Dreamtoys Real Love Temperatuurgevoelige Dildo

16-02-2024

Als je hier vaker leest, dan weet je misschien dat ik van dildo’s hou. Ik vind dildo’s de meest onderschatte seksspeeltjes. Hoe vaak ik mensen hoor zeggen: ‘ja als ik gewoon mijn vibrator niet aanzet, heb ik ook een dildo’ en: ‘maar een dildo kán niks! Ik ben het daar zó niet mee eens. Dildo’s zijn amazing. Bij een dildo hoeft er geen rekening gehouden te worden met een heel binnenwerk. Daardoor zijn er dus veel meer vormen mogelijk en er is veel meer materiaalkeuze. In deze review ga ik je vertellen over een bijzondere dildo, de Dreamtoys Real Love Temperatuurgevoelige Dildo. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe) en aan de binnenkant ‘silexpan’
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen (of iemand dat laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 59,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Wat een ding!

Grote dildo

Een dildo van 21,5 centimeter klinkt voor mij niet gelijk heel groot. Maar toen ik de doos zag van deze Dreamtoys temperatuurgevoelige dildo, moest ik toch even slikken. Extra toen ik ‘m oppakte, want hij was ook best zwaar. Gelukkig bleek ook de doos net wat aan de grote kant te zijn, maar nog steeds is deze dildo wel echt een groot ding, hoor. En zwaar dus ook. Hij is niet zozeer heel lang, maar wel dik. Ik hou best van dildo’s met een stevig formaat, dus voor mij is dit prima. Als je groter en dikker wil, dan kan je kijken naar deze Dreamtoys Real Love dildo van 38 centimeter, wil je juist wat kleiners, dan is er ook een versie van 15 centimeter.

Temperatuurgevoelige dildo

De Dreamtoys Real LoveTemperatuurgevoelige Dildo heeft als (redelijk) unieke eigenschap dat hij zachter wordt als je ‘m verwarmd en harder als je ‘m koelt. Ik vind dat best wel een tof concept. Lang geleden had ik eens een dildo die je ook moest verhitten en dan kon je ‘m zelf in een vorm ‘kleien’, waarna hij zo bleef staan als je ‘m zo liet afkoelen. Was een leuk idee, maar werkte helaas niet goed en veilig, dus die dildo is ook niet meer te koop. Deze Real Love dildo deed me daar wel aan denken, want als je ‘m verwarmd, voelt de binnenkant ook wel een beetje als klei aan. Wel van die hele harde klei die je eerst nog een half uur moet kneden voor je er wat mee kan. Nu weet ik niet of als je ‘m een half uur kneedt, deze dildo ook écht veel zachter wordt, want dat heb ik niet gedaan.

Ik heb ‘m opgewarmd door ‘m in een bakje heel heet water te leggen. Dat werkte niet goed genoeg, dus toen heb ik ‘m een halve minuut in de magnetron gedaan. Ja, echt waar. Ik was ook verbaasd, maar de verpakking zegt dat dat gewoon kan. Je kan ‘m ook twee minuten in water koken. Volgens mij is het dan de bedoeling dat de dildo de bodem van de pan niet raakt. Omdat deze dildo best wel groot en zwaar is, moet je dan wel zo’n soort rekje onderin je pan leggen zodat ‘ie inderdaad de bodem niet raakt. Maar goed, ik probeerde eerst de magnetron dus. De dildo voelde daarna wel lekker warm, maar nog steeds van die harde klei. Ik was wel wat underwhelmed van dit resultaat. Daarna heb ik ‘m nog twee minuten gekookt. Hij werd toen wel iets zachter, maar ik ben nog steeds niet heel erg onder de indruk van dit resultaat.

Zacht van buiten hard van binnen?

Op de verpakking staat dat dit een dual density dildo is; de buitenkant is zacht en de binnenkant hard. Dat maakt me al in de war, want de buitenkant voelt voor mij helemaal niet zacht. Het is juist voor mijn gevoel de binnenkant die zacht zou kunnen worden. Die binnenkant is tenslotte gemaakt van dat ‘silexpan’ materiaal. Ik durf niks te zeggen over de veiligheid van dat materiaal, maar zo lang er siliconen omheen zit (de hele buitenkant van de dildo is van siliconen) durf ik een dildo als deze zeker wel te gebruiken. Maar goed, ik vind het wel verwarrend wat nu eigenlijk de bedoeling is van dit product en welk deel zacht zou moeten voelen.

Het zacht maken lukte me dus niet echt, maar de Dreamtoys Real LoveTemperatuurgevoelige Dildo werd wel heel lekker warm. En dat is ook wel echt heel fijn, ik vind dat echt een heel lekker gevoel, vergelijkbaar met in een warm bad stappen. Maar dan met een dildo. In je vagina. Dus.

Ik gebruikte waterbasis glijmiddel, want dat maakt sowieso alle sextoys beter, maar deze dildo is ook wel echt groot. Ik koos voor Pjur Woman Nude, een glijmiddel zonder glycerine en parabenen. Ik vind het belangrijk dat mijn glijmiddel die twee ingrediënten niet bevat, want die kunnen de vagina irriteren. En dat wil ik niet.

(In het filmpje hier boven is de dildo koud, in het filmpje hieronder is de dildo warm)

Indrukwekkend

Deze Real Love dildo geeft ook wel echt real love. Holy moly, dit is echt wel een indrukwekkende dildo. Hij is niet alleen groot en dik, maar ook zwaar, en dat voel je echt. Ik vind dat altijd een raar principe, want je houdt zo’n dildo toch gewoon vast, maar toch merk je daadwerkelijk verschil als een dildo meer gewicht dan normaal heeft. Het voelt allemaal heftiger en intenser.

Dan heeft ‘ie ook nog eens een grote ribbel bij de eikel en veel aders. Dat voel ik allemaal ook echt goed, wat deze dildo wel echt stimulerend maakt. Alleen wou ik dat ‘ie net iets van een kromming had gehad, zodat hij mijn G-spot ook zou raken. Met best wat moeite kan ik wel klaarkomen van de stimulatie van deze dildo, maar het gaat niet makkelijk. Dat komt ook deels door een hardnekkige polsblessure van mij, maar het is ook nogal een ding, met niet de perfecte vorm voor G-spot stimulatie dus.

Conclusie

Ondanks dat klaarkomen niet makkelijk lukt met deze dildo, en dat het zachter worden ook niet heel merkbaar is, vind ik dit tóch een fijne dildo. Hij voelt heel stimulerend, als ‘ie warm is, is het extra fijn (en in de zomer als ‘ie koud is!) en het gewicht voegt ook echt wat toe voor mij. Dus, misschien niet zo bijzonder als beloofd, maar toch zeker geen miskooop.

Je kan de DreamToys Real Love Temperatuurgevoelige Dildo hier kopen bij Willie voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.