E-stim systems 2B Power box | E-stim review

18-03-2020

De E-stim systems Power box is denk ik de meest uitgebreide (en uitbreidbare) Electro-seks box die ik ooit heb mogen bezitten. Ik kreeg hem van E-Stim.co.uk in ruil voor een eerlijke review.

Dit wordt denk ik de meest uitgebreide review die ik tot nu toe heb getikt, vooral omdat deze Power box zo ongelofelijk uitgebreid is dat je er over kan blijven schrijven.

Buiten de power box kreeg ik nog meer accessoires maar als ik die ook nog zou reviewen wordt het echt te lang dus daarover later meer.

Mocht je nu gewoon willen weten, moet ik deze kopen of niet? Ga dan naar de conclusie

E-stim Systems

Ik heb E-stim systems echt al jaren op mijn radar, ik wilde ook dolgraag iets van ze reviewen, alleen kwamen mijn mail blijkbaar niet aan. Maar gelukkig sprak ik op EroFame met ze en kreeg ik de kans om hun producten te reviewen.

E-stim Systems is namelijk al heel lang bezig met E-stim, hun producten variëren van heel “simpel” tot uitgebreid. Maar in alle gevallen zijn ze degelijk en van goede kwaliteit, en kan je er echt ondanks de eenvoud enorm leuk en lekker mee spelen.

Het Britse bedrijf maakt 95% van hun producten gewoon in Groot-Brittannië en wordt dus ook gerund door Britten, en die houden niet zo van onnodige bullshit. En dat is eigenlijk ook in al hun producten te merken, je betaalt misschien iets meer, maar je krijgt dan ook echt een kwaliteitsproduct en een no-nonsense garantie op hun producten.

E-stim systems 2B Power box

Op de website van E-stim Systems wordt de 2B “The Ultimate in E-stim” genoemd, en ik denk dat het niet ver naast de waarheid zit. Er zijn natuurlijk uitgebreidere E-stim powerboxen te koop, maar niet op dit prijs punt, en al helemaal niet zo compact en portable als de E-stim systems 2B Power box.

De E-stim systems 2B Power box is een toy die al sinds 2010 op de markt is, sinds zijn eerste lancering zijn er best wel wat hardware en software updates geweest (dat is ook logisch in 10 jaar), maar E-stim Systems heeft dus een product dat al 10 jaar voldoet aan de wensen en eisen van de altijd evoluerende mens. Dat is best knap, en het is dus ook niet dat de software oud en versleten is. Nee er wordt actief ontwikkeld aan de software, en met meer of mindere regelmaat kan je je box uitbreiden met nieuwe firmware, en dat betekent nieuwe instellingen, nieuwe mogelijkheden.

E-stim systems 2b power box | e-stim review

De powerbox zelf

De powerbox zelf is vrij eenvoudig qua uiterlijk. Zo breed en zo hoog als een stevige mobiele telefoon, alleen wel een stukje dieper, want nou ja, die elektra moet ergens vandaan komen.

Verder is de E-stim systems 2B Power box voorzien van 3 draaiknoppen, twee voor de intensiteit van de kanalen, en een voor de opties en de instellingen. Verder is de 2B voorzien van een “select” drukknop en natuurlijk een powerswitch waar je de box mee aan- en weer uitzet.

Verder is er een input voor een stroomadapter (die je los moet bijbestellen) als je niet wil gebruikmaken van de (bijgeleverde) 9 volts batterij, een input voor de audio-input, die ook dienstdoet als input voor de computer aansluiting, en zijn er twee outputs voor de elektro. Je hebt dus een kanaal A en een Kanaal B.

Op de unit zit ook een lcd-display, die mij doet denken aan displays van industriële apparaten. Zo’n dot-matrix display, en dat is misschien niet heel modern, maar boy, het doet wonderen voor de uitstraling.

Ondanks de eenvoudige uitstraling is de E-stim systems 2B Power box enorm uitgebreid, en de eerste E-stim powerbox die ik mag testen waarmee je op afstand, aan de andere kant van de wereld, veilig met iemand kan spelen, ja via het internet, maar daar later meer over.

