Dream Toys – Red Revolution Georgia

06-01-2023

Een G-spot vibrator en vacuüm toy in één. Ik vind sextoys met dubbele functie vaak wel interessant en ben dan vooral benieuwd of beide functies het ook goed doen, want dat is helaas niet altijd het geval. Ik kreeg deze Dream Toys Georgia van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen, ABS en pc plastic
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 vibratiestandjes waarvan 3 steady en 7 zuigstandjes
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  89,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Wel lekker, maar wel wat ruimte voor verbetering

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de dream toys georgia De achterkant van de verpakking van de dream toys georgia

De Dream Toys Georgia zit in een standaard verpakking: een witte doos met daarop een foto van de toy. Op de zij- en achterkant van de verpakking vind je allerlei informatie over de toy. Niks bijzonders dus, maar zeker ook niks mis mee.

In de verpakking vind je de Dream Toys Georgia zelf, een extra vacuüm-cupje in een andere vorm, de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Dream Toys Georgia

De dream toys georgia  naast een lipstick. De vulva cup van de dream toys georgia  in mijn hand.

Het vibratordeel van de Dream Toys Georgia ziet er goed uit. Hij heeft een fijn formaat en een kromming waardoor ik denk dat hij mijn G-spot wel zal kunnen raken.

Je krijgt twee verschillende cups bij de Georgia. Eentje die wat meer de vorm heeft van een vulva en een ronde. De vulva-vormige-cup vind ik er heel klein uitzien. Nu weet ik natuurlijk dat er allemaal verschillende vulva’s zijn, en de één is wat groter dan de ander, maar zelfs met die wetenschap vind ik deze cup er echt wel klein uitzien.

Het formaat van de ronde cup vind ik wat apart. Hij lijkt me te groot voor een tepel en voor een clitoris is ‘ie sowieso te groot, maar hij is weer te klein voor een penis. Ik ben er niet zeker van wat de bedoeling is van deze cup.

Volgens de productomschrijving kan je de Georgia gebruiken voor vulvalippen, tepels, clitoris en andere erogene zones. Ook de gebruiksaanwijzing biedt niet meer duidelijkheid, dus daar moeten we het maar mee doen.

De test van de Dream Toys Georgia

De dream toys georgia  met de cups er naast. De knopjes van de dream toys georgia

De Dream Toys Georgia heeft drie knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje, maar daarmee kan je ook door verschillende zuigpatronen klikken. Het knopje aan de kant van de vibrator is natuurlijk voor de vibraties en het bovenste knopje kan je zowel gebruiken om de cup vacuüm te laten zuigen (je moet het knopje dan ingedrukt houden) of om het vacuüm juist even te pauzeren (dan moet je kort drukken).

Bij vacuüm-cups is het vaak handig om het randje in te smeren met een beetje waterbasisglijmiddel. Dan sluit de cup beter aan op je lichaam en is het vacuüm makkelijker te creëren. Ik begon met de cup die er uit zag alsof ‘ie voor een vulva bedoeld is. Ik vond het best een beetje spannend, want het was heel lang geleden dat ik zoiets gebruikt heb. Maar het zuigende gevoel voelde eigenlijk best wel lekker. De cup was inderdaad wel erg klein. Ook sloot ‘ie niet helemaal lekker aan op mijn vulva, waardoor het vacuüm steeds verbroken werd.

Al snel werd me duidelijk dat deze toy niet werkt zoals een vulva-pomp. Dat je ‘m er op zet en dan eigenlijk gewoon wacht. Deze sextoy is duidelijk bedoeld om te genieten van het zuigende gevoel. Daarvoor zijn de verschillende zuigstandjes wel heel fijn, al vind ik sommige wel echt heftig. Extra omdat de cup dus zo klein is en al snel vrij vol zit. Op een gegeven moment irriteerde er ook echt iets, ik denk dat mijn vulvalip echt tegen de ingang van de cup zat (het stukje waarmee hij vast zit aan de vibrator), want daar zit ook een scherp stukje.

Je kan trouwens de vibraties ook aanzetten tijdens het vacuüm zuigen. Dan trilt het een beetje door, ik vond dat best wel lekker voelen! Extra als ik ‘m niet zelf vast hoef te houden, want natuurlijk vibreert het handvat (wat de vibrator is) dan wel heel erg.

De ronde cup heb ik gebruikt op m’n tepel. En het stukje er omheen, want het is dus wel een grote cup voor een tepel. Al hangt het er natuurlijk vanaf hoe groot je tepel(hof) is. Dat gevoel vond ik wat meer pijnlijk dan lekker. En nu hou ik best van een beetje pijn, dus ik zie de lol daar wel van in. Maar voor iemand anders voelt dit juist misschien wel weer lekker. Mijn tepels zijn best gevoelig, dus ik vond alleen het eerste patroon lekker, de andere patronen vond ik te heftig.

De Dream Toys Georgia als G-spot vibrator

De g-spot vibrator van de dream toys georgia  in mijn hand De top van de vibrator van de dream toys georgia

Ik kan eigenlijk vrij kort zijn over de G-spot vibrator, want die doet het gewoon lekker. De vibraties zijn echt wel oké, ze zijn redelijk diep en best wel krachtig. De vorm van de vibrator is gewoon heel goed. De ribbels merk ik niet heel bewust op, maar toch heb ik het idee dat ze wel iets doen. Voor mij geeft ‘ie in el geval echt wel lekkere G-spot stimulatie.

De vibrator is niet flexibel en vrij hard. Voor mijn G-spot werkt dit meestal best wel goed en dat was nu ook weer het geval. Ja, prima ding!

Conclusie

Ik vind de Dream Toys Georgia een leuke sextoy. Het is wel jammer dat de cup voor de vulva niet wat groter is en de ronde cup had voor mij juist wat kleiner gemogen. De vacuüm patronen voelen leuke en lekker, maar wel wat heftig.

De G-spotvibrator doet het heel goed. Goede vorm en goede vibraties. Er is dus best wat ruimte voor verbetering, maar dit is zo ook echt wel een leuke toy om wat mee te experimenteren!

Je kan de Dream Toys Georgia hier bestellen bij Willie voor 89,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.