Doxy Love – video

08-05-2022

Wandvibrators zijn over het algemeen hele krachtige sextoys. Nu zijn Jay en ik het meest fan van de Doxy. Of eigenlijk de Doxy’s, want er zijn verschillende soorten. In deze video laten we die aan je zien en we vertellen wat waarom wij zo van Doxy houden!

Gebruik jij wel eens een wand vibrator? En welke is jouw favoriet?

Kan je niet wachten om zelf een Doxy te kopen? Dat kan hier!

Wist je trouwens al dat je onze video’s nu ook op Odysee kan bekijken, zonder in te loggen? Superhandig voor de mensen die problemen hadden met het inloggen bij YouTube, omdat al onze video’s automatisch een leeftijdsbeperking krijgen en daar dus zonder inloggen niet te zien zijn.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. Je kan onze video’s ook bekijken op Odysee, zonder in te loggen.

Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

2 Reacties

 1. Leuke video! Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig nu.. We hebben al een Rosy Gold wand van Easytoys maar is een doxy dan werkelijk zoveel beter? Klein tipje: plaats als extra wat links naar de genoemde doxy’s onder je artikel hierboven. Dat maakt het wat makkelijker om gelijk de goede te bestellen.

  Antwoord
  • De Rosy Gold is ook echt heel goed, maar zeker de originele Doxy trilt wel nog wat dieper en harder!
   Linkje stond al in het artikel, trouwens, maar dankjewel voor de tip!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.