Electrastim Nona G-spot en P-spot elektrode

02-11-2022

De Electrastim Nona is een siliconen dildo die gemaakt is voor G-spot (en dus P-spot) stimulatie. In deze review lees je natuurlijk hoe dat allemaal werkt (voor zover je dat niet weet) en of deze E-stim dildo de moeite waard is.

SPECS

  • Materiaal: E-stim silicone
  • Bodysafe? Ja
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis (bij voorkeur voor E-stim in verband met geleiding)
  • Richt zich op: G-spot en P-spot
  • Aansluiting: 2mm connector
  • Prijs: € 59,90 bij Erotouch

De Electrastim Nona

De Nona is een vrij korte dildo met een kop die gemaakt is om de G-spot te stimuleren (en daarmee ook de meeste P-spots). Op de plek waar de Electrastim Nona je spot moet raken zitten ook nog eens 3 ribbels om te zorgen voor extra goed contact.

De Electrastim Nona is een bipolaire elektrode, wat inhoud dat je verder geen andere elektrodes hoeft aan te sluiten op je e-stim box en dat de stimulatie door de Nona zelf verzorgd wordt.

Zoals bij bijna alle Electrastim producten wordt gebruikgemaakt van een 2 mm aansluiting voor de kabel (twee kleine gaatjes).

De Electrastim Nona in de doos

De doos van Electrastim is zoals je dat zou verwachten heel erg clean, Een witte doos met zwarte zijkanten met daarop een afbeelding van dit seksspeeljte zodat je kan zien hoe deze er uit ziet.

In de doos vind je eigenlijk alleen de toy en een boekje met waarschuwingen en minieme uitleg.

Realiseer je dat dus wel. Deze dildo kan zonder E-stim box eigenlijk niets anders dan tegen je G-spot of P-spot aanliggen. Het is niet een β€œalles in 1 dildo” zoals bijvoorbeeld de tickling truman.

Electrastim nona g-spot en p-spot electrode

De Electrastim Nona getest

Het is best wel al een tijdje geleden dat ik iets van electrastim heb getest. Natuurlijk had Tess de Electrastim Kix nog getest, maar verder was het op Electrastim gebied een beetje stil

Gelukkig kon ik deze toy voor jullie testen om zo weer eens iets over toch wel een van mijn favoriete onderwerpen te kunnen bespreken.

Allereerst moet ik meteen even zeggen dat de Electrastim Nona niet gemaakt is voor een klein boxje als de Electrastim Kix, een kleine unit als die heeft simpelweg niet de power om echt lekker effectief te zijn. Een grotere e-stim box is dus echt wel nodig.

Dat gezegd hebbende en toch een hele Electrastim experience te hebben heb ik deze getest met mijn Electrastim Axis E-stim box.

Enfin, genoeg techniek, is deze toy nou wat?

Met goede moed ben ik aan het testen geslagen op mijn P-spot.

Met (meer dan) genoeg glijmiddel breng ik de Nona in, de kop van de Nona is best breed en is vanwege de vorm een klein beetje tricky om in te brengen. Het koste mij dus ook een aantal pogingen. Als dat echter is gelukt gaat alles vanzelf op zijn plaats en zit heel comfortabel.

Ik denk dat je dit probleem veel minder hebt als je hem gebruikt voor G-spot stimulatie.

Electrastim nona g-spot en p-spot electrode

Ik moet zeggen als P-spot stimulator raakt de Nona net aan mijn P-spot, waarmee je merkt dat de Nona duidelijk eerst een G-spot stimulator is, dat is waarom de kop ook wat breder is denk ik.

Dat gezegd hebbende is deze elektrode even goed wel heel comfortabel om te dragen (ja tot je de electra aanzet enzo).

Natuurlijk is de E-stim ervaring daarna vooral aan de box en niet aan de toy, maar voor mensen met een G-spot denk ik dat deze toy echt geweldig is. Het brede gebied dat bedekt wordt zit denk ik precies goed tegen de meeste spots aan en de ribbels zorgen voor een extra fijne sensatie.

Echt heel erg lekker dus.

Schoonmaak

Als je hier vaker leest dan weet je vast al dat schoonmaak simpel is, deze elektrode is namelijk helemaal van silicone, dus je kan hem goed schoonmaken met (heet) water en zeep of toycleaner, daarna laten drogen en de Electrastim Nona is zo maar weer klaar voor de volgende ronde.

Conclusie

Ik denk dat de Electrastim Nona beter geschikt is voor G-spots dan voor P-spots, dus voor mensen met een P-spot kijk vooral even verder. Dat gezegd hebbende, heb jij een leuke e-stim box en wil je een toy die precies goed de G-spot zal stimuleren? Dan is de Electrastim Nona echt wel een aanrader. De kop van de Electrastim Nona zal zich prima tegen de G-spot nestelen en de rest is dan aan de bediener van je E-stim powerbox, maar ik kan mij het genot nu al  helemaal voorstellen.

Je koopt de Electrastim Nona bij Erotouch voor €49,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.