormd zijn dat ze je prostaat goed kunnen raken, zorgen ervoor dat de vorm precies goed is voor jou, mits dat natuurlijk binnen het buigbare gedeelte is, maar dat spreekt voor zich.

Al met al een goed doordachte prostaatstimulator en dan zijn we nog niet eens toe aan het E-Stim gedeelte.

Wat wel opvalt aan de Silicone Fusion Habanero is dat hij vrij groot is, zo is hij 13,1 cm van boven tot onder (daar zit een stevig stuk onderkant bij ingegrepen, het stuk dat je inbrengt is ongeveer 10 cm), Maar de diameter is op zijn breedste punt 4,1 cm en dat is op zijn zachtst gezegd best stevig.

Je sluit de Silicone Fusion Habanero aan op je Elektrobox met 2 mm pins, als je 4 mm pins hebt zul je daarvoor een adapter moeten gebruiken, maar zelfs dan kan je nog op de Silicone Fusion Habanero gaan zitten.

Silicone Fusion Habanero in de doos

Zoals ik van ElectraStim inmiddels wel gewend bent krijg je een vrij no nonsense doos opgestuurd, de Silicone Fusion Habanero staat erop afgebeeld met de eigenlijk standaard informatie. In de doos zelf vind je de Silicone Fusion Habanero zelf, een microfiber opbergzakje, en een duidelijke handleiding in meerdere talen.

Silicone Fusion Habanero getest

De Silicone Fusion Habanero is natuurlijk niet de eerste E-stim toy die ik test, en aangezien we het hier toch hebben over spelen met elektra is het belangrijk dat je even de handleiding doorleest voor je begint, zo voorkom je een hoop geklooi en in dit geval ook potentieel gevaar of letsel.

In de handleiding staat dan ook duidelijk aangegeven dat het handig is om eerst de stekkers in de Silicone Fusion Habanero te stoppen en de kabels in de daarvoor bestemde uitsparingen te klemmen zodat je daadwerkelijk kan gaan zitten op deze prostaat stimulator als je hem eenmaal hebt ingebracht.

Verder staat er dat je de Silicone Fusion Habanero eerst helemaal moet inbrengen alvorens je hem aansluit op een Elektrobox en ermee aan de gang gaat. Niet een onbelangrijke instructie aangezien toch niemand zin heeft in een brandblaar op je kringspier (brrrr).

Ik sloot de kabeltjes dus netjes aan, nadat ik eerst gezorgd had dat mijn Electrastim Axis box helemaal opgeladen was.

Ik boog de Silicone Fusion Habanero voorzichtig in de vorm waarvan ik uit ervaring wist dat hij mijn prostaat het best en het lekkerst ging raken en voorzag deze sextoy van een ruime hoeveelheid geleidende gel (waterbasis glijmiddel met iets meer zouten erin, want dat geleidt goed).

En ik ging liggen en proberen de Silicone Fusion Habanero in te brengen, omdat dit seksspeeltje toch best wel stevig is had ik verwacht dat het met wat stroever zou gaan, maar tot mijn verbazing (en verblijding) gleed de Silicone Fusion Habanero eigenlijk heel soepel naar binnen en voelde ik al snel dat hij goed zat.

De druk op mijn prostaat was meteen duidelijk te voelen en daarmee wist ik dat alles was zoals het zou moeten zijn.

En toen ging ik aan de gang, met wat mijn eerste keer was met een toy van deze vorm. Ik had natuurlijk wel al andere electro plugs geprobeerd, en ook de Anal Exploder al in mij gehad, maar de Silicone Fusion Habanero was de eerste die mijn prostaat al stimuleerde voor dat hij aan was, de potentie tot een hoop goddelijke ervaringen was dus zeker ruim aanwezig.

Ik sloot de kabel aan op de Axis, ging evoor liggen en zette de Axis aan. Het duurde best wel wat kliks voordat ik daadwerkelijk wat voelde, maar ja, die hard E-stimmers hebben vaak gewoon wat meer nodig om er wat van te voelen geloof ik, dus dat vond ik niet erg.

Na enige tijd begon dan de sensatie en voelde ik mijn anus zich steviger om de Silicone Fusion Habanero heen klemmen, op zich een lekker gevoel, zeker op het moment dat je een meer pulserend standje neemt. Maar ergens had ik gehoopt op een directe stimulering van mijn prostaat, en die bleef uit.

De Silicone Fusion Habanero stimuleert namelijk alleen maar de wanden van je anus en niet je prostaat, dit omdat de geleidende delen aan de zijkant zitten blijkbaar.

En zoals gezegd dat vond ik jammer. Natuurlijk stimuleert de Habanero zeker je prostaat als je anus zich samentrekt, een effect dat je nu forceert omdat het normaliter ook met bijvoorbeeld een Aneros Helix plaats heeft op het moment dat je zelf door bekkenbodem samentrekkingen je prostaat stimuleert. En dan heb ik toch liever een Helix dan een Habanero, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

Het komt vooral denk ik doordat de Habanero vrij stevig is, waardoor de ruimte tot bewegen binnenin beperkt raakt, en in mijn geval vond ik dat te beperkt.

Evengoed voelen de pulsen echt wel heel lekker, maar ik kon er zelf geen prostaatorgasme door krijgen.

De Silicone Fusion Habanero is dus zeker een leuke aanvulling in mijn arsenaal, erg comfortabel, maar niet uitmuntend qua geile prostaatorgasmes.

Silicone Fusion Habanero schoonmaken

De Silicone Fusion Habanero is helemaal van siliconen, dus als je de kabels en de elektrobox hebt afgekoppeld kan je hem met heet water, zeep of toycleaner helemaal goed reinigen. En natuurlijk ook goed afdrogen, dus dat is heel erg fijn, want kontspeeltjes wil je wel goed schoonmaken.

Conclusie

De Silicone Fusion Habanero is een hoogwaardige prostaatstimulator met de leuke en lekkere toevoeging van E-stim. Hij is gewoon goed, maar voor mij niet de lekkerste toy om mijn prostaat mee te stimuleren. Vooral omdat ik directe stimulatie met E-stim van mijn prostaat een beetje mis.

Het hoogwaardige siliconen maakt hem goed schoon te maken, en erg comfortabel om te dragen, dus zelfs als je geen E-stim plannen hebt is dit alsnog een hele fijne stevige stimulator om te hebben.

Je koopt de ElectraStim Silicone Fusion Habanero bij Bol.com voor € 82,34

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.