ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings | E-stim Review

07-08-2019

Toen ik van Electrastim de Axis opgestuurd kreeg, kreeg ik daarbij ook de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings, en daarvan wil ik jullie de review natuurlijk niet onthouden.

Electraloops: Twee voor de prijs van een

Electrastim heeft een groot aantal verschillende Electraloops in het assortiment. Natuurlijk voor gebruik met hun eigen Electrastim boxjes zoals de (duo) Flick of de Axis.

Het zijn cockringen, dus je krijgt niet alleen elektrostimulatie maar ook nog eens een hardere, langer durende erectie (als een cockring voor jou zo werkt).

De Electraloops zijn aanpasbare (ook wel Quick release of looped) cockringen, wat simpelweg inhoudt dat je een cockring hebt die in een lus door een ring of iets anders gaat waarmee je de lus “op slot” kan zetten, dat kan met een knopje, maar ook gewoon door frictie komen.

Voordeel (en voor sommigen ook een nadeel) is dat je deze cockringen in principe altijd af kan doen, ook als je penis nog in erectie is, want je kan de lus eigenlijk altijd gewoon helemaal loshalen. Het geeft je dan ook een heel “veilig” gevoel, omdat je sommige andere ringen juist helemaal niet kan afdoen als je een erectie hebt. Ik heb dit soort cockring al eens getest toen ik van Velv’Or de JBoa kreeg.

Ik ben nu in het bezig van twee setjes electraloops, het setje dat ik bij mijn DuoFlick kit kreeg en dus de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings. En er is nogal een verschil tussen de twee.

ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings

Wat meteen opvalt bij de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings is dat ze in tegenstelling tot alle andere cockringen die ik van hetzelfde type in mijn handen heb gehad best wel groot zijn, wat voor mensen met een bovengemiddelde penisomtrek echt heel prettig is.

Ik heb met luscockringen altijd het probleem dat ze eigenlijk “net” passen, wat het aantrekken van de ring zodat hij ook daadwerkelijk klemt en zijn ding kan doen best lastig maakt.

Vlnr. Electrastim electraloops, prestige electraloops en velvor jboa

Vlnr. ElectraStim ElectraLoops, Prestige Electraloops en Velv’Or JBoa

In tegenstelling tot mijn standaard setje Electraloops zijn ze ook gemaakt van dik rubber, wat als bonus heeft dat er veel raakvlak is met je penis en de geleiding van de pulsen over een grote oppervlak plaats vindt.

Bovenstaande vind ik een enorme bonus, want met de kleine Electraloops vond ik het op momenten pijnlijk om ze te gebruiken, gewoon omdat er zo een klein oppervlak gestimuleerd werd. Dat is ook de reden waarom ik (voorheen) vooral fan was van padjes t.o.v. dit soort cockringen.

De ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings zijn (want je krijgt er twee) dus groot, gemaakt van dik (geleidend) rubber en mooi afgewerkt. Je kan ze maar aan 1 kant aanpassen, want het andere uiteinde gebruik je om je 2mm connector in te stoppen.

Beide uiteinden zijn aan elkaar verbonden door een mooi afgewerkt aluminium middengedeelte.

Je kan voor dit middengedeelte een kleur kiezen, ze zijn er in het Rood, Zilver of Goud.

Alle Electraloops zijn te gebruiken als monopolaire electrode (je moet er dus twee gebruiken om stimulatie voor elkaar te krijgen)

ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings in de doos

Als je de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings besteld krijg je ze geleverd in een vrij minimalistische doos met een afbeelding van de Cock Ringen (in de kleur die je besteld hebt) en wat info. Mean and lean, en daar houd ik wel van. In de doos zitten de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings in een mooi fluwelen zakje (HULDE!) en wat documentatie.

En that’s it. Wat eigenlijk ook logisch is, want de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings zijn een uitbreiding op je al bestaande elektro-kit. Hoewel je zo ook prima als gewoon losstaande lus cockringen zou kunnen gebruiken.

Electrastim prestige electraloops

ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings getest

Ik moet zeggen het reviewen van deze ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings vind ik eerlijk gezegd nogal een uitdaging. De functionaliteit, zeker van het elektro gedeelte van deze toy komt namelijk door in dit geval de Axis, en die functionaliteiten heb ik al eens uitgelegd in mijn review van de Axis maar ook gedemonstreerd in een van onze vlogs.

Dat gezegd hebbende gaf ik al aan dat de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings veel breder zijn dan normaal lus cockringen en eigenlijk ook veel meer ruimte bieden voor je penis, en ook omvatte ze makkelijk je ballen.

