Vlog: Doxy 3R – met LunaClimaximaal en MissPoppie

14-06-2020

Vlog: Doxy 3R – met LunaClimaximaal en MissPoppie

Luna, Ruud en ik vonden het alle drie zo gezellig om de vlogs van de #smartballchallenge op te nemen, dat we graag vaker met z’n drieΓ«n iets wilden opnemen. Nu kregen we van Easytoys alle drie de nieuwste Doxy wand vibrator: de Doxy 3R. Dit is een draadloze Doxy 3 en ik vind ‘m er ook super tof uitzien met die blauwe glitters. In deze video bespreken Ruud, Luna en ik wat we van de Doxy 3R vinden.

Eerder schreef ik al een review over de gewone Doxy 3 en hier kan je mijn review vinden over de attachments voor de Doxy 3, waar we het in de video ook nog over hebben.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.

De blog van Luna.

De blog van Miss Poppie.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een wand vibrator of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doxy 3R | Wand vibrator review | Tess Tesst - […] heb je gister al de vlog gezien over de Doxy 3R, waarin ik met Luna en Miss Poppie praat…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.