Dream Toys Naughty Baroness

13-09-2019

Sekstoy review door Tess: Dream Toys Naughty Baroness

Sextoys met veel ribbels, je moet er van houden. Wanneer de ribbels precies goed zijn (en hoe dat dan is, is mij ook nog niet helemaal duidelijk hoor) vind ik het geweldig. Anders is het vaak maar β€˜meh’. Van Willie kreeg ik deze Dream Toys Naughty Baroness. Een siliconen vibrator, met ribbels.

De verpakking van de Naughty Baroness

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

Qua prijsklasse valt deze vibrator met zijn net geen 35 euro niet echt meer in de buget toys. Maar heel veel geld is 35 euro tegenwoordig ook niet meer voor een vibrator. Maar als ik dan naar de verpakking kijk, dan oogt dat wel een beetje cheap. De kleurencombinatie, het logo doet wat gedateerd aan, ik weet het niet. Maar als ik naar deze doos kijk, word ik daar niet gelijk enthousiast van.

In de verpakking vind je de Naughty Baroness zelf natuurlijk, en een USB oplaadkabeltje. Ook zit er nog een kleine gebruiksaanwijzing in. Waar je onder andere in kan lezen dat je de vibrator niet moet gebruiken als β€˜ie warmer dan 75 graden is. Ja, dat zou ik inderdaad ook niet doen nee.

Verwarrend

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

Hoe het precies zit met de batterijduur, is me niet helemaal duidelijk. In de gebruiksaanwijzing zie ik een plaatje van een batterij met β€˜2 H’. Op de zijkant van de doos zie ik datzelfde plaatje, maar dan met β€˜1,5 H’ erbij. En dan in de tekst op de achterkant van de doos staat dat je de batterij in 1,5 uur oplaadt en dat β€˜ie dan 1 uur meegaat. Dan staat er ook nog dat de Naughty Baroness niet voor therapeutische doeleinden geschikt is (say what?) en dat ze aanraden om β€˜m alleen uitwendig gebruiken.

Een vibrator die qua vorm toch duidelijk bedoeld is voor inwendig gebruik, hij heeft zelfs een kromming om je G-spot beter te kunnen stimuleren, die raden ze dan aan om alleen uitwendig gebruiken. Echt. Waarom staat er toch altijd zoveel onzin op verpakkingen van sekstoys?

De looks en specs van de Naughty Baroness

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

De Naughty Baroness is gemaakt van siliconen en dus bodysafe (prima geschikt om in je vagina in te brengen dus). Ik denk dat β€˜ie waterproof is, want ik zie op de verpakking een logo met drie druppels staan. En verder is β€˜ie dus oplaadbaar. De vibrator voelt vrij hard en is niet flexibel.

De vorm van deze vibrator is wat apart. Hij begint dun en wordt dan steeds wat dikker. De onderkant ziet er ook wel apart uit, met een soort inham waar je vinger precies inpast. Hoewel er genoeg ruimte is, heeft deze vibrator maar één knopje waarmee je door de 9 standjes kan klikken. Er zijn drie steady standjes.

De test van de Dream Toys Naughty Baroness

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

De vibraties voelen best okΓ©. Ze zijn wel wat buzzy, maar redelijk krachtig. Best wel gemiddeld eigenlijk. Bij het inbrengen van de vibrator voelde dat wat vreemd, omdat je juist begint met het dikste deel en de vibrator daarna een stuk dunner wordt. Hoewel de ribbels best wel aanwezig zijn, merkte ik hier niet zoveel van als ik had verwacht. Bij een toy zoals de Maia Kendall hadden de ribbels veel meer effect bij mij. Maar dat was ook wel echt een super awesome toy!

Blije G-spot

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

De kromming van de Naughty Baroness is wel weer helemaal goed voor mijn G-spot. En de ribbel bij de eikel ook. Daar werd mijn G-spot wel gelukkig van. Maar de vibraties deden me inwendig niet zoveel. Ik ben zelf ook niet echt zo’n fan van inwendige vibraties, tenzij ze super diep en krachtig zijn, zoals bijvoorbeeld bij de Swan Wand. Maar anders vind ik wrijving lekkerder voelen dan vibraties. Gelukkig kan je een vibrator ook gewoon bewegen, dus met wie wrijving zat het wel goed. Het was voor mij op deze manier best makkelijk om klaar te komen met de Naughty Baroness en dat voelde ook erg goed. Maar het lag dus zeker niet aan de vibraties.

Uitwendige stimulatie, zoals het hoort

Dream toys naughty baroness Dream toys naughty baroness

Je kan de vibrator natuurlijk ook gebruiken om je clitoris te stimuleren. Uitwendig dus, zoals het volgens de verpakking ook hoort. Maar dat vond ik zelf niet heel bijzonder. Zoals ik al zei, de vibraties zijn redelijk, maar niet echt diep of super krachtig. Mijn clitoris is al teveel verwend om hier nog van onder de indruk te zijn, vrees ik. Wanneer je niet zo’n verwende clitoris hebt als ik, denk ik dat dit echt wel okΓ© is.

Conclusie

Ik ben niet super enthousiast over deze Dream Toys Naughty Baroness, maar dat komt vooral omdat dit gewoon een zeer gemiddelde vibrator is. Voor een zeer gemiddelde prijs. Dus eigenlijk is β€˜ie echt wel prima, als je gewoon een gemiddelde vibrator zoekt. Als je niet teveel geld uit wil geven en je hebt niet al vijf vibrators in je nachtkastje liggen. Dan heb je zeker geen miskoop aan deze vibrator met ribbels. Maar als je iets bijzonders zoekt, of al een aantal seksspeeltjes hebt, dan is β€˜ie wat minder interessant.

Je kan de Dream Toys Naughty Baroness hier bestellen bij Willie voor 34,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.