Eenhoorn Tepelklemmen van Nielzs.com – Video

28-03-2021

Als je me een beetje kent, weet je vast dat ik gek ben op unicorns. Dus toen ik op Fetlife eenhoorn-tepelklemmen tegenkwam, was ik gelijk super enthousiast. Het waren 3D geprinte tepelklemmen van Nielzs.com en de eigenaar was zo lief mij de klemmen en nog veel meer leuks op te sturen.

Omdat je normaal gesproken de ontwerpjes download en ze dan zelf print, kregen we ook een paar setjes die we zelf nog in elkaar moesten zetten. Voor de echte DIY-ervaring. Nu ben ik echt super slecht in dingen in elkaar zetten. En Jay kan het wel, maar heeft er best een hekel aan. Dus! Ik dacht, super leuk idee, we gaan op video die klemmen in elkaar zetten. Je kan vast al raden hoe dat ging. Maar natuurlijk laten we ook even zien hoe de klemmetjes werken, en welke verschillende soorten klemmen er zijn. En er komt ook nog een super nasty mattenklopper-mepding voorbij!

Je kan de 3D ontwerpen van Nielzs hier downloaden.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.