Dorcel Real Vibration M

30-03-2018

Sextoy review by Tess: Dorcel Real Vibration M

Nog niet zo lang geleden kreeg ik een leuk verrassingspakketje met daar in onder andere deze Dorcel Real Vibration M vibrator. Wat er nog meer in zat, kan je zien in mijn unboxing vlog.

Mijn minivlog over de Dorcel Real Vibration M zie je hier, voor de geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/jo87egijNPE[/youtube]

Verpakking

Dorcel real vibration mDit is de eerste sextoy van Dorcel die ik ging testen. Ik kende het merk al wel, maar deze mooie zwart met goude vibrator had ik nog niet eerder gezien. De verpakking komt best luxe over. Ik vind het mooi dat de doos mat zwart is en de foto van de toy glimmend zwart. Ook het roze ‘zegel’, die je trouwens ook echt een beetje op de doos voelt liggen, vind ik echt wel koel er uit zien. Op de zijkanten van de doos zie je een dame in sexy lingerie. Dat hoeft van mij persoonlijk dan weer niet. Die tijd ligt toch wel achter ons, dacht ik zo, dat we half naakte sexy dames op sextoy verpakkingen zetten. Maar gelukkig is het maar de zijkant. Wat ik ook een beetje ouderwets vind, is dat achter het woord vibrator het symbool voor vrouw staat. Alsof alleen een vrouw een vibrator kan gebruiken. Het leuke van sextoys is toch juist dat je ze zo kan gebruiken als jij zelf leuk vind. Zo lang het veilig is, gewoon lekker experimenteren. Of je nu een man of vrouw bent, of alles er tussen in, lekker doen wat je zelf fijn vind met de toys die jij fijn vind.

Looks van de Dorcel Real Vibration M

Dorcel real vibration mDe vibrator zelf vind ik er mooi uitzien. Hij is precies even groot als op de foto op de verpakking, dat is toch wel handig. Hij is gemaakt van siliconen, wat dus helemaal veilig is voor je lichaam en werkt op twee AA batterijen. Ik hou heel erg van oplaadbare toys, maar vaak is een oplaadbare toy ook wel wat duurder. Deze vibrator kost 34,90 en dat is echt nog wel een leuke prijs vind ik.  Hij voelt lekker glad en een beetje zacht aan. De bovenste helft van de vibrator is ook lekker flexibel.

Semi-realistisch met ribbel

Dorcel real vibration mQua looks is dit dus een semi-realistische vibrator. De vorm is duidelijk geïnspireerd op een piemel, maar hij is zeker niet super realistisch. Ik hou er wel van. Ik vind het fijn dat er wel een soort eikel op zit, waardoor je dus een fijne ribbel hebt aan de bovenkant. Daar wordt mijn G-spot altijd erg blij van. Dan lopen er nog een soort langwerpige ribbels over, die een beetje op aderen lijken. Dat voegt voor mij niks toe, want ik voel daar zelf nooit wat van, maar het ziet er best leuk uit. De onderkant is van plastic en dus goud. Ik hou van de combinatie zwart met goud, dus voor mij helemaal goed.

Voor mij is dit echt een prima formaat, qua lengte en dikte. Ik denk dat dit ook echt wel een hele gemiddelde maat is voor een sextoy. Je kan deze vibrator ook nog in een maatje kleiner kopen trouwens.

Rare gebruiksaanwijzing

Dorcel real vibration mIn de verpakking vind je ook een gebruiksaanwijzing. Die ook weer best apart is. Ineens gaat het Nederlands over in Duits. En ook in deze gebruiksaanwijzing staat weer dat het voor zwangere vrouwen afgeraden wordt om deze toy te gebruiken. Echt, ik heb geen idee waarom ze dat zouden zeggen. Alsof je geen vibrator kan gebruiken als je zwanger bent. (Misschien zijn ze bang dat je dan een hele dunne baby krijgt, alsof ‘ie op een trilplaat heeft gestaan :X) Ook staat er in de gebruiksaanwijzing dat de Real Vibration M tien standjes zou hebben, terwijl op de doos staat dat hij zeven standjes heeft. En hij heeft er inderdaad ‘maar’ zeven.
De vibrator is alleen spatwaterdicht, dus met schoonmaken moet je wel een beetje voorzichtig doen.

Battery-power

Dorcel real vibration mOmdat deze vibrator op batterijen werkt, had ik wel verwacht dat de vibraties niet super sterk zouden zijn. En dat was ook zo. De vibraties voelen wel goed aan, ze zijn zeker niet buzzy, maar ik zou ze ook niet echt heel diep noemen. Maar het is natuurlijk ook geen Doxy ofzo, hè. Voor mij waren de vibraties wel goed genoeg om mee klaar te kunnen komen als ik de Dorcel vibrator tegen mijn clitoris aan hield. Zoals gebruikelijk voor mij, ging ik weer voor steady standje drie. Het hardst vibrerende steady standje. De verschillende vibratiepatronen vond ik niet zo heel interessant, vooral omdat ik daar de vibraties niet sterk genoeg voor vond.

G-spot

Dorcel real vibration mDe vorm van de vibrator vind ik echt heel fijn voelen. Omdat hij een beetje krom is en zo’n fijne ribbel heeft bij de eikel, stimuleerde hij mijn G-spot, zoals verwacht, echt heel erg goed. Gewoon met de vibrator stoten voelde echt heel lekker. Het materiaal is glad, een beetje zacht maar toch stevig en wat flexibel. Gewoon echt helemaal goed en eigenlijk heeft deze vibrator mijn verwachtingen wat overtroffen. Ik vind het van deze vibrator leuk dat hij best veelzijdig is. Je kan hem gewoon als inwendige vibrator gebruiken, als dildo (zonder de vibraties vond ik ‘m ook gewoon echt heel fijn voelen!) of als clitoris stimulator. Omdat het materiaal lekker glad maar toch ook zacht is, is hij in gebruik gewoon echt heel prettig. Dit is echt een leuke vibrator voor een goede prijs. Als je geen behoefte hebt om veel geld aan je sextoy uit te geven en je hebt niet per se hele sterke vibraties nodig, dan is deze vibrator echt heel erg geschikt.

Conclusie

Deze Dorcel Vibrations M is lekker veelzijdig. Hij werkt in alle functies echt prima. Ik denk dat dit een super fijne eerste vibrator zou zijn voor iemand. Of als je op zoek bent naar gewoon een hele basic vibrator, dan is deze ook echt geschikt. Hij is gemaakt van veilig materiaal dat ook lekker aanvoelt, de vibraties zijn best oké en hij is gewoon ook echt lekker.

Je kan de Dorcel Vibrations M hier bestellen bij Bol voor 34,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.