Easytoys Naughty & Nice Sextoy Adventskalender – unboxing video

13-09-2020

Sextoy adventskalender, de laatste jaren zijn ze wel een beetje een hype. Ik vind het zelf ook super leuk, want hallo, vierentwintig vakjes vol met sexy kadootjes, what’s not to like? Vorig jaar was de Easytoys Naughty & Nice kalender al best wel vroeg helemaal uitverkocht. Dit jaar zijn ze er nog iets vroeger bij, want je kan ‘m nu al bestellen. Als je dat wil doen, niet te lang wachten dus, want het is weer een gevalletje Limited Edition.

In deze video maken Jay en ik vijf doosjes uit de kalender open. We hebben zelf ook nog geen idee wat er in zit, dus het voelde al een beetje als kerst voor ons. Ik hou er van.

Je kan de Easytoys Naughty & Nice sextoy adventskalender hier bestellen bij Easytoys voor 119 euro.

Wil je dat we nog een video maken waarin we meer doosjes open maken, of juist nietย  omdat het leuker is als het een verrassing blijft? Laat het me weten hier onder in de reacties, of gebruik het contactformulier of stuur ons een pbโ€™tje opย Instagram, FetLife ofย Facebook! Vinden we leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy adventskalender gaat bestellen, een ander seksspeeltje of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oooooh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ik weet niet of ik kan wachten tot december! ๐Ÿ˜…

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.