Dreamtoys Nude Ace

05-07-2024

De Dreamtoys Nude Ace wordt aangeprezen als een clitorisvibrator. Nu hou ik echt van clitorisvibrators, maar door het design van deze sextoy zag ik wel meer mogelijkheden. Ik was heel benieuwd of de Nude Ace inderdaad aan mijn verwachtingen zou kunnen voldoen. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja, spatwaterdicht (IPX6)
Verkoopprijs: 54,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Ja! Wat een goed ding!

De Nude Collectie

De verpakking van de Nude Ace is een beetje saai, al moest ik wel een beetje grinniken om die ‘you’re nudelicious’. Ik begreep dat de Nude collectie is gebaseerd op de kracht van puurheid en kwaliteit, de naakte waarheid. Ik vind het een beetje vergezocht, maar hee, als de sextoy goed is, who cares. De Nude Ace heeft een donkergrijze kleur. Dat is niet echt mijn smaak, ik vind het er een beetje saai uitzien. Maar als ik naar het overzicht van alle Nude sextoys kijk, vind ik de kleuren wel echt mooi bij elkaar. Het is ook wel een divers assortiment, waar ik wel benieuwd naar ben.

De look van de Nude Ace

De Nude Ace heeft aan de bovenkant twee armpjes. Deze armpjes zijn heel flexibel. De top van elk armpje heeft een kleine verdikking met wat ribbeltjes er in. Van zichzelf staan de toppen vrij dicht bij elkaar, ze raken elkaar nog net niet aan. Maar je kan de armpjes ook heel makkelijk naar buiten buigen.
Aan de onderkant van de vibrator vind je een powerknopje. Hiermee zet je de vibrator aan en uit, maar je gebruikt dit knopje ook om mee door de standjes te klikken. Naast het powerknopje zie je, als je goed kijkt, een gaatje voor de oplader.

De test van de Nude Ace

Hoewel ik dacht dat deze vibrator voor meer dingen geschikt zou zijn dan alleen clitorisstimulatie, begon ik daar wel mee. Ik gebruikte een beetje Pjur Woman Nude glijmiddel, want zonder glijmiddel vind ik directe stimulatie tegen mijn clitoris vaak wat heftig en minder lekker voelen. Het is heel makkelijk om de armpjes van de Nude Ace aan beide kanten van de clitoris te plaatsen. De armpjes zijn klein genoeg, flexibel genoeg en de verdikte bovenkantjes maken het gewoon erg makkelijk. In tegenstelling tot veel andere vibrators met een soortgelijk ontwerp. Dit is de eerste vibrator waarbij ik dit, met mijn kleine clitoris, makkelijk voor elkaar krijg.

De vibraties van de Nude Ace zijn echt goed. Je verwacht het misschien niet van zo’n kleine, tot wat basic-ogende vibrator, maar ik ben echt heel tevreden over hoe deze sextoy trilt. De trillingen aan beide kanten van mijn clitoris voelen dan ook echt al snel best heftig en heel intens. Ik hou daar van, dus mij maak je hier echt heel blij mee.

Je kan de vibrator ook een kwartslag draaien, zodat de achterkant van ÊÊn armpje tegen je clitoris trilt. Omdat het armpje zo flexibel is, flappert het armpje een beetje. Hoe minder druk je zelf geeft, hoe meer het armpje flappert. Ik vind dit ook echt heel lekker voelen. Gek genoeg vind ik dit met een vibratiepatroon ook echt lekker voelen. Ik ben normaal niet zo’n fan van vibratiepatronen, maar in uitzonderlijke situaties vind ik die toch soms wel fijn. Om klaar te komen, gebruik ik wel gewoon weer een steady standje, want steady vibratie werkt voor mijn clitoris nu eenmaal het beste.

De Nude Ace als penisvibrator

Als clitorisvibrator vind ik de Nude Ace echt heel fijn. De vibratie is zo goed en beide manieren waarop je ‘m kan gebruiken, werken heel goed en makkelijk. Maar door de vorm leek deze vibrator me ook geschikt om een penis me te stimuleren. Dus dat wilde ik natuurlijk ook uittesten! Met extra veel glijmiddel en een penis binnen handbereik ging ik aan de slag. De armpjes bleken inderdaad flexibel genoeg om makkelijk om een penis heen te vouwen. En niet alleen ging dit makkelijk, het bleek ook hÊÊl effectief. Je kan de Nude Ace bij een penis ook op verschillende manieren gebruiken. Je kan de schacht stimuleren, maar ook alleen de eikel. Je kan de armpjes dan vanaf de zijkant om de eikel heel plaatsen, of van boven. Het is leuk om daar een beetje mee te experimenteren en te kijken wat het lekkerst voelt.

Je zou deze Ace ook nog kunnen gebruiken om tepels mee te stimuleren, als je dat lekker vindt. Ik vind dit zelf niet lekker, maar ik kan je wel vertellen dat de armpjes wel ook goed om een tepel heen passen.

Een toy als deze vind ik echt heel leuk. Dit is nu wat ik als een couples toy zou omschrijven. Je kan deze vibrator superleuk samen gebruiken en het maakt niet uit wie welke geslachtsdelen heeft, want hij kan voor iedereen leuk zijn. Ik hou daar echt heel erg van. Sowieso nodigt deze toy uit om te experimenteren en te ontdekken hoe je ‘m kan gebruiken. En dat kan ook per dag verschillen. Elke dag kan je gewoon weer wat nieuws proberen. Superleuk! Ik ben fan.

Conclusie

De Dreamtoys Nude Ace is echt een hele leuke en goede sextoy. De vibratie is echt heel goed, de verschillende standjes zijn leuk, maar vooral de manieren waarop je ‘m kan gebruiken. Hij is echt heel goed als clitorisvibrator, hoe je ‘m ook gebruikt. Maar ook als penisvibrator is hij echt super nice! En er zijn nog veel meer mogelijkheden met deze veelzijdige vibrator, die je lekker zelf kan ontdekken. Whoohoo!

Je kan de Dreamtoys Nude Ace hier bestellen bij Wille, voor 54,95 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.