Vlog: Easytoys Naughty & Nice Erotische Adventskalender

17-11-2019

Vlog: Easytoys Naughty & Nice Erotische Adventskalender 2019

De dagen worden korter en kouder. En het is bijna december. De perfecte periode voor een erotische adventskalender dus! Van Easytoys kregen we deze Naughty & Nice erotische adventskalender en we waren natuurlijk super nieuwsgierig naar wat er in zit.

In de kalender zitten 24 doosjes, met elk een toy, een middeltje of een accessoire. Allemaal in een black & gold thema. We hadden zelf nog geen idee wat er in zou zitten. In de vlog maken Jay en ik elk een aantal doosjes open en vertellen we natuurlijk ook wat we er van vinden.

Ben je benieuwd? Klik dan op de afbeelding hieronder om de vlog te bekijken.

De easytoys naughty & nice adventcalender

Zou jij netjes één vakje per dag open maken? Of ben jij, net zoals ik, ook zo’n type die het gewoon allemaal in één keer wil uitpakken? Laat het even weten in de comments!

De Naughty & Nice erotische adventskalender is bij Easytoys zelf al uitverkocht, maar je kan ‘m nog wel hier bestellen op bol.com! Ik zou niet te lang wachten, want voor je ‘t weet, is ‘ie daar ook uitverkocht.Β 

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super leuk vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Yess! Via jouw linkje besteld bij Bol.com, dankjewel voor jullie leuke filmpje weer!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.