Mogelijkheden te over

Dat is dan de buitenkant van E-stim systems 2B Power box, maar aan de binnenkant, in de software biedt de E-stim systems 2B Power box bij firmware 2.016 (zo kreeg ik hem aangeleverd, dat is ook de nieuwste beschikbare firmware) 17 verschillende standaard standjes. Deze hebben allemaal een naam, de eerste stand heet pulse, de laatste stand heet tickle, en nou ja, er zit van alles tussenin.

Buiten die 17 standjes heeft de E-stim systems 2B Power box ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen tussen de intensiteit, die je kan instellen op low en high. Dat betekent dus 2 x 17 opties.

Alsof dat nog niet genoeg is kan je ook nog gebruik maken van de audio input waar je op basis van downloadbare mp3-s ook nog een hele speciale ervaring kan creëren. En buiten wat E-stim jezelf aanbiedt is er ook nog eens een uitgebreid gebruikersforum waar mensen van alles “homebrewen” en je ook nog eens in contact kan komen met andere E-stim fans om zo op afstand te kunnen spelen.

Vervolgens kan je dus ook nog allerlei andere instellingen tweaken, kanalen koppelen, andere zaken inregelen, de enige beperking is eigenlijk je eigen fantasie, maar dan echt.

E-stim systems 2B Power box in doos

Al die mogelijkheden zijn natuurlijk leuk, maar wat krijg je nou als je je geld hebt uitgegeven aan de E-stim systems 2B Power box?

Eigenlijk gewoon wat je zou verwachten als je een powerbox-set aanschaft. Met dien verstande dat als jij de E-stim systems 2B Power box bestelt je deze in een leuke plastic koffertje geleverd krijgt.

E-stim systems 2b electrobox een heel uitbegreide powerbox voor mensen die beginners zijn maar ook ideaal is voor gevorderden. Dit is de koffer

In de doos zit dan het volgende:

  • 1 E-stim systems 2B Power box
  • 1 9 volt batterij
  • 2x een 3.5mm naar 2mm aansluitkabel
  • 4x zelfklevende electropads
  • 1x een 3.5 naar 3.5 mm stereokabel (voor audio stimulatie)
  • De plastic koffer waar je dit alles in op kan slaan
  • Een handleiding
E-stim systems 2b power box | e-stim review

De poweradapter om de E-stim systems 2B Power box aan te sluiten op het stopcontact wordt dus niet meegeleverd, maar kan tegen meerprijs worden besteld. Aangezien ik hem mocht testen kreeg ik hem gelukkig wel meegestuurd.

De uitstraling van de koffer vind ik mooi in balans. Er zit een kartonnen wrapper omheen voor de nodige looks. Maar in dagelijks gebruik zonder de wrapper prijkt op het glanzende plastic “E-stim Systems” dat is niet heel discreet. Maar als je met iemand gaat spelen is dat wel goed om de sfeer erin te krijgen.

En de koffer is ook best stevig en degelijk met echt scharnieren en goede degelijke sluitingen.

E-stim systems 2B Power box getest

Maar al die omschrijving is natuurlijk leuk, maar hoe is het nu om deze E-stim systems 2B Power box te gebruiken. Is hij echt zoveel uitgebreider en beter dan de Electrastim Axis of de MEO Sexbox?

Het antwoord? Het is niet te vergelijken.

Doordat de E-stim systems 2B Power box aan te sluiten is op het internet (en het lichtnet) zijn er mogelijkheden te over. Maar doordat de E-stim systems 2B Power box in 10 jaar gewoon is doorontwikkeld, waar anderen steeds maar nieuwe features en gimmicks wilden toevoegen, is de E-stim systems 2B Power box denk ik de meest complete box, en zeker op dit prijspunt.

Maar, tijd voor de test dus. Omdat ik nu de box (of beter gezegd de set) test zoals jij die krijgt als je hem besteld zal ik later de extra accessoires reviewen.

E-stim systems 3. 5 naar 2 mm kabel

De E-stim systems 2B Power box op mijzelf gebruikt

Ik ben een enthousiaste E-stimmer, ik doe het al jaren, met inmiddels veel verschillende boxen in mijn collectie en ik moet zeggen toen ik de E-stim systems 2B Power box voor het eerst zag werd ik meteen erg blij. Een van de redenen daartoe is het feit dat er draaiknoppen (potmeters) opzitten die de intensiteit regelen. Dat geeft mij een fijn “mad scientist” gevoel (ja ook als ik het gebruik voor masturbatie) en daar word ik gewoon blij van.

