ElectraStim Electro Sex Paddle

08-01-2024

Ik was al een hele tijd benieuwd naar deze ElectraStim Electro Sex Paddle. Ik had ‘m al een paar keer gezien op Erofame en ik vroeg me af hoe zo’n paddle zou voelen. Gelukkig was ElectraStim zo vriendelijk om er één naar mij op te sturen.

Specs

Materiaal: leer en verchroomd staal
Oplaadbaar: je gebruikt ‘m met een e-stim kastje
Standjes: hangt van je kastje af
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 97.95 euro, hier te koop bij EroTouch (de gel koop je hier voor 8,90 euro)
Is ’t wat? Ik vind dit héél leuk!

Wat is de ElectraStim Electro Sex Paddle?

Eind vorig jaar maakten Jay en ik een video over de ElectraStim Electro Sex Paddle waarin we ‘m voor het eerst uitproberen op mijn arm. Je ziet aan mijn enthousiaste blik al hoe leuk ik dat vond. Dit voorproefje maakte me nog veel meer nieuwsgierig naar deze bijzondere BDSM-paddle.

Aan deze paddle heb je los eigenlijk niks. Of nou ja, je kan ‘m dan als gewone paddle gebruiken. Maar wil je de e-stim functie gebruiken, dan zal je zelf een e-stim kastje moeten hebben. Ik gebruikte de Flick Duo bij de paddle.

De ene kant van de ElectraStim Electro Sex Paddle is gewoon van leer. De andere kant heeft drie metalen plaatjes. Aan het uiteinde van het handvat van de paddle kan je de stekkertjes van je kastje inpluggen. De paddle is vrij flexibel. Het is meer zo’n ‘slappe’ paddle.Β De bedoeling is dat je met de kant met alleen leer spankt en dat je met de andere kant electro play doet. Daarvoor moet je wel wat geleidende gel op de metalen plaatjes aanbrengen. Als je dat niet doet, merk je bijna niks van de electro. Pas als je het kastje op een hele hoge stand zet, voel je het een beetje.

De combinatie van e-stim en spanking

Maar ik wilde natuurlijk meer dan een beetje, dus ik gebruikte netjes de bijbehorende gel. Het verschil is enorm groot. Bijna direct voelde ik de stimulatie al. Het was eerst even uitproberen hoe het voelde. Mijn D. wilde de paddle op mijn billen gebruiken en omdat electro op elk lichaamsdeel anders voelt, is het dan ook handig om op die plek even te testen welk standje goed is.

Toen we eenmaal bepaald hadden welk standje voor mij werkte, wilde ik heel graag geslagen worden met de electro kant van de paddle. Ook al is dat dus eigenlijk niet de bedoeling. Het leek me gewoon zo gaaf om een klap Γ©n electro te voelen. Al snel kwamen we er achter dat als de klap hard genoeg is, het gevoel van de electro helemaal niet merkbaar is. Tenzij je de paddle laat liggen. Dus je slaat en dan laat je de paddle op de billen liggen. Zodra de pijn van de klap wegtrekt, komt de electro-stimulatie door voor in de plaats. En dat voelt zΓ³ weird!

De overgang van de pijn van de klap naar het buzzy gevoel van de e-stim voelde zo verrassend. Je kan met de meeste e-stim kastjes zelfs ook nog kiezen of je een steady standje wil, of juist een patroon. Wij gebruikten een steady standje.

Veelzijdige BDSM-toy

Ik vond het heel leuk dat deze BDSM-toy zowel lief als heel gemeen gebruikt kan worden. Soms voelde het gewoon grappig, bijna kietelend. En andere keren was er een gemene klap en daarna harde electro. En bijvoorbeeld op de binnenkant van mijn bovenbenen voelde het ook weer veel heftiger dan op mijn billen.

De paddle is, zoals ik zei, vrij flexibel. Dat is handig omdat je ‘m zo mee kan laten vormen met bijvoorbeeld de billen. Alle drie de plaatjes raken dan de billen. Maar daarvoor moet je dan wel op de paddle drukken, want uit zichzelf buigt hij niet mee. Wanneer de paddle heel stijf was geweest, had je waarschijnlijk met het handvat alleen genoeg druk kunnen uitoefenen, maar dan sloot hij weer niet zo fijn aan bij rondingen van een lichaam.

De ElectraStim Electro Sex Paddle is echt super veelzijdig. Je kan ‘m ook zonder slaan gebruiken en met de e-stim verschillende plekjes op je lichaam ontdekken. Het is wel aan te raden om onder de gordel te blijven. Sowieso is het handig om eerst de gebruiksaanwijzing goed te lezen, zodat je weet wat wel en niet kan. Met de paddle kant kan je een hele fijne spanking geven of ontvangen. Ik vond de pijn van de klappen ook best wel fijn. Een doffe klap met een klein beetje een scherp randje. Zelfs zonder electro kan ik geniegen van deze paddle. Maar mΓ©t electro is het nog zoveel leuker!

Dit is echt zo’n speeltje waar ik heel lang mee kan blijven spelen en dat ook zeker vaker zal doen. Het is niet voor elke keer, daar is het net te specifiek voor vind ik, maar zeker wel een toy die ik regelmatig mee zal nemen naar dates met mijn D.

Conclusie

Ik vind de ElectraStim Electro Sex Paddle echt superleuk! Samen met de gel werkt het echt heel goed. De leren kant geeft een fijne klap. En in combinatie met e-stim is het zo verrassend. Ik kan deze BDSM-toy aan iedereen aanraden!

Je kan de ElectraStim Electro Sex Paddle hier bestellen bij EroTouch voor 97,95 euro (en vergeet niet de gel mee te bestellen!)

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.