Easytoys Adventskalender

19-11-2018

Review by Tess: Easytoys Adventskalender

Ja mensen, het is weer die tijd van het jaar. Vorige week schreef ik al over de Amorelie erotische adventskalender, en ook vandaag ga ik je weer vertellen over een sextoy adventskalender. Die van Easytoys deze keer. Ik kreeg ‘m van Megan van Easytoys, in ruil voor mijn review.

Mooie look

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Toen ik de Easytoys kalender uit de verzenddoos (die trouwens super discreet is) haalde, werd ik echt wel blij. Wat ziet deze kalender er tof uit! Die van Amorelie vond ik al heel mooi, maar deze is nog veel mooier! Hij ziet er uit als een soort dik boek. Je kan de zegel verbreken en ‘m dan openklappen. Dan zie je de inhoud: 24 doosjes. Op elk doosje een ander printje en een nummer. Zodat je 24 dagen lang elke dag samen een kadootje kan uitpakken. Het is toch wel echt leuk om dit kado te geven of te krijgen.

Adventskalender voor heterostellen

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Ook de Easytoys kalender is duidelijk bedoeld voor heterostellen. Er zitten producten in speciaal voor kutjes en producten speciaal voor piemels. Ik vind het jammer. Het zou zo tof zijn als er misschien twee of drie versies zouden zijn, of gewoon één versie met producten die leuk zijn voor mensen van welk geslacht dan ook. In deze kalender zitten trouwens ook producten die voor iedereen bruikbaar zijn, alleen dus ook een aantal specifieke producten.

Verwachtingen

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Ik was dus wel onder de indruk van de looks van deze erotische adventskalender. Gelukkig kon ik ook nu weer alle pakjes gewoon achter elkaar open maken, want geduld heb ik niet zo veel. Bij de Amorelie kalender had ik van tevoren niet zulke hoge verwachtingen. Maar omdat die dus heel leuk bleek, waren mijn verwachtingen nu toch wel hoog. Zeker omdat deze Easytoys adventkalender er gewoon nog leuker uit zag.
Ook van deze kalender zal ik weer niet alles gaan vertellen wat er in zit, want het moet natuurlijk nog wel een beetje een verrassing blijven. Maar bij deze kalender was het wel zo dat er een aantal wel leuke dingen in zaten, maar ook best wel wat dingen waarvan ik dacht: maar waarom?? Waardoor het geheel me dus toch een beetje tegen viel. Ik zal vier producten uit deze erotische adventskalender bespreken. Twee die ik leuk vond en twee die ik echt niet leuk vond.

One size doesn’t fit all 

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Ik denk dat lingerie in zo’n kalender doen sowieso nooit een heel strak plak is. Of nou ja, strak, dat was het eigenlijk juist wel. Ik ben dik, dus ik pas niet overal in. Een onze size stringetje? Gaat ‘m niet worden. Nu weet ik dat ik echt wel dikker ben dan gemiddeld, maar toevallig toen deze kalender binnen kwam, had ik een vriendin op bezoek. Die met maat 42 toch volgens mij best wel gemiddeld is qua figuur. Maar ook zij paste niet in het stringetje. Er zat in de string trouwens een label met maat M. Maar sowieso, als je een kalender verkoopt, waar niet bij staat dat ‘ie alleen voor mensen van een bepaalde maat is, waarom zou je er dan artikelen in stoppen die alleen voor mensen van een bepaalde maat zijn? Ik vind het niet zo aardig.

Boob-strik setje

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Maar, dat stringetje hoorde dus bij een setje. De bovenkant van het setje was een ‘boob-strik’. Ik weet er gewoon even geen andere naam voor. Ik schrok gewoon een beetje toen ik het uit het plastic zakje haalde. De rode stof waar het setje van gemaakt is, oogt zo ontzettend goedkoop. Het deed me denken aan hele goedkope kerstversiering. En het zat natuurlijk gevouwen in het zakje, dus het was ook helemaal verkreukeld. Verfomfaaid is eigenlijk een passender woord. Wat wel wonderlijk was, de strik paste qua omvang wel om me heen. Er zit een soort elastieken band met bh-haakjes aan. En hij past dus. Maar daar is wel alles mee gezegd. Ik ga hier geen spannende avond mee krijgen. Als er een wedstrijd was voor het foutste kerstkostuum, dan zou ik deze strik (over m’n kleding dan) kunnen gebruiken. Maar geil? Spannend? Opwindend? Sexy? Nee. Niets van dat al. En de bijpassende string, van dezelfde stof (je hoort de stof gewoon squeeken als je ‘m beweegt) past dus alleen om één been bij mij. Ik ben blij dat ik dit niet echt kado heb gekregen op kerstavond, want het gaf me toch wel echt een meh-gevoel.

Vibrerend eitje met afstandsbediening

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Maar gelukkig was het niet allemaal zo slecht. Wat ik wel leuk vond, was een eitje met afstandsbediening. Heel basic, maar als je dat nog nooit gebruikt hebt, is dat toch echt wel leuk om eens te doen. De batterijen zitten er al in (niet vergeten even de afdekplasticjes te verwijderen) en je kan gelijk aan de slag. Of bewaar ‘m tot je uit eten gaat of ergens wat gaat drinken! Ik vind zelf vibraties in mijn vagina niet zo indrukwekkend, maar je kan het eitje ook tussen je schaamlippen in je slipje leggen. Hij is wel een beetje aan de grote kant daarvoor, maar het kan nog net. Bij mij tenminste wel.

