Dream Toys Glamour Glass Curved Big Wand – dildo review

15-11-2021

Ik hou van glazen dildo’s. Maar glazen dildo’s die er zo mooi uit zien als de Glamour Glass Curved Big Wand hebben wel mijn speciale aandacht, hoor. Die shiny kleurtjes doen het wel voor mij. Maar ook de vorm belooft natuurlijk veel, want die is duidelijk afgekeken van de Njoy Pure Wand, wat nog steeds mijn favoriete dildo is. Ik kreeg de Glamour Glass Curved Big Wand van Tonga.

Specs

Materiaal: borosilicaat glas, dat is een veilig en niet poreus materiaal
Oplaadbaar: nvt
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 64,99 euro, hier te koop bij Christine Le Duc 
Is ’t wat? Ja, deze doet het wel.

Mijn eerste indruk van de Glamour Glass Curved Big Wand

De glamour glass curved big wand in mijn hand. De glamour glass curved big wand met een lipstick er naast.

Ik kreeg mijn Glamour Glass Curved Big Wand zonder verpakking, maar ik geloof ook niet dat ik daar heel veel aan mis. Deze glazen G-spot dildo zit in een zwart/groenige verpakking met een patroontje van gebogen strepen en een foto van de dildo zelf. Niet echt iets mis mee, maar heel spannend is het ook niet. De dildo zit netjes en veilig ingepakt in de doos.

De Glamour Glass Curved Big Wand heeft een heel tof kleurverloop. Aan de ene kant lijkt ‘ie metallic roze, maar afhankelijk van hoe het licht er op valt, lijken er soms stukken goudkleurig. Ik vind deze look heel tof, ik hou nu eenmaal van shiny dingetjes met toffe kleurtjes.

Wat me opvalt is de streep die rond de dildo loopt op één plek. Ik dacht eerst dat dit een schoonheidsfoutje op mijn exemplaar was, maar als ik op foto’s kijk, zie ik dat ze dit allemaal hebben. Geen idee wat dit is, het is wel vreemd en ik vind het ook een beetje zonde.

Deze glazen dildo lijkt qua vorm natuurlijk erg veel op de Njoy Pure Wand, de beste dildo ever, als je het mij en Jay vraagt. Die dildo is zo perfect voor zowel G-spot als P-spot stimulatie. Ik heb wel altijd een mening over het kopiëren van toys. De mensen van Njoy hebben echt héél veel tijd, geld en moeite besteed aan hun ontwerp, en dan kan ik me voorstellen dat het best zuur is als je ziet hoe vaak jouw ontwerp gekopieerd wordt. Maar het is onoverkomelijk. En deze dildo is gemaakt van glas en niet van rvs, wat natuurlijk wel een groot verschil is.

Ik krijg vaak vragen van mensen over glazen dildo’s en of dat niet gevaarlijk is. Deze dildo’s zijn van extra sterk glas gemaakt en gaan écht niet zomaar stuk. Zeker niet wanneer je er mee bezig bent, het kan niet zomaar breken. Wanneer je ‘m laat vallen en hij komt ongelukkig terecht, kan dit wel. Als je ‘m een keer laat vallen, en hij is nog heel, check dan echt heel goed op beschadigingen. Want beschadigd is ‘ie niet meer veilig te gebruiken.

De test van de Glamour Glass Curved Big Wand

De glamour glass curved big wand en een flesje pjur original pride edition De grote bal van de glamour glass curved big wand

Ik keek er wel naar uit om deze Glamour Glass Curved Big Wand te testen, want van deze vorm weet ik al dat dat goede dingen doet voor mijn G-spot. Glazen dildo’s vind ik ook altijd fijn voelen. Het materiaal is glad en hard en dat is perfect voor mijn G-spot. Wat ook fijn is van glas, is dat je elke soort glijmiddel kan gebruiken die je wilt. Ik gebruikte Pjur Original Pride Edition. Een voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het super goed glijdt en ook maar blijft glijden. Je moet na afloop dus wel een beetje moeite doen om het te verwijderen, door bijvoorbeeld even te douchen. Het is niet vanzelf weg, zoals waterbasis glijmiddel.

