Tess tesst: Drie kinky spellen: Ultiem Verlangen 100% kinky, Fetish Verleidingen en Master & Slave

22-09-2017

Van Stephanie van Willie.nl kreeg ik drie kinky spellen om uit te proberen en een eerlijke review over te schrijven. Ik had nog nooit een erotisch of kinky spel gedaan, dus ik was heel benieuwd hoe dat zou zijn.

Spelletjesavond

In het kader van hoe meer zielen, hoe meer vreugd, besloot ik een spelletjesavond te organiseren voor deze drie kinky spellen. Eigenlijk zijn deze spelletjes natuurlijk bedoeld om gewoon met z’n tweeën te spelen. Maar omdat ik het idee had dat ze iets meer bedoeld waren voor beginners op BDSM/kinky gebied, en ik echt geen beginner meer ben, leek het me leuk om deze kinky spellen met een groepje van acht kinksters, vier stellen, te gaan testen.

Fetish Verleidingen

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

Het spel Fetish Verleidingen zit in een vrij eenvoudige doos met subtiel printje, wat op de kaarten ook weer terug komt. De teksten op de spelkaarten zijn in het Engels, Spaans, Frans en Duits. Naast de spelkaarten zit er ook een korte gebruiksaanwijzing in, twee dobbelstenen, een (soja) kaarsje, een blinddoek, twee touwtjes en een veertje. Op het eerste gezicht vond ik het er leuk uitzien. Toen ik wat beter ging kijken, viel het me op dat de touwen eigenlijk gewoon twee dikke veters zijn, en het blinddoekje komt ook wat goedkoop over. Nu kost het spel ook maar 19,99, dus veel meer kan je denk ik ook niet echt verwachten.

Het is de bedoeling dat je met de dobbelstenen gooit en dat bepaalt welke kaart jullie gaan uitvoeren, of je kijkt samen de kaarten door en kiest er gewoon één. Fijn dat er aan meer opties gedacht is, zodat iedereen het kan spelen op de manier die bij ze past. De roze kaartjes zijn bedoeld voor de vrouw om voor te lezen en de zwarte voor de man. Dit spel is echt gericht op man-vrouw stellen. Alleen is dit dus niet echt een spel, want eigenlijk is het, denk ik, de bedoeling dat je maar één kaartje doet per keer. Daarom hebben we op de spelletjesavond dit spel alleen bekeken en niet gespeeld.

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

De kaartjes zijn allemaal op basis van een fetish. Daarbij wordt dan een soort scene omschrijving van een rollenspel gegeven wat je dan moet gaan uitspelen. De meeste scenario’s zijn vrij uitgebreid en eindigen met seks en een orgasme. De tekst die gebruikt wordt vind ik zelf meestal echt lachwekkend. Ik weet niet zeker of dat de bedoeling ook was of niet. Ik werd er in elk geval niet echt geil van nog.

Niet alle kaartjes zijn makkelijk uitvoerbaar. Soms wordt er bijvoorbeeld echt om specifieke kleding gevraagd (uniform, leren jas, corset) of dat je even een spiegel boven je bed ophangt of naast je bed plaatst.

Voor mij persoonlijk is dit spel het gewoon niet. Ik weet van mezelf wel vrij duidelijk wat ik geil vind en wat niet en ook qua rollenspellen heb ik voor mezelf al duidelijk wat ik wel en wat ik niet opwindend vind. Maar ik kan me voorstellen dat als je wel zin hebt om eens wat te experimenteren met verschillende rollenspellen maar je weet niet zo goed hoe of wat, dat dit wel een leuk spel kan zijn. Je zou het goed kunnen gebruiken als inspiratie of om rollenspellen gewoon eens bespreekbaar te maken en uit te vinden wat jullie leuk vinden.

Ultiem Verlangen 100% Kinky

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

Ultiem verlangen is een vrij bekend erotisch spel. Ik heb het zelf nog nooit gespeeld, maar blijkbaar zit daar ook echt een spelbord bij en kan je deze 100% kinky editie ook als een soort speluitbreiding gebruiken. Maar je kan deze editie ook gewoon los gebruiken.

In de doos vind je een heleboel kaartjes met vragen en opdrachten, een dobbelsteen en een gebruiksaanwijzing. Alles is gewoon in het Nederlands. De bedoeling is dat beide spelers van tevoren hun ultieme verlangen opschrijven en de winnaar krijgt dan na het spel zijn/haar ultieme verlangen. Voor elke vraag of opdracht kan je punten verdienen, wie als eerste 30 punten heeft, heeft gewonnen.

Er zijn kaartjes met vragen: makkelijke vragen, moeilijke vragen en intieme vragen. En er zijn kaartjes met opdrachten: tedere opdrachten, intieme opdrachten en vurige opdrachten.

