DreamToys Dinky Jaimy D.

24-07-2023

DreamToys is een merk met verschillende submerken. Waaronder nu Dinky. Deze Dinky Jaimy D. is een G-spot vibrator en ik was benieuwd hoe die zou voelen. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS(bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: rond de 79,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Ja, dit is een hele fijne G-spot vibrator.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de dinky jaimy d. De tekst op de achterkant van de verpakking van de dinky jaimy d.

De verpakking van de Dinky Jaimy D. is bordeaux rood met groen. Eindelijk een keer een verpakking die niet wit is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleurencombinatie niet heel mooi vind. Waar ik me een beetje voor schaam, want ik roep altijd dat witte verpakkingen maar saai zijn. En dan is er een keer iets anders, en dan vind ik het nog niet mooi. Maar lelijk is het ook niet!

Wat ik wel leuk vind, is dat de foto van de toy er echt op ligt. Die is ook meer shiny dan de rest van de verpakking. Leuk detail!

Opvallend is dat op de achterkant, bij de informatie over deze vibrator, staat: ‘Prolonged and frequent use is not advised or recommended.’ Oftewel, ze raden niet aan om deze vibrator vaak of langdurig te gebruiken. Ik heb geen idee waarom dit is. Ik het dit volgens mij nog nooit eerder op een verpakking zien staan. Bij navraag bleek dat dit vooral is voor de Amerikaanse markt, waar mensen wat sneller zijn met aanklagen. En dat de vibrator natuurlijk wel geschikt is voor normaal gebruik.

In de verpakking vind je natuurlijk de Dinky Jaimy D. zelf, maar ook een korte gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Dinky Jaimy D.

De dinky jaimy d. Naast een lipstick. De dinky jaimy d. In mijn hand.

De Dinky Jaimy D. doet me een klein beetje denken aan de Hot Octopuss Kurve. Alleen heeft de Kurve een speciale Trebble and Bass techniek en is de Jaimy D. een ‘normale’ G-spot vibrator. Maar de look komt wel overeen.

Ik vind de Dinky Jaimy D. er mooi uitzien. Ik ben op zich niet heel erg fan van de kleur bordeaux rood, maar het ziet er wel chic uit. Zeker in combinatie met het shiny onderkantje. De vibrator heeft wat ribbels die er heel tof uitzien, maar ze voelen niet zo indrukwekkend als ik er met mijn hand overheen glij.

De Dinky Jaimy D. heeft twee knopjes. Het bovenste knopje is het powerknopje en met het onderste knopje klik je door de standjes. Ik begrijp niet zo goed dat als je een vibrator met twee knopjes maakt, waarom dan niet één knopje het plus knopje en het andere knopje het min knopje is.

De test van de Dinky Jaimy D.

Het ingedrukte ce keurmerk op de achterkant van de dinky jaimy d. . De knopjes van de dinky jaimy d.

Bij sextoys gebruik ik altijd wat glijmiddel. Zeker siliconen seksspeeltjes glijden van zichzelf niet heel soepel. Een beetje waterbasisglijmiddel maakt dit makkelijker, maar ook lekkerder. Glijmiddel is echt niet meer alleen voor als je zelf niet genoeg vocht produceert, het is ook gewoon echt een fijne toevoeging. Ik kies wel altijd voor een waterbasisglijmidel zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediënten de vagina kunnen irriteren. Pjur Woman Nude is bijvoorbeeld een voorbeeld van een fijn, niet-irriterend glijmiddel.

Toen ik de Dinky Jaimy D. aanzette, was ik eigenlijk gelijk verrast. De vibraties zijn best wel krachtig en ook redelijk diep. Zelfs het zachtste standje vind ik al best wel indrukwekkend. Als je op zoek bent naar een vibrator met hele zachte stimulatie, dan is deze niet voor jou. Maar hou je, net als ik, van wat meer power, dan kan de Dinky Jaimy D. misschien wel wat voor jou zijn.

Hoewel deze vibrator een kromming heeft en daardoor wel snel als G-spot vibrator gezien wordt, is hij ook heel geschikt om andere delen van je lichaam mee te stimuleren. Iedereen heeft weer andere plekjes die lekker voelen, dus dat is altijd leuk om bij jezelf te ontdeken.

Hij is ook erg geschikt als uitwendige vibrator voor je clitoris. De vibraties voelen echt wel goed, en voor mij is dit een manier waarop ik makkelijk klaar kan komen. Vibraties tegen mijn G-spot doen het meestal niet voor mij.

Mijn G-spot wordt wel blij van wrijving. En hoewel de Dinky Jaimy D. een vibrator is, kan je hem natuurlijk ook gewoon bewegen, met of zonder vibratie. Op die manier werd mijn G-spot ook heel goed gestimuleerd. Omdat de vibraties zo goed zijn, vond ik het lekker om die ook aan te hebben. Gewoon als extraatje. Ik kon op deze manier ook een G-spot orgasme krijgen van deze Dinky vibrator. De ribbels voegden niet echt wat toe. Als ik goed oplet, voel ik ze wel, maar ze zijn voor mij niet genoeg om echt wat te doen.

Wat ik wel storend vind en wat je wel vaker ziet bij toys, het CE keurmerk is in het siliconen gedrukt en geeft dus groefjes. Daar komt sowieso glijmiddel (en ander vocht) in en dat is met schoonmaken echt wel irritant.

Conclusie

De Dreamtoys Dinky Jaimy D. is echt wel een leuke G-spot vibrator. Hij ziet er mooi uit en de vibraties zijn ook goed. Die zijn krachtig en redelijk diep. Ik vind ‘m lekker als vibrator om mijn clitoris mee te stimuleren, maar zeker ook als G-spot sextoy.

Je kan de Dinky Jaimy D. hier bestellen bij Willie voor 79,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.