Doxy Bullet

07-10-2022

Doxy, wie kent dit merk niet? De beste wandvibrators met de diepste vibraties. Maar nu is er een Doxy Bullet! Iets heel anders, van grote wandvibrator naar kleine bullet. Ik was heel benieuwd hoe dat zou voelen. Ik kreeg deze bullet van Eropartner.

Specs

Materiaal: aluminium (en een knopje van siliconen), helemaal bodysafe dus
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standen, waarvan 2 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 65 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ik had wel hogere verwachtingen.

De verpakking en de inhoud

De doxy bullet met daarnaast de verpakking en het oplaadkabeltje. De verpakking van de doxy bullet

Verpakkingen kan je wel aan Doxy overlaten. Deze Doxy Bullet zit in een super toffe aluminium koker. Er omheen zit een sticker die je er heel makkelijk af kan halen en zelfs weer terug kan plakken als je dat wil.

De koker is natuurlijk helemaal geschikt om je bullet en het oplaadkabeltje in te bewaren. Het staat super fancy en stoer. Wat mij betreft mogen meer merken zulke verpakkingen maken. Maar specifiek dit is natuurlijk heel kenmerkend voor Doxy.

In de koker vind je dus de Doxy bullet zelf, ik kreeg de rose gold versie, maar hij is er ook in het zilver, en het magnetische usb-oplaadkabeltje. Op het etiket vind je een QR-code die je kan scannen voor de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Doxy Bullet

De doxy bullet in mijn hand Close-up van de doxy bullet

Doxy sextoys zien er altijd goed en stoer uit. Zo ook deze Doxy Bullet. Ik vind ‘m prachtig. Het aluminium heeft zo’n metallic look wat er dus ook een beetje glitterig uitziet, en zoals je vast weet, hou ik daar heel erg van.

De vorm van de bullet is ook mooi. Hij voelt voor een bullet redelijk zwaar aan, waardoor het allemaal luxe en degelijk aanvoelt. Zeker met die verpakking er bij, heb je wel gelijk het idee dat je een goede sextoy in handen hebt. Precies zoals je van Doxy zou verwachten ook.

Op de onderkant zit één knopje waarmee je door de standjes kan klikken. Ook vind je daar de magneetjes voor de oplader.

De test van de Doxy Bullet

De doxy bullet en twee flesjes sliquid Het knopje van de doxy bullet

Ik hou van Doxy! Ik vind alle Doxy toys geweldig. Het zijn mijn favoriete wandvibrators. Wel zijn ze natuurlijk allemaal vrij groot, dus niet zo handig om in m’n handtas mee te nemen naar een kinkfeestje bijvoorbeeld. Deze Doxy Bullet zou prima in mijn tas passen, dus ik had echt zin om deze kleine vibrator uit te testen en te zien of dit mijn nieuwe feestjes-toy zou worden.

Omdat de Doxy Bullet van aluminium is, kan je eigenlijk elk glijmiddel gebruiken wat je wil. Ik gebruikte zelf Sliquid, want dat is mijn favoriete glijmiddel.

Tijd om te testen. Ik was helemaal excited, maar deze Doxy Bullet maakte mijn verwachtingen toch niet helemaal waar. Ik had hele harde en vooral diepe vibraties verwacht. Nu zijn de vibraties zeker niet slecht, maar ook niet supergoed. Gewoon best gemiddeld. En ik ken bulletvibrators die het beter doen, zoals de We-Vibe Tango X (die wel iets duurder is) of zelfs de Satisfyer Ultra Bullet 5 (die veel goedkoper is).

Wat me ook teleurstelde en eigenlijk ook verbaasde, was dat er maar twee steady standjes zijn. De Doxy wandvibrators hebben juist maar één patroon en voor de rest alleen steady standjes. Waarom ze daar bij deze bullet vanaf geweken zijn, is me niet duidelijk. Ik vind dat ook geen handige keuze. Wat ik veel van mensen hoor, is dat ze niet van vibratiepatronen houden of op z’n hoogst dat ze de die best grappig vinden voor er bij, maar de meeste mensen gaan toch voor de steady vibratiestandjes.

Het lukt me wel om klaar te komen van de vibraties van de Doxy Bullet. Zoals ik zei, ze zijn echt niet slecht, maar van Doxy verwacht ik gewoon meer. Ik voel de vibraties wel ook wat in mijn vingers, maar niet super erg. Ik vind het materiaal van deze bullet wel heel fijn. Zelf vind ik het gevoel van metaal altijd lekker voelen bij mijn vulva. Van zichzelf voelt ‘ie dus ook best koud, maar hij warmt ook echt snel op. Je kan ‘m bijvoorbeeld even op de verwarming leggen, gewoon even vasthouden of onder de warme kraan houden als je ‘m wilt opwarmen voor gebruik.

Conclusie

De Doxy Bullet voelt heel luxe qua look en verpakking. Maar ik had van Doxy hele diepe, krachtige vibraties verwacht en dat viel een beetje tegen. De vibraties zijn prima, maar niet super indrukwekkend. Verder vind ik het wel echt een mooie bullet vibrator, maar met deze vibraties en slechts twee steady standjes, ben ik toch wel wat teleurgesteld.

Je kan de Doxy Bullet hier bestellen bij bol.com voor 65 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.