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

Wij hebben alleen de vraag-kaarten gebruikt. De makkelijke en moeilijke vragen zijn kennis gericht. Natuurlijk komen er voornamelijk kinky onderwerpen aan bod. De vragen varieerden nog al. Sommige kennisvragen waren gewoon echt wel simpel (Wat is een nymfomane?), andere vragen waren echt wel leuke weetjes (Waar komt het woord dildo vandaan? Van het Italiaanse woord diletto, dat betekent bron van genot) en sommige vragen hadden wat dubieuze antwoorden (Welke kaarsen kun je het beste gebruiken bij kaarsenspel? Paraffine kaarsen. Gekleurde kaarsen kunnen flinke brandwonden op de huid veroorzaken) maar de meeste vragen waren gewoon wel leuk.

De intieme vragen gaan over je partner, maar zijn wel multiple-choice. Ook deze waren weer zeer variabel. Er zaten hele onschuldige vragen bij (Is er bepaald eten of drinken waarvan ik vaak merk, dat ik daar opgewonden van word?), onduidelijke vragen (Denk jij dat ik jou 100% vertrouw als het gaat om jouw diepste fantasieën?) vragen waarbij gewoon ‘nee, dat wil ik niet’ als antwoord blijkbaar geen optie was (Zou ik het opwindend vinden om samen met jou een geile seksfilm te bekijken? A. Ja dat lijkt me heel spannend om een keer te doen. B. Ja, dat lijkt me écht geil en ik denk dat wij dan vrij snel meedoen. C. Nee, ik zou het wel willen maar ik geloof niet dat ik jou daar een plezier mee doe. D. Nee, ik vind daar niets aan maar als jij persé wil…). Verder gingen de vragen over van alles, van plasseks tot verkrachting fantasieën tot bezoek aan een parenclub.

Ik vond vooral de intieme vragen leuk om te doen, vooral als het een onderwerp was waarvan het antwoord niet gelijk obvious was en je echt moest gaan nadenken over hoe je partner daarover denkt. Was soms ook nog best verrassend.

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

De opdrachtkaarten gaan, zoals de namen al doen vermoeden, steeds wat verder. De opdrachten zijn allemaal echt wel kinky. Sommigen duren maar even, anderen duren vrij lang en sommigen zijn speciaal bedoeld om later uit te voeren. De opdrachten kunnen vrij simpel zijn, zoals het bespreken van een scene uit een film die je heel kinky vond, maar ook wat gewaagder zoals samen in de douche waarbij één iemand moet gaan plassen en de ander zelf kan bepalen of die alleen kijkt of met zijn/haar hand of lichaam in de straal gaat.

Niet alle opdrachten zijn seks gericht, sommige opdrachten zijn meer gericht op dienstbaarheid (zoals het dienen als voetenbankje of houdingen uitvoeren die de ander verzint) of vernedering (de ander ongemakkelijk laten voelen door hem/haar bloot, in een bepaalde houding, vragen te stellen waar hij/zij zich ongemakkelijk bij voelt).

Ik vind Ultiem Verlangen 100% Kinky een leuk en veelzijdig spel. Er is voldoende afwisseling en een hoop spannende opdrachten. Ik vraag me wel af hoe praktisch het spel is, als je echt 30 punten wilt halen, moet je toch best veel kaartjes doen, terwijl sommige opdrachten best wel wat tijd in beslag nemen.

Het spel is wel echt man-vrouw gericht. Dat een stel ook kan bestaan uit twee vrouwen of twee mannen wordt geen rekening mee gehouden, dat is erg jammer. En volgens mij ook onnodig, want ik denk dat het niet het niet heel moeilijk is om dit aan te passen zodat het gewoon voor iedereen bruikbaar is.

Het spel kost 24,95 en ik denk dat dat ook wel een goede prijs is voor zo’n uitgebreid spel. Er zitten dan wel geen spullen bij, maar met zoveel kaartjes kan je dit wel vaak spelen voor je alles hebt gehad.

Master & Slave BDSM spel

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

Dit spel is een stuk groter dan de andere twee spellen. Je krijgt hier ook echt veel spullen bij: Een halsband met riem/leiband, pols- en enkelboeien, een plak, een flogger (een strokenzweep), een stuk katoenen touw, een lekkere zachte blinddoek, een hog-tie haak, een veertje en een gag (een mondknevel). Je hebt hiermee gelijk een hele BDSM beginners set. Alle spullen zijn paars met panterprint maar het is ook verkrijgbaar in gewone panterprint of roze panterprint. De meeste spullen zijn gemaakt van PU-leer en voelen een beetje plastic-achtig aan. De boeien en collar hebben wel aan de binnenzijde nog een zacht laagje, waardoor het het wel oké aanvoelt als je ze draagt.

