ElectraStim Explorer

18-02-2022

Een tijdje terug schreef ik een review over de ElectraStim Kix, een e-stim kastje voor beginners. Ik kreeg nu ook de ElectraStim Explorer, twee siliconenhoesjes voor om je vingers, die de elektrostimulatie doorgeven. Spannend!

Specs

Materiaal: siliconen
Verkoopprijs: 44,95 euro, hier te koop bij EroTouchΒ 
Is ’t wat? Je moet er van houden…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de electrastim explorer, met daarvoor de vingerhoesjes en de kix. De achterkant van de verpakking van de electrastim explorer

De verpakking van de ElectraStim Explorer is klein en eenvoudig. Een wit doosje met daarop een foto van de vinger-sleeves. Op de achterkant vind je wat informatie over deze e-stim toy en hoe je dit kan gebruiken.

In de verpakking vind je natuurlijk de ElectraStim Explorer zelf, je krijgt er twee. Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij.

Je hebt dus zelf nog een e-stim kastje nodig. Ik gebruikte de ElectraStim Kix.

Mijn eerste indruk van de ElectraStim Explorer

De electrastim explorer om mijn vingers. Je ziet de openingen in de electrastim explorer, voor je vinger en voor het kabeltje.

Zo op ’t eerste gezicht ziet de ElectraStim Explorer er niet zo spannend uit. Je hebt twee keer hetzelfde siliconen hoesje voor om je vinger. Er zit natuurlijk een kleine opening in waar je het e-stim kabeltje er in moet prikken. Verder heeft het hoesje een lichte verdikking op het punt waar ongeveer je bovenste vingerkootje zal beginnen.

De hoesjes schuiven makkelijk om mijn wijs- en middelvinger. Er zit een heel klein beetje stretch in. Ze zitten best comfortabel. Wat goed is om te weten, je voelt de elektrostimulatie niet aan de binnenkant van de hoesjes, je krijgt dus geen last van je vingers.

De test van de ElectraStim Explorer

De electrastim explorer gekoppeld aan de electrastim kix De electrastim explorer om mijn vinger, van de zijkant gezien.

In de eerste instantie dacht ik dat deze ElectraStim Explorer bedoeld was om gewoon mee over je lichaam te gaan. Maar toen ik er achter kwam dat deze e-stim toy vooral bedoeld is om mee te vingeren, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Een beetje elektrostimulatie over mijn rug, armen of benen leek me prima te doen. En natuurlijk heb ik ook wel eens een e-stim dildo of vibrator getest. Maar e-stim bij mijn clitoris? Ik wist het nog zo net niet.

Held als ik ben, probeerde ik de ElectraStim Explorer toch eerst gewoon op mijn eigen arm. Maar dat werkte dus inderdaad niet heel erg goed. Wanneer ik waterbasisglijmiddel op mijn arm smeerde, ging het al een heel stuk beter. Maar om nou m’n hele lichaam met glijmiddel in te smeren, dat zou β€˜m ook niet worden.

Door dit experiment had ik wel al ontdekt dat je de ElectraStim Explorer vrij plat op je lichaam moet houden voor het beste effect. Goed om te weten. Alleen de topjes van de ElectraStim Explorer doen dus niks.

Ik had echt even nodig om moed te verzamelen, want e-stim en mijn clitoris klonk gewoon nog steeds niet als een combinatie die ik graag uit wilde proberen. Maar goed, het leven van een sextoytester gaat niet over rozen, zeggen ze. Dus met een boel Pjur Woman Nude glijmiddel ging ik aan de slag.

Ik liet mijn vingers met de ElectraStim Explorer rusten op mijn vulvalippen, terwijl ik de ElectraStim Kix aanzette. Ik ging naar het steady standje, omdat dat mij het beste leek om even goed te kunnen voelen. Voorzichtig klikte ik β€˜m steeds wat harder, tot ik wat begon te voelen. Ik voelde een lichte β€˜bzzz’. Het voelt bijna als vibratie. Omdat het gevoel nog zo zachtjes was, zette ik β€˜m nog iets hoger.

Al snel kwam ik er achter dat het gevoel ook kan veranderen als ik meer of minder druk uitoefen met de ElectraStim Explorer. Ook wanneer ik mijn vingers verplaats, verandert het gevoel soms. Dit is niet per se iets wat ik prettig vind. Ik voelde me nog steeds best wel gespannen om bij mijn vulva elektrostimulatie toe te passen, dus daar wilde ik niet per se steeds bij verrast worden qua intensiteit.

Toen ik de Kix testte, had ik al elektropads op mijn buitenste vulvalippen geplakt. Dat voelde toen uiteindelijk super lekker en toen was het ook niet meer eng. Maar die stimulatie was steeds hetzelfde, behalve als ik zelf natuurlijk de Kix harder of zachter zette. Ik wist wat ik kon verwachten en daardoor kon ik me makkelijk overgeven aan het gevoel.

Dat was bij deze elektro-vingers dus helemaal niet het gevoel. Het bleef maar eng voelen, omdat de stimulatie steeds wat veranderde. Ik probeerde ook nog andere standjes, waarbij de stimulatie aan-uit-aan-uit gaat, of van zacht naar iets harder en weer terug. Maar het bleef onvoorspelbaar voelen voor mij. En de ontspanning en het lekkere gevoel bleef uit.

Of nou ja, meestal dan. Want heel soms voelde het best wel even lekker. Maar dan schrok ik weer omdat er iets veranderde. En dan was dat lekkere gevoel ook gelijk weer weg. Voor mij werkte dit echt niet.

Ik kan me voorstellen dat dit in een BDSM-setting misschien best wel spannend kan zijn. Al vind ik het ook wel tricky dat degene die het dan bij je doet, zelf ook steeds niet precies weet hoe het gaat voelen. Maar wellicht zou het kunnen werken. Zelf ga ik deze ElectraStim Explorer in elk geval niet meer op mezelf gebruiken. Zo masochistisch ben ik blijkbaar toch niet, als ik het mezelf aan moet doen.

Conclusie

De ElectraStim Explorer is niet het e-stim speeltje voor mij. Ik vind het behoorlijk eng om e-stim bij mijn vulva te doen, en de stimulatie was net wat te onvoorspelbaar voor mij om van te kunnen genieten.

Je kan de ElectraStim Explorer hier bestellen bij EroTouch voor 44,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.