 Ik plaats de pads op verschillende plekken, mijn Engelse review collega Joanne van https://www.sexmachinereviews.co.uk/  reviews heeft samen met haar partner in crime Stunt Cock best wel aardig wat resources waaronder een best mooie E-stim beginners guide beschikbaar (wel allemaal in het Engels). Het fijne daarvan is dat al deze info ook gebaseerd is op het gebruik van de E-Stim Systems producten.

De verschillende standjes zijn erg lekker, wat wel opvalt is dat per standje de intensiteit hoger of lager is voordat ik wat voel, het ene knettert bij 20% al door mijn lijf, bij andere standjes pas bij 48%, en soms, soms is een standje blijkbaar zo dat je pas naar een paar seconden voluit gaat, wat genoeg (onderdrukt) gegil tot gevolg heeft. Het is geil, dat vind ik van E-stim altijd, maar dit, dit is extra lekker, de standjes voelen allemaal heel erg doordacht, ik denk dat er voor ieder wel wat wils te vinden is. En het is niet allemaal standaard, natuurlijk zijn pulse en wave van de partij, maar standjes als Milk en tickle, of waterfall. Het is allemaal nieuw en geweldig.

Het is ook allemaal zo uitgebreid dat ik nog niet eens aan de audiotracks ben toegekomen, maar als dit al zo geweldig is, dan kan dat echt alleen maar beter worden.

E-stim systems 2B Power box gebruikt op een partner

Omdat ik een enorme E-stim nerd ben heb ik dat virus (ja sorry mensen, deze grap moest echt even) ook overgedragen aan anderen. Toen ik dus zei dat ik een nieuwe Powerbox te testen had kreeg ik meteen de vraag waarom ik dat nog niet op hen getest had.

En ook bij hen was de conclusie, in de “low” stand, tering wat is dit lekker. In de High stand was de mening ook heel positief, blij instemmend proza als “AU ZET HET UIT LUL!” en “NEE IK KAN NIET MEER HET IS ZO HEFTIG!” kreeg ik liefkozend naar mijn hoofd geslingerd.

Kortom, doe je dingen voor pain of voor pleasure, de E-stim systems 2B Power box is de box voor jou.

Batterij en adapter

In beide gevallen heb ik de E-stim systems 2B Power box getest met de batterij, maar ook met de stekker. Het mooie is, je merkt geen verschil. Natuurlijk gaat de batterij op een gegeven moment leeg. Maar de intensiteit op een batterij is al erg heftig, maar met de stekker krijg je 30% meer power (maar de hoogste settings durf ik gewoon niet).

E-stim systems 2B Power box via internet

Nu zei ik dus net dat de E-stim systems 2B Power box ook via internet aangestuurd kan worden, maar aangezien ik nu al op een enorm lange review zit en het internetverhaal echt wel zijn eigen (dan wel in combi met een accessoire) review verdient krijgen jullie deze later te lezen.

E-stim systems 2B Power box schoonmaak

Yo! Dit is elektra, dat maak je niet schoon! Als je dat dacht, dat klopt, want deze powerbox is natuurlijk ook niet echt vies geworden, mag ik hopen dan. De zelfklevende pads kan je na zoveel keer gebruik weggooien en tegen een redelijk lage prijs kopen, dat kan natuurlijk bij E-stim Systems.

Conclusie

Als jij nou een beginner of een zeer gevorderde E-stim gebruiker bent, als je het budget hebt, koop deze box. Ook als je hem niet op internet wil aansluiten, ook als je niet wil gebruik maken van de audio-opties. Dit is naar mijn mening de beste box die er op dit moment op de markt is voor deze prijs.  Je kan met de basis-set zoals hij geleverd wordt echt uren, dagen, weken, maanden plezier hebben. Je moet dan natuurlijk wel af en toe de batterij wisselen, maar hey, zelfs dat is het waard.

Kortom, wil je E-stimmen, heb je geld? Koop dit ding.

Je koopt de E-stim systems 2B Power box exclusief bij E-Stim systems voor €342.21

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Another superb review and thanks for the shout out. It is good to know you love the E-Stim Systems 2B too, it is a fantastic control box with so many features.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.