Easytoys Pointer Vibe

21-02-2020

Sextoy review: Easytoys Pointer Vibe

De Zumio is รฉรฉn van mijn favoriete sextoys. Momenteel lijkt het een beetje een trend te zijn om de Zumio na te maken. Pinpoint-stimulatie is hot! En zo was daar ook de Easytoys Pointer Vibe. Ik kreeg โ€˜m van Megan van Easytoys in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 4 standjes, waarvan 2 steady en 2 patronen
Waterproof: Spatwaterdicht
Verkoopprijs: 47,95, hier te koop bij Easytoys (nu in de aanbieding voor 40,76)
Is het wat? Ja, maar het is geen Zumio

De verpakking en de inhoud

De pointer vibe in de verpakking. Het is een witte doos met een plastic doorkijkje zodat je de toy er in ziet. Onder het venstertje staat de naam en een paar icoontjes met specificaties over de toy. De achterkant van de verpakking van de pointer vibe. Je ziet een tekening van de toy en het oplaadkabeltje en verder een hoop tekst.

Easytoys heeft meerdere eigen merken. De Pointer Vibe is gewoon van het Easytoys merk. De verpakkingen van dit merk zijn altijd super basic. De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant van het witte doosje en in de doos vind je de sekstoy en het USB-oplaadkabeltje. Niks spannends aan, maar ook niks mis mee. Beetje saai, dat wel.

Zumio vs. Pointer Vibe

De zumio s ligt naast de easytoys pointer vibe. Ze zien er vrij hetzelfde uit, alleen de zumio is helemaal paars en de pointer vibe heeft een kromming in het handvat. Close-up van de top van de easytoys pointer vibe.

Hoewel de Zumio echt helemaal geweldig is, is โ€˜ie natuurlijk best duur. Of nou ja, duur, je krijgt er ook heel wat voor, maar het is veel geld. Dus het zou best fijn zijn als er een Zumio look-a-like zou zijn die qua gevoel dicht bij de Zumio in de buurt komt.

De top van de Zumio heet de SpiroTip, dat is omdat de top roteert. Dat lijkt op het eerste gezicht niet anders dan wanneer zoโ€™n top gewoon vibreert, maar toch voelt het wel echt anders.
De Easytoys Pointer Vibe is wel echt een vibrator, maar omdat de top iets los zit, geven de vibraties een beetje eenzelfde effect.

Het handvat en de knopjes van de Pointer Vibe

De easytoys pointer vibe gezien vanaf de kant van het handvat. Je ziet dat er wat reliรซf in het handvat zit. Het doet subtiel aan een bloem denken, zoals je ook wel bij de lelo iris ziet. Ik heb het handvat van de easytoys pointer vibe in mijn hand. Je ziet de drie knopjes in het siliconen liggen. Een plus, een rondje en een min.

Het handvat van de Pointer Vibe is van siliconen en de top is van ABS-plastic. Ik begrijp niet zo goed waarom het handvat van siliconen is. Ik vind dit dus alleen maar onhandig. Dit betekent dat je geen siliconen glijmiddel bij deze vibrator kan gebruiken. Terwijl het deel wat je daadwerkelijk gebruikt toch van ABS is. Ik had het handvat liever ook van ABS-plastic gezien. Dat trekt ook een stuk minder stof aan.

De Pointer Vibe heeft drie knopjes. Een powerknopje, een plusknopje en een minknopje. Best veel knopjes voor een seksspeeltje met maar vier standjes.

De test van de Easytoys Pointer Vibe

De top van de pointer vibe naast een lipstick. Ze zijn even lang. De easytoys pointer vibe met daarin het oplaadkabeltje geprikt. Aan het uiteinde van het kabeltje zie je een usb stekkertje.

Ik was heel benieuwd of de Pointer Vibe net zo lekker zou voelen als de Zumio. Of dat het รผberhaupt een beetje hetzelfde zou voelen.

Ik gebruikte lekker veel glijmiddel. Pjur Woman Nude, want die is lief voor mijn vagina en glijdt heel fijn.ย  Glijmiddel is sowieso fijn bij seksspeeltjes, maar bij stimulatie als deze is het ook echt nodig.

De Pointer Vibe voelt dus echt best wel lekker. Als je van pinpoint stimulatie houdt (stimulatie van een klein gebied), net zoals ik, dan zit je echt wel goed met deze vibrator. Ik hou heel erg van dit gevoel. De top van de vibrator net naast mijn clitoris, voelt gewoon echt wel goed. Een vibrator zoals deze vind ik het lekkerst als ik โ€˜m een beetje ruimte geef. Dus niet duwen, maar juist net een klein beetje afstand maken. De top beweegt een beetje heen en weer, en met die ruimte gaat dat het beste. Hoe meer je duwt, hoe minder het effect juist is.

De vibraties voelen vrij buzzy, maar met zulke pinpoint stimulatie vind ik dat helemaal niet erg. Het lijkt wel of vibraties van dit model vibrator altijd vrij buzzy voelen. Maar met de Zumio is dat dan weer niet, maar dat komt dan waarschijnlijk door de andere techniek. Nou ja, hoe het ook werkt, de Pointer Vibe voelt dus wel gewoon heel fijn en lekker. Maar het is zeker niet zo lekker als de Zumio. Als de Zumio een 10 is, is de Pointer Vibe een 7-. Ruim voldoende, maar echt geen perfectie.

De stimulatie van de Pointer Vibe is goed. Het is super intens, vooral omdat het zoโ€™n heel klein gebied stimuleert. Wanneer je heel gevoelig bent, is dit denk ik al snel too much. Maar als je, net als ik, van wat heftigere stimulatie houdt, dan vind je dit vast ook lekker.

De standjes

De pointer vibe ligt op tafel en ik hou een flesje glijmiddel in mijn hand en laat een druppel op de top van de vibrator vallen. Close-up van het stukje van de pointer vibe waar het naadje zit in de top. Dat is het stukje waardoor de top, het steeltje, wat heen en weer kan bewegen.

Wat ik jammer vind, is dat de twee steady standjes van de Pointer Vibe niet heel veel lijken te verschillen van elkaar. Ik merk wel iets verschil, maar het is maar minimaal. En zeker omdat er maar twee steady standjes zijn, is dat echt wel jammer.

Ik had me verheugd op de vibratiepatronen, want dat heeft de Zumio niet, maar dat was een beetje een anticlimax. Ik vind vibratiepatronen bij deze vibrator zeker niet bijzonder voelen. Dat het er ook maar twee zijn, vind ik eigenlijk een beetje raar. Sowieso, waarom heeft deze Pointer Vibe maar vier standjes? Dat is eigenlijk best ouderwets.

Conclusie

Als je houdt van pinpoint stimulatie, of dat eens wil proberen, is de Easytoys Pointer Vibe zeker een aanrader. De stimulatie is intens, maar niet zo intens en geweldig als de Zumio, maar zeker wel lekker. Het is jammer dat hij maar twee steady standjes heeft en de patronen voegen voor mij niet heel veel toe. Toch ben ik best wel tevreden met wat je krijgt voor deze prijs.

Je kan de Easytoys Pointer Vibe hier bestellen bij Easytoys voor 47,95 (maar hij is nu in de aanbieding!)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.