De vibraties zijn best leuk en hij heeft ook nog verschillende standjes. De afstandsbediening doet het goed, je ziet alleen niet op de afstandsbediening of het ook werkt en op welk standje je ondertussen zit. Dat moet je dus wel even checken bij je partner. Oh, en let wel op, dit eitje is alleen geschikt voor vaginaal gebruik. Als je ‘m anaal zou gebruiken, raak je ‘m waarschijnlijk kwijt en beland je op de SEH.

Vaginal Tightening Cream

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Het product uit deze kalender dat me het meest verbaasde, is een tube vaginal tightening cream. Ja, dat is crème die je vagina strakker zou moeten maken. Ik maak geen grap. Zulk spul bestaat. Ik zeg niet dat het werkt, maar je kan het kopen. Nu vind ik dat dus sowieso al echt een stom product. Net zo stom als penis vergrotende crème. Dat zijn typisch producten om mensen een slecht gevoel over zichzelf te geven. Je penis is niet groot genoeg, je vagina is niet strak genoeg. Dit moet groter, dat moet kleiner, dat moet strakker. Of je bent gewoon blij met wat je hebt. En als je het idee hebt dat je bekkenbodemspieren wat training kunnen gebruiken, dan doe je daar gewoon oefeningen voor. Er zijn zelfs speciale fysiotherapeuten die je daarbij kunnen helpen mocht dat nodig zijn. Maar zo’n crème, dat is echt nooit nodig. Ik geloof ook echt niet dat het überhaupt wat doet.

I can’t even

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Ik wil het niet testen, want ik wil zulke rotzooi niet eens op en in mijn lichaam. Maar ik ben er toch wel van overtuigd dat het niet werkt. Tot mijn verbazing las ik ook nog in de gebruiksaanwijzing van deze vreselijke crème dat je het op je buitenste schaamlippen en clitoris moet smeren. Zodat je vagina (dat is dus het inwendige deel van je kut) strakker wordt. HOE DAN? Zwellen je buitenste schaamlippen zo op dat het de illusie van een strak kutje wekt? Ik hoop het niet, want dat zou echt niet goed zijn. En al gebeurde dat, dan is er dus alsnog niks strakker geworden in je VAGINA.

Maar echt, wie vind het nu leuk om dit kado te krijgen? Alsof iemand tegen je zegt dat je vagina niet goed genoeg is zoals ‘ie is. Women XXS staat er ook nog op de verpakking. Bullshit XXL zou ik zeggen. Geen leuk kado dit. Ik zie de awkward situaties ook echt al voor me. Dag geile avond.

Erotic Heart spel

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Waar je dan wel weer een leuke avond (of eigenlijk avonden) mee kan hebben, is een ander pakje. Want in één van de doosjes zat Erotic Heart. Een hartvormig doosje met daarin 21 opgerolde papiertjes. Op elk papiertje staat een uitdaging voor ‘een erotisch avontuur’. Sommige opdrachten zijn kort, anderen kunnen wel een hele avond duren. Er staan allerlei verschillende dingen op, van het delen van een fantasie tot een uitgebreid rollenspel. Echt wel leuk.

Dit is echt wel een tof spel voor stellen. Je leert elkaar beter kennen en je doet dingen die je anders misschien niet zo snel zou doen. En als je een opdracht niet leuk vindt, pak je toch gewoon een andere. Er zijn er toch 21. Ik vind het leuk. Het ziet er ook gewoon cute uit in dat hartjes doosje met al die opgerolde papiertjes.

En de rest…

Easytoys adventskalender Easytoys adventskalender

Dat zijn dan vier producten uit deze seksspeeltjes adventskalender. Er zitten dus nog twintig andere producten in. Toys, bdsm producten, lubes & creams, accessoires. Echt van alles wat. En een aantal producten zijn echt wel leuk, maar er zitten ook wel echt wat missers tussen vind ik. Er zat niet een product tussen waarvan ik dacht: Wow! Ik zat echt een beetje te wachten op die ene toy die het allemaal goed zou maken, maar die kwam maar niet. Verder dan ‘oh, dit is best leuk’ kwam ik niet.

Conclusie

Deze erotische adventskalender van Easytoys ziet er echt prachtig uit. De inhoud is wat wisselend. Ik denk dat deze adventskalender vooral leuk is voor mensen die nog maar weinig ervaring met dit soort producten hebben. Als je al wat meer ervaring bent of je bent wat meer kritisch op je spullen, dan zou ik ‘m overslaan.

Je kan de Easytoys Adventskalender niet meer bestellen bij Easytoys voor 109 euro. Maar ik denk dat je voor dat bedrag echt beter gewoon zelf een aantal leuke toys kunt uitzoeken in de Easytoys shop, want er zijn echt veel leukere en toffere seksspeeltjes te verkrijgen. Of je koopt gewoon de geweldige Njoy Pure wand, die geweldig is voor de G-spot én de P-spot. Want die is nu zelfs in de aanbieding voor nog net geen 109 euro!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Duidelijk verhaal weer, ik hou die andere op m’n wish list 😀

    Antwoord
    • Ja, snap ik! Dit was echt een beetje een anticlimax na die andere!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.