Door dit feit zijn deze Prestige Electraloops echt wel heel veelzijdig. Wat je E-stim ervaringen eigenlijk alleen maar lekkerder maakt.

Ik sluit beide Prestige ElectraLoops aan op 1 uiteinde van een kabel, dit omdat ze beide monopolair zijn. De stroom die je dus gaat versturen gaat altijd (in dit geval) van de ene ElectraLoop naar de andere ElectraLoop.

Electrastim prestige electraloops

Ik varieer veel tijdens het testen, een loop ter hoogte van mijn eikel over het toompje; het is aan te overigens aan te raden de ElectraLoops om te doen NA dat je hard bent geworden, en dat is misschien wat contra intuïtief, maar zo kan je het beste de positie van de Electraloops bepalen omdat dat gewoon anders is als je het omdoet als je “slap” bent.

Dit geldt eigenlijk alleen maar voor de Loops als je ze bij je eikel vastzet, je kan ze namelijk ook om je ballen, of om je schacht en je ballen doen. Enfin, voor precies positioneren: doe het als je hard bent. Voor al het andere, als het je uitkomt.

De stimulatie is echt heel fijn, de stroom wordt goed verdeeld over de loops waardoor je dus niet een pinpoint idee krijgt (een plekje waar ALLE stroom doorheen gaat) maar juist een mooie verdeling, en dat voelt echt heel prettig aan. Ik durf bijna te zeggen dat mijn voorliefde voor pads ipv loops voorbij is.

Al met al is het dus super fijn spelen zo. Het gemak ook waarmee je deze ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings kan afstellen (ondanks dat het maar aan 1 kant kan) is ook echt noemenswaardig. Makkelijk aan te sluiten ook omdat de pin connectie in het metalen deel plaatsvindt en dus niet ergens bungelt.

De Orgasme sensatie is ook heel fijn, en afhankelijk van waar je de ringen plaatst en hoe je je kastje instelt iedere keer anders. Van langzaam edgen tot keihard snel stimuleren en klaarkomen. Alles is mogelijk. Alleen jouw fantasie is denk ik de beperkende factor.

ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings schoonmaken

Als je de Electraloops afkoppelt kan je ze in principe goed schoonmaken onder de kraan. Het heeft wel de voorkeur ze extreem goed te drogen.

Want je bent met Elektriciteit bezig, en nou ja, stroom en water gaan niet zo heel goed samen. Ik droog ze dan ook graag met een goed drogende doek, en laat ze dan verder nog even aan de lucht drogen (voor een ventilator).

Iemand zei mij om een föhn te gebruiken, maar ik weet niet of dat aan te raden is. Uiteindelijk is het evengoed wel goed schoon te maken, ook zonder bakken en bakken met water.

Conclusie

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen van Lus cockringen, maar in dit geval denk ik dat als je een penis (en een e-stim set) hebt, deze set ECHT een aanrader is.

Het comfort van deze ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings maakt het mogelijk om lange sessies te hebben zonder vervelend knellen. Door de breedte is in mijn ervaring extra (geleidend) glijmiddel niet eens een must, hoewel het wel aan te raden is voor een betere sensatie.

Als je van E-Stim houdt en je wil een penis gaan bespelen, dan horen deze loops gewoon in je kit thuis. It’s that simple.

Je koopt de ElectraStim Prestige ElectraLoops Adjustable Cock Rings bij Electrastim voor € 55,-

Je kan ze ook krijgen bij Bol.com (alleen in het rood) voor slechts € 47,99

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. ook al ben jij tegen aliexpress, deze kosten nog geen euro per stuk.
  ze zijn iets dunner (3.5mm) maar als je ze nat maakt, voel je geen hotspots.
  https://www.aliexpress.com/item/32708220829.html
  standaard 2mm banaansteker past direkt in de loops.

  Antwoord
  • Ik heb even gekeken, het is appels met peren vergelijken in mijn optiek. Het is inderdaad lekker goedkoop. Maar ik durf te twijfelen of het gebruikersgemak, de kwaliteit en de veiligheid gewaarborgd zijn bij deze loops.

   Antwoord
   • bij de loops hierboven kan ik niet zien hoe je ze moet verstellen.
    bij deze gaat het instellen heel makkelijk: knop indrukken om ze te verstellen. knop loslaten en de loop is vergrendeld.
    kwaliteit en veiligheid: het is mij nog niet gelukt om er een kapot te maken, en ik leef nog.
    de witte kabel wordt er bij geleverd.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.