Verder zitten er natuurlijk ook opdrachtkaarten in de doos en een munt waarmee je kan bepalen wie de Master en wie de Slave is. De tekst op de opdrachtkaarten is in het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans. Je gooit steeds om de beurt de munt en degene die Master is, mag de bovenste kaart pakken en dan wordt deze opdracht uitgevoerd. De opdrachtkaarten zijn lekker groot, dus je hoeft niet bang te zijn om ze kwijt te raken.

Tess tesst: drie kinky spellen: ultiem verlangen 100% kinky, fetish verleidingen en master & slave

De opdrachten van dit spel vond ik heel leuk. Ze zijn heel gevarieerd. BDSM is natuurlijk veel meer dan alleen kinky seks en dit spel begrijpt dat. Er is bijvoorbeeld een opdracht om je partner bij de haren vast te pakken en zo de kamer rond te leiden en in een onderdanige houding te dwingen of een school-rollenspel waarbij de slave een tekst uit het hoofd moet leren en vervolgens bij elke fout een klap op de handen krijgt. Sommige opdrachten zijn wel seksueel, maar geen seks. Bijvoorbeeld dat de slave alleen de halsband draagt en verder niks, en dan met gespreide benen voor de Master moet gaan liggen zodat die hem/haar eens goed kan bekijken en eventueel ook nog extra aanwijzingen kan geven.

Natuurlijk zijn er ook wel seks gerichte opdrachten die ook erg leuk zijn. Er zijn een paar opdrachten die kunnen eindigen in een orgasme, bijvoorbeeld de opdracht waarbij de slave binnen 3 minuten (of een tijd die je zelf bepaalt) moet klaarkomen. Als dat lukt, moet de Master de slave komend weekend orale seks geven wanneer de slave dit wil. Lukt het niet, moet de slave de Master het weekend orale seks geven wanneer de Master dat wil.

Ik vond Master & Slave het leukste spel om te spelen. Tijdens de spelletjes avond stonden een aantal mensen er ook voor open om eens van rol te wisselen, terwijl ze dat normaal niet doen. Een muntje op gooien die bepaalt welke rol je gaat spelen voor de komende opdracht kan echt wel spannend, of soms gewoon erg grappig zijn. Veel opdrachten waren ook gewoon echt wel sexy en spannend. Dit spel zou ik zeker wel nog een keer spelen, ook gewoon met één partner.

De spullen die je erbij krijgt zijn natuurlijk niet de allerbeste kwaliteit, maar ze voldoen prima als beginnersset. Wat wel erg jammer is, dat de halsband niet one size fits all was, niet iedereen paste hem. Dat is wel echt een minpunt, want het is natuurlijk niet moeilijk om een halsband gewoon een iets langer riempje te geven zodat hij wél iedereen past. Maar afgezien van de halsband zag alles er prima uit, voelde ook redelijk stevig aan allemaal. Ik vind het zelf wel echt jammer dat er gekozen is voor panterprint en deze kleuren. Ik had liever gewoon een zwarte set gezien, of een kleurtje maar dan zonder panterprint. Gewoon wat meer neutraal en ik denk dat de meeste mensen daar ook wat langer plezier van hebben dan van een paars panterprint setje.

Het Master & Slave BDSM spel is het duurste spel uit de reeks en kost 69,95. Dat is natuurlijk best wel wat geld, maar je krijgt er dan ook echt heel veel spullen voor. De gemiddelde BDSM starterskitjes hebben een beroerdere inhoud en zijn echt niet veel goedkoper (vaak wel duurder). De opdrachtkaarten zijn echt super leuk. Het is geen spel waar een winnaar uit komt, maar je hebt wel zeker weten een leuke avond hiermee als je zin hebt om wat meer kinky dingen te gaan ontdekken.

Ik zou dit spel zeker aanraden aan mensen die het leuk lijkt om eens wat met BDSM te gaan doen of  net begonnen zijn met ontdekken en daar wat inspiratie bij zoeken. Voor mensen die al echt bezig zijn met BDSM zijn de opdrachtkaarten ook echt super leuk, maar als je zelf al BDSM spullen hebt, is het natuurlijk wel vrij duur voor alleen de kaarten eigenlijk.

Waar te koop?

Deze kinky spellen kan je kopen bij Willie.nl:

Fetish Verleidingen koop je hier bij Willie voor 19,99 [Update 06/06/2020 helaas is dit spel niet meer te krijgen]
Ultiem Verlangen 100% Kinky koop je hier bij Willie voor 24,95.
Master & Slave BDSM Spel koop je hier bij Willie voor 69,95

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.