De dildo voelt van zichzelf ook al heel glad aan, dus ik had maar een klein beetje glijmiddel nodig. Ik ging gelijk voor de grote kant, want hoewel ik mezelf niet als size-queen zie, hou ik wel van een beetje formaat.

Wat het fijne is van een dildo met deze vorm, dat gebogen, is dat je eigenlijk je G-spot niet kan missen. Het is super simpel, want wanneer ik de Glamour Glass Curved Big Wand beweegt, als ik een stoot beweging maakt, maakt ‘ie dus vanzelf dat bochtje om bij mijn G-spot te komen. En dat doet ‘ie echt heel goed.

Wanneer de kop van de Glamour Glass Curved Big Wand mijn G-spot raakt, voelt dat gelijk heel lekker. Het gedeelte onder de kop is een stukje smaller, waardoor echt alle focus op het gevoel bij mijn G-spot ligt. Ik vind dat erg fijn. Mijn G-spot is vrij makkelijk en ik kom dan ook elke keer heel snel klaar van de stimulatie van deze glazen dildo. Het kost echt bizar weinig moeite, net zoals bij de Njoy Pure Wand.

Nu is het wel zo dat de Njoy Pure Wand van rvs gemaakt is. Dat geeft de dildo veel meer gewicht en dat voel je ook echt heel duidelijk tijdens het gebruik. Hierdoor voelt de Njoy echt intenser en nóg lekkerder dan de Glamour Glass Curved Big Wand. De Glamour Glass Curved Big Wand is een beetje de light versie van de Njoy Pure Wand. En dat is eigenlijk best een heel groot compliment, vind ik.

De kleine kant van de Glamour Glass Curved Big Wand

De kleine kant van de glamour glass curved big wand en je ziet ook het streepje. De kleine kant van de glamour glass curved big wand

Het leuke van deze vorm, is dat er ook een kleine kant is. Smaken en lichamen verschillen, dus opties hebben is altijd fijn. De bol op de kop van de kleine kant is een stuk minder duidelijk aanwezig. Dat merk je vooral aan dat de ribbel die er gevormd word onderaan de bol een stuk kleiner is. En zo’n ribbel doet juist veel voor mij. Daarom doet de kleine kant mij ook niet zo heel veel. Het is zeker niet slecht, maar qua stimulatie is het wel een stuk kariger. Wat ook een voordeel kan zijn voor mensen die het juist al snel too much vinden.

Ook voor mensen die misschien eens anaal willen proberen, maar niet gelijk iets groots willen gebruiken, kan deze kant zeker geschikt zijn.

Conclusie

Ik vind de Glamour Glass Curved Big Wand echt een hele fijne dildo. De vorm is heel goed en weet mijn G-spot echt goed te stimuleren. De kleine kant is een leuke toevoeging, voor mensen die juist iets minder formaat en iets minder stimulatie willen. De look van deze G-spot dildo vind ik echt helemaal leuk!

Hij is niet net zo goed als de Njoy Pure Wand, maar hij is echt wel de light versie daarvan.

Je kan de Glamour Glass Curved Big Wand hier bestellen bij Christine le Duc voor 64,99 euro

Of je kan de Njoy Pure Wand hier bestellen bij bol.com, voor wisselende prijzen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Gaaf ding om te zien. Ik dacht ik echt dat ie van metaal was bij het eerste aanzicht 😋

    Ik zou alleen veel te bang zijn dat ik ‘m zou laten vallen denk ik 😅

    Antwoord
  2. Oh ik wil deze echt gaan kopen! Ik heb de Njoy Pure wand, maar ik vind het gewicht juist niks. Ik voel het vooral op de achterkant van mijn vagina (onderkant als ik lig) leunen en dat vind ik echt irritant. Mijn vagina is geen bankstel om op te hangen! :p

    Ik zocht al heel lang een glazen dupe, maar kon alleen de dure Bobo glass wand van Liberator vinden.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.