Electrastim Electro Urethral Sound | Sound review

22-02-2023

De Electrastim Electro Urethral Sound is een e-stim sound, en zoals je weet zijn e-stim en sounding, dingen die ik heel erg lekker vindt. En dus weer eens een review van een seksspeeltje dat deze beide aspecten combineert.

SPECS

  • Materiaal: Roestvrijstaal (RVS 316) en plastic
  • Bodysafe: Ja!
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis glijmiddel
  • Polariteit: Unipolair (1-polig), je moet dus een elektrode nog ergens anders aansluiten op je lichaam
  • Geschikte connector: 2mm
  • Lengte: 130 mm
  • Diameter: 5, 7 of 9mm (apart te bestellen)
  • Prijs: € 64,90 bij Erotouch

Electrastim Electro Urethral Sound

De Electrastim Electro Urethral Sound is een unipolaire e-stim sound gemaakt van RVS, je kan hem kopen in verschillende diameters (afhankelijk van jouw voorkeur voor een formaat), de optie lopen van 5 via 7 naar 9mm in diameter.

De Electrastim Electro Urethral Sound heeft een plastic handvat waar ook de 2mm aansluiting zit waar op je je e-stim kastje, op één pool kan aansluiten.

Electrastim electro urethral sound met een zakje glijmiddel en een alcohol doekje

Electrastim Electro Urethral Sound in de doos

Als je de Electrastim Electro Urethral Sound koopt krijg je zoals we gewend zijn van Electrastim een vrij simpele doos met daarop een afbeelding van de Electrastim Electro Urethral Sound. In de doos vind je een foam insert met daarin de sound, een instructieboekje, sachets steriel glijmiddel, alcoholdoekjes, en een opbergzakje.

Zoals je vast wel weet is hygiëne bij sounding heel erg belangrijk. Wil je daar meer over weten? Lees dan vooral mijn sounding gids.

Electrastim Electro Urethral Sound: Polariteit

Bij e-stim is de polariteit van een E-stim seksspeeltje belangrijk. Als je mijn review van de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sounds hebt gelezen, dan weet je dat deze sounds van Electrastim bi-polair zijn (2-polig), wat zoveel inhoud als dat je de sound op 1 kanaal van je e-stim box kan aansluiten en je verder niets meer nodig hebt (nou ja, glijmiddel en zin natuurlijk). De Electrastim Electro Urethral Sound is echter uni-polair, wat inhoudt dat je “nog ergens anders” een andere unipolaire elektrode moet toepassen.

Natuurlijk is de plaats van die andere electrode wel van belang, want de stroom loopt van de ene pool naar de andere. Wil je dus je penis stimuleren van binnenuit, dan kan een cockring een prima tweede pool zijn. En eigenlijk zou ik je willen aanraden dat sowieso altijd te doen. Stroom via je penis door je blaas naar andere plekken, is, tenzij het echt je ding is, misschien een beetje heftig.

De 2mm aansluiting van de electrastim electro urethral sound

Electrastim Electro Urethral Sound getest

Ik was echt heel benieuwd naar de Electrastim Electro Urethral Sound, zeker naar mijn heel fijne ervaring met de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sounds. Maar ik kwam er al snel achter dat het unipolaire verhaal (dus dat je nog een andere electrode moet gebruiken) wel een uitdaging werd.

Ik heb gelukkig genoeg e-stim cockringen om te gebruiken, en in dit geval koos ik de Electrastim Prestige Electraloops. Of althans, eentje dan. Deze cockringen zijn namelijk lekker dik en maken dus goed breed contact met de huid van mijn penis.

Toch vergt deze toepassing wel wat voorbereiding en denkwerk. Vooral over hoe je de kabels gaat aansluiten en hoe je zorgt dat je cockring niet je plasbuis een beetje dicht drukt, omdat dan de sound er weer niet langs kan.

Enfin, een beetje planning is zeker wel de bedoeling, maar ik denk ook dat het in de loop van tijd makkelijker wordt als je meer ervaring hebt met deze combinatie. Vooral als je ook weet wat “strak genoeg” is.

Enfin, met een goed gereinigde sound, een al aangesloten loop en wat geduld ging ik aan het testen.

En heel eerlijk gezegd, misschien was ik ook een beetje verwend door de bi-polaire silicone noir sounds, maar deze stimulatie is echt heel anders. Dat kan natuurlijk ook niet anders. Want waar met de noir sounds de stimulatie eigenlijk alleen maar in je plasbuis plaatsvindt, verplaatst de stroom zich nu door de huid van je penis naar alle plekken waar de loop je penis raakt.

Dat is echt even wennen, en ook vooral kijken waar de beste plek is voor de cockring, hoe diep je de sound kan laten gaan, en wat het lekkerste is.

Is het dan niet lekker? Nee, niet meteen, het heeft echt een aantal keren proberen gekost voordat ik het juiste gebied vond, maar toen die sweet spot gevonden was, ging het wel weer heel erg lekker.

Zo bleek mijn frenulum een bijzonder prettig plekje te zijn, maar ook lager richting mijn ballen was echt geweldig.

Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar goed, je snapt, denk ik wel wat ik bedoel. Hou je van e-stim en een nieuwe sensatie, en wil je sounding proberen? Dat is deze optie echt heel erg flexibel, ondanks dat RVS dat totaal niet is, ja dat was een stomme woordgrap, maar toch…

Nu is de vraag, kon ik hiervan klaarkomen? Ja, dat kan ik, maar dat heb ik niet gedaan. Want klaarkomen met een sound in je penis is best tricky. Werd ik er bloedgeil van en wilde ik heel hard klaarkomen? Ja absoluut, en dat heb ik, nadat de sound verwijderd was, met een klein beetje handwerk, ook echt gedaan.

Trouwens, wat ook wel echt het vermelden waard is, deze Electrastim Electro Urethral Sound is ook echt heel lekker als “gewone” sound. Hij is goed zwaar, dus de zwaartekracht kan zijn ding doen, wat echt belangrijk is bij sounding, en de vorm is echt heel lekker ook. Daarbij krijg je ook nog eens een stevig handvat. Echt ideaal.

Electrastim electro urethral sound bovenaanzicht

Schoonmaak

Het schoonmaken van deze sound is natuurlijk heel belangrijk. Het RVS gedeelte kan je ook met goed heet water en zeep goed schoonmaken. Het plastic gedeelte kan je met een alcohol doekje helemaal goed reinigen (dat breng je toch niet in).

Conclusie

De Electrastim Electro Urethral Sound is zeker geen beginnersspeeltje, en als je dit gaat doen, bereid je voor op een learning curve, verplaatsen van je cockring, even stoppen, opnieuw proberen, kortom experimenteren.

Is het dus plug-and-play? Nee.

Is het de moeite van het experimenteren waard? Ja, absoluut!

Je koopt de Electrastim Electro Urethral Sound bij Erotouch voor € 64,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.