Doxy 3

Sextoy review by Tess: Doxy 3

Als je net zoals ik houdt van hele krachtige vibraties, kom je al snel uit bij wand vibrators. Die zien er een beetje uit als een (vaak grote) microfoon en de meeste wand vibrators zijn dus super krachtig. Vooral degenen met een stekker. Een vibrator met een stekker gaat altijd op volle kracht, daar hou ik echt van! Maar je moet dus wel zorgen dat je een stopcontact in de buurt hebt. Yay voor verlengsnoeren op handige plekken. Ja, ik ben altijd voorbereid. En dat is ook wel nodig sinds ik de nieuwe Doxy 3 in huis heb.

Hier kan je mijn minivlog over de Doxy 3 zien, om mijn geschreven review te lezen, moet je iets verder naar beneden scrollen.

Doxy power

Doxy 3De Doxy is één van de bekendste wand vibrators. De Doxy is zo bekend omdat het volgens velen de beste wand vibrator is. En ik sluit me daar ook echt helemaal bij aan. Ik hou van mijn Doxy met zijn super powerrrr! Toen ik hoorde dat er een mini Doxy uit zou komen, was ik gelijk al helemaal in de gloria. Want hoeveel ik ook van mijn Doxy hou, hij is wel heel erg groot. Kleiner zou gewoon nog perfecter zijn. Dus ik kon niet wachten. Zeker niet toen ik ik ‘m voor het eerst in het echt zag op een beurs. Ik was zo blij toen ik de nieuwste Doxy zag, dat ik zelfs met een foto in een tijdschrift belandde. Op die foto kan je ook mooi het verschil in formaat tussen de originele Doxy en de Doxy 3 zien.

Gelukkig kwam ik William van Doxy tegen op een beurs in Duitsland en zodra hij mij zag, riep hij gelijk dat hij iets voor mij had. Hij verdween achter een deur om al heel snel daarna terug te keren met de Doxy 3, want zo heet de mini Doxy. Echt. Ik hoorde zo’n heel engelen koor, halleluya, hij gaf mij een Doxy 3 om te testen. Ik was over the moon. Ja, hier maakte hij mij echt zo blij mee.

De looks

Doxy 3Toen ik thuis kwam, duurde het natuurlijk niet lang voor ik gelijk aan de slag ging met deze Doxy 3. De verpakking zag er al goed uit. De doos is ook echt geschikt om je precious Doxy in te bewaren. Ik vind ‘m er tof uit zien, gewoon wit, maar die zilveren letters erop, dat beloofd gelijk al wat. Om de doos zit een sleeve met een afbeelding van de Doxy 3.

De Doxy 3 is van metaal, net als de gewone Doxy die cast. Stevig, degelijk en redelijk zwaar. Door het formaat van deze Doxy, valt het gewicht wel echt mee. Het metaal voelt in de eerste instantie natuurlijk wel koud aan, maar al snel neemt het gewoon de temperatuur van je handen aan. Ik vind het zelf helemaal niet vervelend dat hij eerst koud aanvoelt, maar als je echt een koukleum bent en altijd koude handen hebt, is dat misschien wel iets om over na te denken.

Doxy 3De kop van deze mini Doxy is dus ook echt een heel stuk kleiner dan die van de originele Doxy. En dat vind ik zo fijn! Ik hou echt van wat meer gerichtere stimulatie, en dat gaat met een kleinere kop natuurlijk veel beter. Dus yay! Deze kop is gemaakt van siliconen, wat heel fijn is, want niet poreus en dus bodysafe. En wat ook echt zo’n goede verbetering is: deze kop kan je er af draaien! Ohhh dat is zoveel makkelijker met schoonmaken! Natuurlijk kan het ook wel voorkomen dat er op andere delen van de vibrator vuil zit, maar dat je de kop makkelijk kan schoonmaken scheelt toch wel enorm, want dat is natuurlijk wel het gedeelte waar het meeste vocht en glijmiddel enzo terecht komt.

Handig en zo lekker

Doxy 3Er zijn nu nog geen speciale opzetstukken voor de Doxy 3, maar ik kan me zo voorstellen dat dit schroefsysteem echt de ideale basis is voor allerlei leuke opzetstukken, waarbij de vibratie dan natuurlijk ook echt super goed wordt doorgegeven. Dus ik hoop dat dat nog komt in de toekomst.

Maar goed, so far so good dus, alles zag er helemaal goed uit en ik was natuurlijk super benieuwd om ‘m echt uit te gaan proberen. Het snoer van de Doxy 3 is drie meter lang, ook al weer iets waar ik blij van word. Maar toen ik hem aan zette, toen werd ik pas echt blij. Dat hij kleiner is, doet dus echt niks af aan zijn prestaties. Wow! Wat een vibraties, niet normaal! Lekker diep en zo krachtig.

Dit is echt zo’n vibrator waar ik gewoon heel blij van word. Ik hou van krachtige vibraties en dat is precies wat deze Doxy geeft. Ik kan echt heeeeel lekker klaarkomen met deze wand vibrator en ook meerdere keren achter le

De bediening

Doxy 3Het werkt allemaal ook super simpel, je hebt een powerknop waarmee je hem aan en uit kan zetten en dan nog een plus en een min knop, waarmee je hem harder of zachter kan zetten. Hij onthoudt het standje waarop je hem uitzet en de volgende keer begint hij daar weer mee. Dat is een functie die van mij persoonlijk niet hoeft. Na opnieuw aanzetten wil ik liever dat ‘ie gewoon zacht begint, maar in de praktijk zet ik ‘m eigenlijk zo goed als nooit tussendoor uit, dus het stoort me niet echt.

De knopjes zitten op een handige plek, ik kan er goed en makkelijk bij als ik ‘m gebruik. De vibraties beginnen redelijk zacht en lekker diep en gaan tot keihard. Als de vibraties op z’n hardst zijn, voelen ze wel iets minder diep, maar ze zijn zo krachtig dat dat mij eigenlijk niet zoveel uit maakt. Dit is gewoon echt een wand vibrator zoals ik een wand vibrator wil hebben.

Patroon

Doxy 3De kleinere kop werkt voor mij echt veel beter, ik kan veel makkelijker een kleinere plek stimuleren en dat vind ik toch echt lekkerder. Ook vind ik deze Doxy fijner vasthouden omdat ‘ie dus wat kleiner en lichter is. Maar door het metaal voelt ‘ie wel echt lekker robuust aan.

De Doxy heeft ook nog één patroon. Als je ‘m aanzet en je houdt de power knop een paar seconden ingedrukt, dan gaat ‘ie naar het patroon. Dit is een pulserend patroon en met de plus en min knopjes kan je dit dan sneller of langzamer laten gaan. Ik vond het wel leuk om even mee te experimenteren, maar ging toch al snel terug naar de gewone steady standen, want die zijn gewoon echt awesome.

Conclusie

Ik ben echt fan van deze Doxy 3. Ik hou er echt van, dit is echt een goed ding. Als je op zoek bent naar een super krachtige (wand)vibrator dan moet je deze echt hebben.

Je kan de Doxy 3 hier bestellen bij Easytoys of hier bij bol.com.

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments