Doxy 3R | Wand vibrator review

15-06-2020

Misschien heb je gister al de vlog gezien over de Doxy 3R, waarin ik met Luna en Miss Poppie praat over deze nieuwste Doxy wand vibrator. Maar een geschreven review met alles wat ik over deze wand vind, leek me toch ook nog wel een goed idee. De Doxy 3R is de draadloze versie van de Doxy 3.

Specs

Materiaal: De kop is van siliconen, dus helemaal bodysafe. Het handvat is op hoge druk gegoten aluminium legering. (high pressure die cast aluminium aloy)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Acht standjes en één patroon wat je sneller en langzamer kan laten gaan
Waterproof: Nee
Verkoopprijs: 164,99 hier te koop bij Easytoys 
Is het wat? Ja, I love it!

De verpakking van de Doxy 3R

De doxy 3r ligt op de verpakking. De doos met de sleeve eromheen. De sleeve is ook blauw, met een foto van de doxy 3r De doxy 3r ligt voor de metalen bewaarkoker.

Als je normaal het stuk over de verpakking skipt, stel ik voor dat je dat deze keer niet doet. Want de verpakking van de Doxy 3R is echt heel bijzonder! In de eerste instantie zie je gewoon een sleeve die om een doos zit, maar in die doos zit een aluminium koker waar de Doxy 3R precies in past. Ik vind het echt zo mooi! De onderkant van de koker kan je ook  open draaien en daar vind je de lader. Ik had wel echt heel veel moeite met de lader precies weer zo op te rollen dat hij daar weer inpast, maar ik ben toch wel echt verliefd op deze verpakking.

Het snoertje van de lader zit met een soort lijm vastgeplakt, zodat hij netjes opgerold blijft. Zorg ervoor dat je dit lijmlaagje verwijdert voor je de lader gebruikt, anders smelt de lijm over het kabeltje en dat kan gevaarlijk zijn.

De originele Doxy 3

Ik hou de doxy 3 en de doxy 3r in mijn hand. Ze zien er bijna hetzelfde uit, behalve de kleur is anders. De doxy 3r met daar omheen de verpakking in drie delen.

Zoals je misschien weet, ben ik best wel fan van de Doxy 3, waar ik eerder al een review over schreef. Ik hou van wand vibrators omdat ze over het algemeen hele krachtige, diepe vibraties geven. Veel wand vibrators hebben een grote kop, maar de Doxy 3 niet. En dat is precies wat ik fijn vind. Ik vind het prettiger om een kleiner gebied van mijn vulva te stimuleren, dus de Doxy 3 past daar goed bij. Het snoer van de Doxy 3 is ook echt wel lang, dus ik vond het nooit een probleem dat er een snoer aan zat. Alleen die ene keer dat ik in een hotelkamer was en er echt geen stopcontact in de buurt van het bed was, baalde ik wel. Daarvoor leek een draadloze Doxy me toch wel handig.

De draadloze Doxy 3R

De doxy 3r met daarnaast het oplaadkabeltje. Je ziet het deel van de wand vibrator waar het stekkertje in moet. De doxy 3r met het oplaadkabeltje ingeplugd

Pas toen ik de Doxy 3R gebruikte, merkte ik hoe fijn het eigenlijk is als er geen snoer aan mijn wand vibrator zit. Zo’n snoer trekt toch altijd een beetje, zeker als je ‘m in bed onder de dekens gebruikt. Ik kon de Doxy 3R veel makkelijker precies zo vasthouden en verplaatsen als ik dat wilde, zonder rekening te moeten houden met het snoer. Het is maar een klein verschil, en zoals ik zei, ik had eerder nooit last van het snoer, maar ik vond het toch wel echt fijner.

De look van de Doxy 3R

Close-up van de knoppen van de doxy 3r Close-up van het doxy logo, waarbij je ook goed de glitters ziet. Het materiaal is heel shiny.

De Doxy 3 ziet er heel stoer uit, maar ik vind de look van de 3R toch wel echt veel toffer hoor. Blauw met zoveel glitters. Het is zo shiny en I love it. Verder ziet ‘ie er eigenlijk hetzelfde uit als de Doxy 3. Wat prima is, want die vorm vond ik al heel goed.

De knoppen van de Doxy zijn altijd goed, zo ook bij deze. Een aparte powerknop, en dan een plus- en een minknop. Je kan de knoppen goed voelen, ook als je ze niet ziet, en je voelt ook de icoontjes op de knoppen. Wanneer de Doxy 3R aanstaat, brand er blauw licht achter de knopjes. Als het donker is, bijvoorbeeld onder je dekbed, dan kan je door dit licht niet meer zien welk knopje wat is. Maar je kan het nog wel voelen dus.

De kop is zwart en gemaakt van siliconen. Je kan het buitenste deel van de kop van de wand afdraaien. Dat is handig met schoonmaken, aangezien de Doxy 3R niet waterproof is, maar je kan hierdoor ook de opzetstukken voor de Doxy 3 gebruiken. Ik schreef eerder al een review over de opzetstukken, en Jay ook.

