Dr. Sado BDSM Hand Paddle – Review

13-03-2024

De Dr. Sado BDSM Hand Paddle is een leuke BDSM-toy voor mensen die graag dingen doen met sensory play of, als je echt een beetje een die-hard bent met dingen die op verschillende manieren pijn kunnen doen. Lees in deze review of je de Dr. Sado BDSM Hand Paddle aan jouw BDSM-speeltas moet toevoegen.

SPECS

  • Materiaal: Leer en Roestvrij staal
  • Bodysafe? Echt? Wat denk je zelf?
  • Diameter: 14 cm
  • Prijs: € 49,90 bij Meo.De

Dr. Sado BDSM Hand Paddle

De Dr. Sado BDSM Hand Paddle is denk ik het makkelijkst te vergelijken met een roskam. Je weet wel zo’n rond ding waar je paarden mee kan borstelen.

Wellicht ken je vanuit de kink-scene al zogenaamde vampire gloves of vampire mittens. Dat zijn handschoenen of wanten, waar prikkers in zijn gemaakt. Vaak zijn dit roestvrijstalen punaises die door het leer geduwd zijn, zodat deze van binnen naar buiten steken. Op deze manier kan je, op het moment dat je bottom spanked of aait, een net even iets andere (heftigere) dimensie meegeven.

Het nadeel van wanten en/of handschoenen is echter dat je wel de juiste maat handschoen moet hebben om het effectief te laten werken. Daarbij komt dan ook nog eens de uitdaging van het aantrekken van een vampire glove of want. Want de buitenkant prikt (daar is hij voor) ook als je hem wil aandoen.

Dr. Sado heeft daar iets op bedacht en komt met de Dr. Sado BDSM Hand Paddle op de markt, als one-size-fits-all oplossing voor mensen die willen spanken en krassen, maar geen handschoen aan wil.

Het is een lederen cirkel met daarin verwerkt 27 x 4 = 108 roestvrijstalen spikes. Aan de achterkant van de Dr. Sado BDSM Hand Paddle zit een leren bandje en een vinger band waarmee je dit speeltje makkelijk over je hand schuift, ongeacht hoe groot (of klein) je hand nu daadwerkelijk is.

Dr. Sado bdsm hand paddle

Dr. Sado BDSM Hand Paddle in de doos

Omdat de Dr. Sado BDSM Hand Paddle een product is dat door Meo.de wordt verkocht zal het je wellicht niet verbazen dat je de paddle in dit geval niet krijgt in een doos. Maar zoals we inmiddels gewend zijn, in een plastic zak.

Waarbij opgemerkt moet worden dat de spikes voorzien zijn van een cirkel van bubbeltjesplastic zodat de spikes niet door het zakje heen gaan en de postbode niet per ongeluk gewond raakt als jouw Dr. Sado BDSM Hand Paddle bezorgd wordt. Is dat niet enorm attent?

En nou ja, dat is het dus. Minimalistisch en pijnlijk, vind ik een goeie combinatie.

Dr. Sado BDSM Hand Paddle getest

Ik heb het geluk dat ik een sub heb die het prettig vindt om met prikkende de dingen β€œverwend” te worden. Echter houdt dat ook in dat we beiden vrij ervaren en kritisch zijn op de prik dingen.

Omdat dit soort dingen ook door de huid heen gaan is het ook goed om even goed te kijken naar het materiaal waar je mee bezig bent.

En dat is dus ook wat we deden.

Helaas was wat we zagen aan de Dr. Sado BDSM Hand Paddle niet om heel erg jubelend van te worden.

De spikes namelijk niet recht, hoe dat komt, ik heb geen idee. Wellicht in transport, of tijdens productie. Maar al met al maakt het dat de spikes alle kanten op staan.

Daarmee is de Dr. Sado BDSM Hand Paddle eigenlijk meteen niet meer geschikt voor impact play, omdat de spikes dan wellicht de huid wel in gaan, maar bij het eruit gaan potentieel wat meer huid meetrekken dan je wil.

Daardoor krijg je hele kleine rafelige wondjes en dat is eigenlijk helemaal niet tof. Je creΓ«ert eigenlijk een soort van schaafwond in het gebied wat je aan het spanken bent, en dat wil je niet.

Ondanks dat we dit wisten hebben we voor science het toch even geprobeerd, maar onze voorspelling kwam uit en we zijn snel opgehouden met het spankinggedeelte.

Daarmee is de Dr. Sado BDSM Hand Paddle eigenlijk alleen nog leuk voor sensory play, want je kan er wel heel leuk mee over de huid van je sub krassen. Echter is daar ook wat voorzichtigheid mee geboden omdat de kromme spikes ook hier ineens in de huid kunnen grijpen.

Daarmee kan je dus ook wondjes maken, terwijl dat misschien niet helemaal je intentie is.

Wees daar dus op bedacht.

Dr. Sado bdsm hand paddle - spikes

Dr. Sado BDSM Hand Paddle schoonmaken

Als je dit soort toys gaat gebruiken, realiseer je dan, dat je zeer waarschijnlijk wat bloed gaat veroorzaken hier en daar.

Dat maakt dan ook dat je er wellicht voor wil kiezen (want dit is een keuze die iedereen bewust zelf moet maken) deze Dr. Sado BDSM Hand Paddle alleen op 1 specifiek persoon te gaan gebruiken.

De combinatie van leer en spikes is namelijk lastig schoon te maken. Nu kan je met alcohol en een schone (tanden)borstel wel een en ander redelijk schoon krijgen. Maar helemaal schoon zal het niet gaan worden.

Dus wil je zeker zijn dat je niet iemand ergens mee besmet, wees je daar van bewust.

Alcohol en leer zijn ook niet echt vrienden. Dus wees je ook bewust dat dit het leer kan uitdrogen.

Enfin, het is dus een hels karwei om dit allemaal schoon te krijgen. Als je het al echt schoon krijgt (het antwoord is, dat je dit nooit echt helemaal schoon krijgt).

Conclusie over de Dr. Sado BDSM Hand Paddle

Het idee van een paddle met spikes die niet maatafhankelijk is, is echt heel tof. Het feit dat ik niet hoefde te klooien met scherpe handschoenen was een van de redenen dat ik de Dr. Sado BDSM Hand Paddle wilde testen.

Wellicht heb ik gewoon pech gehad en heb ik een product ontvangen dat per ongeluk verbogen was. Maar evengoed vond ik het erg jammer dat ik niet kon spanken met deze paddle.

In de reviews op Meo.de zag ik mensen wel heel enthousiast zijn, dus het kan gewoon pech zijn. Maar daar ik altijd eerlijke reviews schrijf, maak ik voor de Dr. Sado BDSM Hand Paddle zeker geen uitzondering.

Wil je de Dr. Sado BDSM Hand Paddle toch kopen? Doe dat dan met alles wat ik hier schreef in je achterhoofd.

Je koopt de Dr. Sado BDSM Hand Paddle bij Meo.de voor € 49,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.