Vlog: Een week in het leven van twee sextoytesters

08-03-2020

Vlog: Een week in het leven van twee sextoytesters

En niet zomaar een week, maar deze week was wel bijzonder. Jay en ik gingen deze week namelijk naar twee super leuke events. We hielden voor I Am Sexuality een praatje over anale seks. Dat was super spannend, maar ook super interessant. En dan gingen we ook nog naar het event van Jennifer Lyon Bell van Blue Artichoke Films, want zij lanceerde een nieuw platform. Super leuk!

Ben je benieuwd hoe het ons verging op deze events en wat we er van vonden? Bekijk dan de vlog hieronder.

De foto’s die je in de vlog zag van het I Am Sexuality Sex Talks event zijn gemaakt door Pierre Crozes.

Hier kan je onze vlog over anale seks bekijken en hier kan je er een over anale toys zien.
Hier kan je I Am Sexuality vinden op Facebook en Instagram.
Hier kan je het platform van Blue Artichoke vinden.
Hier kan je Sex School vinden.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen met lekkere diepe vibraties, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Jullie zijn heerlijk om naar te kijken, dank!
    Kan je dit filmpje niet bekijken ivm leeftijd? typ ipv youtube / hooktube – dan werkt de link vast wel

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.