Doxy The Don voor de prostaat

13-08-2017

Het is niet vaak dat je iets ziet waar je eigenlijk heel enthousiast van wordt, ondanks dat je er Donald Trump (The Don) associaties bij hebt. Nu kreeg ik van easytoys.nl de Doxy “The Don” in ruil voor een eerlijke review.

The Don stond vroeger bekend als de Skittle, maar omdat men over het algemeen tot de conclusie was dat deze toy ook voor mannen leuk zou zijn hebben ze hem een meer mannelijke naam gegeven, of het toeval is dat Donald Trump Jr ooit vluchtelingen met Skittles heeft vergeleken laat ik dan even in het midden.

 

Unboxing the Doxy The Don

Doxy the don

 

The Don komt in een mooie stevige doos en net zoals bij de Doxy wand is er wel nagedacht over de verpakking. Wat eigenlijk meteen opvalt, en zeker een goede feature is van The Don is het enorm lange snoer dat er aan vast zit, er zit zelfs een aardig eindje snoer tussen de afstandsbediening en de toy. Dat is fijn want dan hoef je je niet in vreemde bochten te wringen om hem te bedienen. The Don is gemaakt van zwart siliconen, is vrij zwaar, maar dat komt vast door de enorme motor die er in zit, en zoals gezegd er zit een enorm eind snoer aan. Wat natuurlijk ook opvalt is de vorm van The Don, ik zou niet precies kunnen verwoorden hoe hij er uitziet, maar gelukkig hebben we daar plaatjes van. Je bestuurt The Don met de afstandsbediening die voorzien is van 3 grote knoppen die oplichten als The Don aan is. Natuurlijk zit er een handleiding in, die overigens nog steeds refereert aan de Skittle en niet The Don, beetje jammer vind ik dat dan, maar dat zal vast kostenbesparend zijn geweest.

Gegarandeerd toyen

Als je veel toys test heb je soms ook weleens dat een toy gewoon stuk gaat, hoe dat komt, geen idee, maar dat gebeurde helaas wel met de eerste Don die wij ontvingen, na slechts een kwartier gaf de toy de geest. Gelukkig heeft easytoys.nl een hele fijne klantenservice en hadden we binnen no-time de defecte The Don omgeruild voor een nieuwe goed werkende versie. (Mocht het Witte Huis meelezen, misschien moeten jullie met easytoys.nl contact opnemen, just saying). Service is tegenwoordig niet iets vanzelfsprekends meer, maar easytoys weet echt hoe het WEL moet.

Doxy the Don: Great toy, best toy ever, no really, great toy

Ik had eigenlijk gehoopt dat ik de titel van deze paragraaf eer aan had kunnen doen. Misschien was het dat mijn verwachting te hoog was, ik bedoel, je hernoemt je toy omdat mannen hem zo geweldig zouden vinden, dan kweek je wel een beetje een verwachting. Als je dan bij wijze van test-run The Don ook aan zet en de “vinger” ziet vibreren op een manier dat je eigenlijk nog niet zoveel mannen toys hebt zien vibreren slaat je hart een beetje over (dat kan ook mijn bloeddruk zijn natuurlijk, maar goed).

Doxy meldt ons dat je de toy zowel voor externe als interne stimulatie kan gebruiken, als je nog niet zo ervaren bent (als man) is de vinger best wel een dingetje om in te brengen, als je echter met regelmaat toys test gaat dat best goed.

Het idee dat ik eindelijk eens diepe trillingen tegen mijn P-spot zo krijgen zorgde ervoor dat ik de externe stimulatie wel voor lief nam en meteen ging voor het interne gedeelte.

Ik bracht The Don in en dacht nog, jeetje hij zit er gewoon nu al helemaal in, dat klopte ook, maar dat komt omdat de vinger echt veel en veel te kort is om ook überhaupt maar in de buurt van je prostaat te komen, beter gezegd hij gaat net, maar dan ook maar net, voorbij het gedeelte dat anale seks oncomfortabel maakt, en daarmee is het eigenlijk wel gezegd.

Optimist als ik ben ging ik ervan uit dat de vibraties van The Don het geheel alsnog zouden redden.

Nou vibreren doet hij als de beste, maar lekker, nee, het is op de laagste stand wel oké, maar hoe hoger en hoe dieper de trillingen hoe naarder het eigenlijk voelde, het was gewoon niet fijn, en plat gezegd gewoon irritant. Als de vinger verder naar binnen had gekund ben ik ervan overtuigd dat dit echt heel anders had geweest, als dit ding je P-spot zou raken, of althans dichter in de buurt had gezeten dan had ik nu niet zitten tikken aan deze review, maar als een kwijlend hoopje geluk liggen toyen in bed.

Doxy the don

Zullen we buiten spelen?

Ik laat mij niet zo snel uit het veld slaan en heb geprobeerd van de nood een deugd te maken door de externe speelmogelijkheden te ontdekken. Ik had de pulse stand van The Don ook nog niet geprobeerd dus ik ben aan de slag gegaan door mijn pik te “masseren” met The Don, maar ook hier was het geen succes, voornamelijk omdat je een relatief grote toy moet manoeuvreren om een in verhouding veel kleiner iets te stimuleren. Het was wel lekker, maar ik werd er niet heel erg blij van eerlijk gezegd, op de hoogste stand is The Don op mijn pik in ieder geval gewoon simpelweg niet te doen.

Conclusie

The Don, voorheen Skittle van Doxy is mijns inziens niet echt een aanrader, daarbij moet wel in acht worden genomen dat lichamen nooit hetzelfde zijn en er vast wel iemand is die deze toy helemaal geweldig gaat vinden, iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en reageert anders. De potentie is er namelijk wel, diepe harde vibraties, een goed in elkaar stekende toy die ondanks zijn vreemde vorm best handzaam is als het gaat om het inbrengen. De grote knoppen op de afstandsbedieningen werken goed en zijn handzaam, al met al genoeg potentie om geweldig te zijn, voor iemand anders.

Update: Tess heeft de Doxy Don ook getest, en vind hem helemaal geweldig!  Dus ladies, buy this thing!

Je kan The Don / Skittle hier kopen

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nexus Attachments voor Doxy number 3 | Review by Jay | Tess Tesst - […] heb al een wat geschreven over de Doxy “The Don” die eigenlijk net zoals die andere “The Don” heel…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.