Dreamtoys Roxy

02-06-2023

Een sextoy die vacuüm zuigt en een bewegend tongetje heeft. Het klinkt veel, maar bij de ‘Her Ultimate Pleasure’ had ik al gemerkt dat dat best wel heel lekker kon zijn. Dus deze Dreamtoys Roxy, die er toch net íets minder freaky uitziet, trok wel mijn aandacht. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: het tongetje heeft 9 standjes waarvan 3 steady, en er zijn 3 vacuüm standen
Waterproof: ja, IPX6
Verkoopprijs:  89,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Het is heftig!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de dreamtoys roxy. De achterkant van de verpakking en de inhoud.

Hoewel ik normaal best enthousiast wordt van een verpakking die iets anders is dan een witte doos met een foto van de toy, is dat in dit geval niet per se zo. De voorkant van de verpakking heeft weliswaar geen effen witte achtergrond, maar het lijkt net alsof de toy op zijden lakens ligt. In de jaren tachtig was dit denk ik best hip. Zeker met het bordeaux rood oogt het allemaal wat oudbollig. Maar hee, het gaat niet om de verpakking.

In de verpakking vind je natuurlijk de Dreamtoys Roxy zelf, het USB-oplaadkabeltje en een vrij kleine gebruiksaanwijzing. Waarin je overigens ook ziet dat je ‘m ook voor je tepels kan gebruiken en niet, zoals ik aannam, alleen voor je clitoris.

Mijn eerste indruk van de Dreamtoys Roxy

De dreamtoys roxy in mijn hand. De dreamtoys roxy naast een lipstick.

Het deel van de Dreamtoys Roxy wat je echt gebruikt is vrij compact. Maar het handvat is best wel groot. Of tenminste, uit verhouding groot. De Roxy ziet er wel best classy uit, voor zo’n aparte toy. Dat rood met goud en het reliëf op het handvat ziet er bij elkaar gewoon wel chic uit. Maar het blijft wel een apart iets om te zien, met zo’n tongetje. Zeker als je ‘m aanzet. Ik kan het niet helpen, maar ik vind het ergens toch altijd wel een beetje lachwekkend, zo’n heen en weer bewegend tongetje.

Het maakt ook steeds dat ik me afvraag waarom zoveel toymakers toch zo graag een sextoy willen maken die orale seks nadoet. Ik bedoel, ik vind orale seks echt lekker hoor, maar ik heb echt nog nooit een sextoy gehad die me datzelfde gevoel geeft. Zeker niet zo’n mechanisch heen-en-weer bewegend, semi-hard tongetje.

De test van de Dreamtoys Roxy

De dreamtoys roxy naast een flesje sliquid. Het tongetje in de vacuüm cup.

Bij een sextoy als deze, gebruik ik graag extra veel glijmiddel. Want ik wil echt niet dat dat tongetje niet soepel over of langs mijn clitoris kan glijden, dat lijkt me best een beetje pijnlijk. Bij een sextoy van siliconen kan je beter geen siliconen glijmiddel gebruiken, dus kies voor een waterbasis glijmiddel. Ik gebruik graag Sliquid of Pjur Woman Nude, die bevatten beide geen glycerine en parabenen, dus dat irriteert mijn vagina niet. Een beetje glijmiddel op het randje van de vacuümcup helpt trouwens ook om het vacuüm beter te houden!

Met glijmiddel op alle juiste plekken, was ik klaar om te testen. Ik weet al dat ik deze combinatie, van vacuüm en zo’n bewegend tongetje heftig vind, als het allemaal goed werkt. Dus voorzichtig zette ik eerst het vacuüm aan, op standje één. Dat is vaak al heftig genoeg. Het vacuüm zuigen gaat niet continu, wat denk ik ook wel logisch is. Het gaat aan-uit-aan-uit. Dat is in de andere twee standjes ook zo, alleen zuigt het dan harder. Voor mij is standje één heftig genoeg.

De Roxy heeft twee knopjes, die allebei hetzelfde voelen. Het ene knopje is dus voor het zuigen en het andere knopje voor het tongetje. Ik was dus de hele tijd bang dat ik per ongeluk op het zuigknopje zou drukken. (Oké, dat is ook een paar keer gebeurd, en ik had gelijk om het bij standje één te houden.)

Toen ik het tongetje ook aanzette, kwam ik er achter dat het altijd eerst nog wat mikken is. Zonder dat de Roxy vacuüm zuigt, raakt het tongetje mijn clitoris net niet. Als je een grotere, meer uitstekende clitoris hebt, zal dit vast makkelijker gaan. Maar voor mij was het dus steeds even het vacuüm verbreken, de toy iets verplaatsen, en dan weer proberen of ‘ie nu goed zat. Het ging niet vanzelf, maar toen het eenmaal goed zat, was het ook wel echt lekker. Lekker, maar heel heftig. Ik vind dit echt véél stimulatie tegelijk.

Het vacuüm op mijn vulva zorgt ervoor dat alles gevoeliger wordt. Dat is op zich al een ding. En dan dat tongetje wat toch niet heel zachtzinnig is. Het lijkt me echt geweldig als het tongetje van echt zacht siliconen zou zijn. Het formaat van het tongetje is voor mij helemaal goed zoals het is. Hele gerichte stimulatie, dat is precies waar ik van hou.

Het voelt voor mij meer als een vinger die steeds op dezelfde plek langs mijn clitoris gaat. Het doet me echt niet denken aan een echte tong. Maar dat vind ik niet erg, want dit voelt ook lekker.

Het tongetje kan ook in verschillende ritmes bewegen, dat vind ik ook wel lekker. Maar om klaar te komen, vond ik de steady ritmes wel fijner.

Ik vond het voor het eerst jammer dat siliconen glijmiddel niet samen gaat met een siliconen toy, want bij de Dreamtoys Roxy had ik toch echt graag siliconen glijmiddel gebruikt. Nu moest ik meerdere keren nieuw glijmiddel aanbrengen. Op zich is dat niet erg, maar ik moest dan ook elke keer weer opnieuw zorgen dat het tongetje precies het juiste plekje raakte.

Conclusie

De Dreamtoys Roxy is lekker, maar wel echt heftig. Het vacuüm zuigen vind ik op standje één al intens. Het bewegen van het tongetje voelt als een vinger die steeds op dezelfde plek streelt. Met genoeg (waterbasis) glijmiddel vind ik het wel echt lekker. Maar heftig, had ik dat al gezegd? Deze toy is niet zo geschikt voor hele gevoelige kutjes, maar als je van wat heftigere, repeterende stimulatie houdt, is het een aanrader.

Je kan de Dreamtoys Roxy hier bestellen bij Willie, voor 89,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.