Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel | Masturbator Review

28-10-2020

Vandaag een seksspeeltje in de review dat al wat langer op de markt is, ik kreeg de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel van Shots Toys in ruil voor een eerlijke review.

Specs

  • Materiaal: ABS Plastic (case) en TPE (Sleeve)
  • Bodysafe: TPE is niet bodysafe, maar voor je piemel kan het niet veel kwaad
  • Dimensies: 26,1 x 10,9 x 9,1 cm
  • Is het wat? Ja, het is een leuke instap masturbator, en de squeeze functie is een leuke toevoeging
Doc johnson main squeeze - the original pussy caramel met een open dop

Main Squeeze

Oh wat word ik toch blij van (flauwe) woordspelingen, en toen Shots mij vroeg de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel te reviewen werd ik daar niet minder blij van.

Het concept van de Main Squeeze lijn is namelijk dat het in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Fleshlight of Private XXX versie van deze soort “lijkt op een zaklamp” masturbators een beetje extra druk kan zetten op je penis door in de case te knijpen, wat je net even dat kleine beetje meer controle gaat geven als je masturbeert.

Kortom, een masturbator om in te knijpen, letterlijk.

Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel

Ik kreeg dus de “The Original Pussy Caramel” om te testen en deze masturbator is in tegenstelling tot eigenlijk de rest van de lijn niet gebaseerd op iemands vulva, maar op “gewoon” een vulva. En waar de meeste producenten misschien zouden denken om je dan “the perfect pussy” voor te schotelen, valt op dat deze vulva niet “perfect” is.

Voordat je nu zo over mij heen valt en denkt dat ik dat iets slechts vindt, dat is niet zo. Ik vind het heel fijn en verfrissend om een “echte” echte vulva te mogen aanschouwen. Gewoon een kutje, zoals echte mensen dat ook zouden hebben, dus geen perfecte symmetrie maar iets “echts”

Caramel geeft natuurlijk al iets weg van de kleur van deze masturbator, hoewel de case gewoon zwart mat ABS plastic is, heeft sleeve een karamel kleurtje. En ook dat vind ik eigenlijk wel heel fijn, niet het standaard roze, blanke, nou ja standaard gedoe. Maar eens iets anders.

Overigens is deze TPE versie door Doc Johnson tot ULTRASKYN (ja dat moet, al die hoofdletter) gedoopt, het is dus TPE maar hun eigen recept. Dat merk je ook, want de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel ruikt een beetje Karamelachtig, of dat nou echt met opzet is weet ik niet. Grappig is het wel, hoewel ik wel wat vind van het ene chemische luchtje camoufleren met een ander chemisch luchtje. Maar goed, het is wel een leuke gimmick.

Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel in de doos

De doos van de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel is niet heel erg orgineel, maar moet dat altijd? Ja eigenlijk wel, maar goed, deze instapper is helemaal niet zo duur, en je moet toch ergens je geld terughalen denken we dan maar. Het gaat toch uiteindelijk om wat er IN de doos zit en niet de doos zelf.

De doos is dus wit, met een foto van de Main Squeeze er op, natuurlijk aan de zijkant ook een plaatje van de vulva zelf, zodat je kan zien wat je koopt.

In de doos zelf zit de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel en een algemene flyer die je vertelt dat je waterbasis glijmiddel moet gebruiken, en de andere standaard dingetjes die je eigenlijk wel weet van TPE masturbators. Wel vertelt het je dat je ook bij sommige modellen een vibrerende bullet kan toevoegen, maar bij dit model is dat geloof ik niet het geval.

Doc johnson main squeeze - the original pussy caramel bovenaanzicht waar je de vulva kan zien

Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel getest

Na mijzelf even over het karamel luchtje te hebben gezet voorzag ik de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel van glijmiddel, warmde hem op met een van mijn holewarmers en kon eigenlijk aan de slag.

De binnenkant van de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel is voorzien van wat ik inmiddels een beetje een standaard feeling voor een masturbator vind. Niet per se spannende nieuwe gevoelens, maar in dit geval stevig genoeg om mij een lekker gestimuleerd gevoel te geven.

Omdat ik ook in de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel kan knijpen kan ik ook wat steviger aan het werk en dat maakt de ervaring eigenlijk wel meteen een stuk geiler. De druk die ik normaal zou missen voelde ik nu wel, omdat de case aan de andere kant van het stukje waar je op kan drukken gewoon hard is zet je echt wat druk en dat is gewoon wel lekker.

Het duurde dan ook niet heel lang voordat ik mijn hoogtepunt voelde aankomen en ik best wel lekker klaarkwam. Zoals ik al zei, niet “super exploderend te gek wauw, waar ben ik?”, maar best een lekker orgasme. Niet slecht voor een masturbator van deze prijsklasse eigenlijk.

Schoonmaak

De schoonmaak van de sleeve van de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel is niet heel moeilijk, je trekt hem uit de case en wast hem (als je wil binnenstebuiten) best snel goed schoon. Het enige tricky gedeelte is dat het duwklepje (hoe moet ik het anders noemen?) los komt als je de sleeve er uit trekt, het er weer in manoeuvreren van de sleeve na de schoonmaak wordt daarmee een (vrij makkelijk) puzzeltje, maar wees er op bedacht.

Conclusie

Heb je nog geen masturbator en wil je er altijd al zo een hebben “die op een zaklamp lijkt” dan is dit een hele leuke instapper. Door de extra druk die je zelf kan toepassen door te “squeezen” krijgt je penis genoeg stimulatie en is deze Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel lekker genoeg om aan te schaffen, helemaal als je kijkt naar de prijs in vergelijk met andere “zaklampmasturbators”.

Je koopt de Doc Johnson Main Squeeze – The Original Pussy Caramel bij Erotic Treasure voor € 37,95 (hij is ten tijde van dit schrijven namelijk in de aanbieding).

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Ben ik de enige die de hele review lang ‘pussy Camel’ las?? Ja hè? Was ik al bang voor 🙄

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.