Electrastim Flick Duo EM-80 Electro-sex Stimulator Multipack

05-01-2018

Van Claire van Electrastim kreeg ik de Electrastim Flick Duo EM-80 Electro-sex Stimulator Multipack in ruil voor een eerlijke review.

E-wat?

Ik ben eigenlijk al jaren fan van E-stim (Electro-seks Stimulation). Toen ik dus bezig ging met sex toy reviews schrijven wilde ik dan ook graag deze kant van seksuele stimulatie in de schijnwerpers zetten.

Wat is E-stim dan?

Het principe van E-stim is dat men door middel van Elektrische stimulatie de erogene zones stimuleert om zo tot een orgasme te komen. Dat kan heel snel (als je daar gevoelig voor bent), maar dat kan ook heel langzaam.

Dus je stopt je leuter in het stopcontact?

Nou nee, dat kan ik namelijk niemand aanraden, niet dat ik het zelf geprobeerd heb. Maar er zit natuurlijk wel iets meer wetenschap achter dan dat je een accu pakt met van die leuke krokodilklemmen en die op de tepels van je partners zet. Sowieso nooit in de buurt van je hart Elektro toepassen. Dat is uiterst gevaarlijk.

Door middel van E-stim toys kan je specifieke plekken stimuleren waardoor je lichaam gestimuleerd raakt en je dus tot orgasme kan komen. Dit kan komen door het laten samentrekken van spieren. Maar ook door het direct stimuleren van bijvoorbeeld je eikel of je clit.

Electrastim Duo Flick

En dus kreeg ik de Electrastim Duo Flick multi pack. Eigenlijk alles wat een beginnende (en gevorderde) E-stimmer nodig heeft. Het is een zeer compleet pakket, wat je namelijk krijgt is het volgende:

 • 1 x ElectraStim Flick Duo EM80 Stimulator
 • 4 x Uni-Polar ElectraPads
 • 1 x ElectraStim Silicone Noir Aura Multi Probe
 • 2 x ElectraLoops Cock Ringen
 • 1 x zakje premium glijmiddel
 • 1 x Tube electro-conductive gel
 • 2 x draad met 2mm pin connectors
 • 1 x USB oplaad Kabel
 • 1 x Opbergzakje

De EM-80 Stimulator is dan ook nog eens heel erg mooi. Een mooi klein (!) zwart kastje met handige duidelijke knoppen voor de bediening (als je de handleiding leest). De EM-80 Stimulator is USB oplaadbaar, heeft dus 2 kanalen, waar de stroom uitkomt en heeft een 8 tal verschillende settings (zie dat als standjes bij een vibrator) in de normale modus en een viertal standen in de Flick modus.

Electrastim flick duo em-80 multipack

Duo Flick: Niet voor iedereen

Ik vind dat iedereen E-stim moet proberen, want het is lekker, voor zowel je partner als voor jou, of niet zo lekker, als je kinkster bent en je mensen stiekem een beetje ermee probeert te plagen. Maar er is helaas een groep mensen bij wie dit niet kan. Dat zijn namelijk de mensen met hartklachten of bijvoorbeeld een Pacemaker. Je kan je voorstellen dat extra stroomsignalen door je lijf bij deze mensen niet heel erg goed voor de gezondheid is. Electrastim en ikzelf raden het gebruik van de Duo Flick dan ook af mocht je zulke klachten hebben.

Maar wel veilig

Zolang je je aan wat regels houdt is het spelen met de Electrastim Flick Duo eigenlijk geheel veilig. De belangrijkste regel daarbij is dat je alle Electrostimulatie onder de gordel houdt. Kortom, geen grappen boven het gebied van je navel. Ga niet klooien met padjes op borsten of borstkassen, het is gewoon te gevaarlijk daar. Alles onder de gordel (en dat is een heel groot gebied) is echter “fair game”.

Electrastim flick duo em-80 multipack

Duo, maar ook voor mono fun

De Flick Duo heet zo omdat er twee kanalen zijn waarmee je jezelf of je partner kan stimuleren. Of beter nog je kan het eigenlijk tegelijk doen. Ik kan een lijst met scenario’s noemen, echter dat duurt te lang, en het is veel leuker als je zelf aan de gang gaat. E-stim is echter wel ideaal voor “hands-free” orgasms. Je kan bijvoorbeeld doormiddel van de Electraloops cock ringen je penis stimuleren. Je doet dat door 1 ring om de basis van je penis te plaatsen (helemaal onderaan tegen je ballen aan) en de andere ring ter hoogte van je eikel op je “toompje” (ook wel Frenulum genaamd)te plaatsen. In beide gevallen moet je wel wat Electro gel op je huid smeren, voor extra genot.

Je zet de Electrastim Flick Duo aan, et voila, langzaam (begin altijd bij standje 1 op setting 1) zal je merken dat het een heftig, maar fijn gevoel is. Voor mij persoonlijk zijn de Electraloops iets te smal, en vind ik het fijner om hetzelfde te bereiken door middel van de mono pads.

Gelukkig heeft Electrastim een uitgebreide gids met mogelijkheden, die je makkelijk kan vinden op hun site door middel van de zogenaamde advice guides.

Electrastim flick duo em-80 multipack

Partners in kink

Ik gebruik mijn Flick Duo ook voor het spelen met mijn kink partners (zij die dat geil vinden en ook durven). Je kan alle onderdelen van het multipack dermate hygienisch reinigen dat je het veilig op meerdere mensen (en jezelf) kan toepassen. Zo kan je de Multi Probe goed reinigen (deze is van geleidend silicone) en zowel vaginale als anale stimulatie ermee bereiken. Als je bij een eigenaar van een vagina de probe inbrengt (1 kanaal) en 2 mono pads aanbrengt aan de buitenkant van de vagina en daarmee gaat spelen, zijn heftige orgasmes eigenlijk gegarandeerd (maar niemand is natuurlijk hetzelfde). De feedback die ik erover kreeg was dat het heel heftig maar heel lekker is. “Dat moeten we echt vaker doen” is dan ook het devies hier.

Electrastim flick duo em-80 multipack

Conclusie

De Electrastim Flick Duo Em-80 is een geniaal apparaat, het multi-pack wat ik er bij kreeg maakte dan ook een ultiem goede starters pack. Het fijne is ook dat je via Electrastim veel meer producten kan kopen die je vanwege het modulaire ontwerp met de 2mm connectors ook gewoon op je Flick Duo kan aansluiten. Een goede E-stim set kost best wat. Maar na gelang je behoeftes en je doel kan je ook alleen een Flick Duo (of mono) aanschaffen met 1 accessoire en langzaam je collectie uitbouwen. Het is de investering meer dan waard!

Je kan de Electrastim Flick Duo Em-80 multipack kopen bij Electrastim voor € 254, 15 of als je wat minder wil uitgeven, kijk eens in hun shop

1 Reactie

 1. Mooie en heldere review!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Jay: Meo.de Electro Explodor | Tess Tesst - […] op zichzelf staande toy is, maar gebruikt moet worden met een Elektro box, zoals bijvoorbeeld de Duo Flick die…
 2. ElectraStim Axis Electrobox | E-stim review | Tess Tesst - […] een nieuw merk, het timmert al enige tijd aan de weg en een hele tijd geleden stuurden zij mij…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.