De Test

Doxy 3r naast een lipstick om het formaat duidelijk te maken. De doxy 3r naast een deel van de koker, waarvan je de onderkant ziet waar een sticker op staat met de productiedatum van de doxy3r.

Ik was heel benieuwd of de vibraties van de 3R wel net zo goed zouden zijn als die van de originele Doxy 3. Dus met beide modellen in de aanslag, was ik klaar om te gaan testen. Natuurlijk begon ik met de 3R en ik was gelijk onder de indruk van de vibraties. Ze zijn echt heel krachtig en best wel diep. In de hardste standjes wordt het zeker wel wat minder diep, maar de kracht van de vibraties compenseert dat zeker. Deze wand vibrator gaat gewoon echt hard. Het zachtste standje is al pittig en vanaf daar wordt het dus alleen nog maar meer. In de vlog gaf Ruud van MissPoppie.be al aan dat het zachtste standje voor haar eigenlijk al te hard was. Ik zelf hou juist heel erg van krachtige vibraties, dus voor mij was dat niet het geval. Ik vind niet snel iets te hard.

In vergelijking met de Doxy 3 had ik het idee dat de Doxy 3R misschien nét iets minder krachtig was. Maar het scheelt echt niet veel. Ik vond het best lastig om te bepalen, wat wel aangeeft dat het verschil minimaal is. Wanneer de Doxy 3R opgeladen is, gaat ‘ie een uur mee. Lijkt me een mooie tijd, want een uur met deze magic wand vibrator is best wel heftig.

Fluisterstil of een grasmaaier?

Alle verpakkingen van de doxy 3r. De metalen koker, de zwarte doos en de blauwe sleeve. Close-up van de doxy in de zwarte doos. In de doos staat: doxy let's get it on.

Deze Doxy 3R is gewoon wel echt een wand waar ik blij van word. Hij ziet er tof uit, de kop is lekker klein, de knopjes zijn goed en, het belangrijkste, de vibraties zijn hard. Heel hard. Bij zulke harde vibraties hoort natuurlijk ook wel wat geluid. De Doxy 3R is zeker niet fluisterstil. Ik zelf vond het geluid niet storend. Het was niet irritant en ook niet te hard. Maar Luna vertelde in de vlog dat zij het geluid juist wél storend vond en het deed haar denken aan een elektrische grasmaaier. Niet zo’n fijne associatie natuurlijk als je aan het masturberen bent. Het is ook zo dat het per persoon verschil hoe storend je een bepaald geluid vindt. Wanneer een seksspeeltje het écht heel goed doet en mij heel goed stimuleert en ik niet het idee heb dat de buren mee kunnen genieten van het lawaai, vind ik het wel prima. Ik ben er niet zo gevoelig voor. Als je weet dat je wel heel gevoelig voor geluid van vibrators bent, dan is dit misschien niet de juiste sekstoy voor jou. Als je dan toch een wand wilt, kan je beter gaan voor de Lelo Smart Wand Large, die is verrassend stil voor een wandvibrator.

Conclusie

Ik hou van de Doxy 3R. Ik ben er achter gekomen dat ik een draadloze wand toch echt fijner vind dan een wand met snoer. En verder is alles wat goed was aan de Doxy 3 ook goed aan deze Doxy 3R. En daar bovenop vind ik de look ook nog eens mooier en de verpakking zorgt ook echt voor bonuspunten.

Je kan de Doxy 3R hier bestellen bij Easytoys voor 164,99

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

8 Reacties

 1. O, ik vind hem echt heel mooi!! En ook fijn dat hij draadloos is. Maar ik heb een doxy die cast en die presteert heul goed :). Dus laat ik deze maar aan me voorbij gaan. Maar stiekem ben ik wel verliefd op dat kleurtje en die glitters…..

  Antwoord
  • Snap ik! Maar heeeeel misschien dat ik er binnenkort wel eentje weg ga geven… Shhttt 😉

   Antwoord
   • Oeeehhhh, I’m all ears :)……

    Antwoord
    • Stel dat het zo zou zijn 😛 dan zou het ergens volgende week zo zijn 😉

     Antwoord
     • Haha, ik houd je in de gaten ;). Zeker volgende week 🙂

 2. Als je deze zou vergelijken met de pixey deluxe. Welke zou je dan aanraden?

  Antwoord
  • Oohh, ja die is ook heel fijn. Ik zou dat echt laten afhangen van wat voor maat kop je fijn vindt. De kop van de Pixey Deluxe is wel een stuk groter.

   Antwoord
   • Heb nog nooit een wandvibrator geprobeerd. Alleen een normale clit vibrator en een satisfyer. Dus weet nog niet was mijn voorkeur heeft en ze allebei kopen is wel een heel duur grapje. Is zo moeilijk kiezen😂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.