Easytoys Flexibele Koppelvibrator

03-05-2024

Het is altijd een feestje om de Naughty & Nice Adventskalender uit te pakken. Maar, omdat ik natuurlijk al héél veel sextoys heb, komt het niet heel vaak voor dat ik de speeltjes uit de kalender ook daadwerkelijk gebruik. Nu zijn er wel eens uitzonderingen, zoals deze Easytoys Flexibele Koppelvibrator, die je gelukkig ook los kan kopen, want het is een heel tof ding.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 29,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, dit is nou een leuke budgetproof-sextoy!

Fijne budgetproof toy

Het is best lastig om een leuke sextoy te vinden onder de 50 euro. Deze Easytoys Flexibele Koppelvibrator is met z’n (net geen) dertig euro best wel vriendelijk geprijsd. Deze toy bestaat eigenlijk uit twee smalle vibrators. Je kan de vibrators wat dichter naar elkaar of wat verder uit elkaar duwen, zo blijven ze dan ook staan. Ook kan je elke vibrator zelf nog wat verbuigen en dan blijft ‘ie ook zo staan. Superhandig, want zo kan je ‘m dus zo verbuigen dat ie de perfecte vorm voor jou heeft. Onderaan in het midden heeft ie één knopje waarmee je door de verschillende standjes kan klikken.Helaas maar één knopje, ik heb er altijd liever twee, zodat je ook makkelijk één standje terug kan klikken, maar hee, voor dertig euro klaag ik daar echt niet over. Je kan de vibrator opladen met een USB-kabeltje met magneetlader.

Hoe kan je de Easytoys Flexibele Koppelvibrator gebruiken?

Je kan deze Easytoys Flexibele Koppelvibrator op allerlei manieren gebruiken, alleen of samen met een partner. Zowel voor een penis, vagina als anus is dit een interessante toy. Eigenlijk ook wel voor andere lichaamsdelen, net wat je lekker vindt, maar je kan ‘m natuurlijk ook prima gebruiken om je tepels mee te stimuleren of lekkere plekjes op jouw (of elkaars) lichaam te ontdekken.

Je kan ‘m zo buigen dat je ‘m kan gebruiken als penisvibrator. Lekker met een beetje glijmiddel erbij en dan kan je helemaal los. Er zijn ook mensen die een vibrator zoals deze in de buurt van hun mond/keel houden als ze een partner pijpen. Ik vind dat gevoel zelf superirritant, maar wellicht ben ik een heel gevoelig typje.

De test van de Easytoys Flexibele Koppelvibrator

Maar ook voor de vulva heeft deze Easytoys Flexibele Koppelvibrator verschillende opties. Ik heb er meerdere getest. Eerst heb ik ‘m gebruikt als clitorisvibrator. Beide uiteindes elk aan een andere kant van mijn clitoris voelde echt wel goed. Vooral het standje waarbij beide motoren niet tegelijk trillen vind ik dan héél lekker voelen. De vibraties zijn ook best goed. Natuurlijk heb je voor 30 euro niet de allerbeste allerdiepste vibraties die er zijn, maar ze zijn echt goed genoeg.

Een deel van de vibrator in de vagina inbrengen en met de andere de clitoris stimuleren is ook een mogelijkheid. Je moet ‘m dan wel verbuigen zodat het goed genoeg past. Het is niet de allermakkelijkste manier, maar het werkte wel en ik vond het ook best leuk om te proberen.

De twee delen tegen elkaar duwen en ‘m dan als G-spot vibrator gebruiken, werkt ook. Ook hier vond ik de patronen waarbij ze niet tegelijk trillen het leukst. Dat voelt echt heel bijzonder.

Dan is er nog de optie om ‘m te gebruiken voor dubbele penetratie, dus één vibrator breng je in in de vagina en de andere in de anus. De vibrators zijn smal, dus als je nog geen of weinig ervaring met anaal hebt, is dit wel een prima toy om het mee te proberen. Door de vorm (als je één deel inbrengt) kan hij ook niet naar binnen schieten en is hij dus veilig om zo te gebruiken. Als je beide delen anaal in zou brengen, kan hij wél naar binnen schieten en dat kan echt vervelend aflopen. Deze dubbele penetratie werkte voor mij ook best goed, juist omdat de vibrators zo smal zijn. Ik vind anale dingen vaak toch een beetje eng, maar met dit formaat ben ik dan toch een stuk dapperder. Lekker wat (waterbasis) glijmiddel erbij en het komt goed. En het voelde ook echt wel goed. En best intens ook, zo tegelijkertijd vaginaal en anaal gestimuleerd worden. Ook op deze manier vond ik het patroon waarbij ze niet tegelijk trillen maar om en om het lekkerst. En dat terwijl ik bij de meeste sextoys toch echt niet zo van de patronen ben.

Conclusie

De Easytoys Flexibele Koppelvibrator is budgetproof maar echt heel leuk. Het is een flexibele, buigbare sextoy met twee vibrators met elk een eigen motor die je op echt heel veel manieren kan gebruiken. Zowel alleen als samen. Ik denk dat je voor deze dertig euro echt heel veel plezier kan hebben en dat deze vibrator ook een supertoffe manier is om je eigen lichaam en elkaars lichaam beter te ontdekken.

Je kan de Easytoys Flexibele Koppelvibrator hier bestellen bij Easytoys voor 29,99 euro
(misschien handig om er een flesje Easyglide zonder glycerine bij te bestellen)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.