Doc Johnson Automatic Pussy Pump

08-10-2018

Sextoy review by Tess: Doc Johnson Automatic Pussy Pump

Doc Johson is denk ik één van de oudste sextoy merken, het bestaat al sinds 1976. Ik heb vroeger heel wat Doc Johnson dildo’s en vibrators verkocht. Vroeger (oh ik voel me soms zo oud) zagen toys en hun verpakkingen er meestal echt lelijk uit. En bij Doc Johnson viel dat meestal nog wel mee. Dus als ik toys moest inkopen, koos ik toch wel vaak voor dit merk. En nu kreeg ik van Megan van Easytoys de Doc Johnson Automatic Pussy Pump opgestuurd. Een pomp voor je vagina, die dus automatisch pompt. Eerder had ik wel eens vacuüm cups getest, die je dan ook op de clitoris kon gebruiken, maar zo’n pomp voor de hele vulva is toch weer echt wat anders.

De verpakking van de Automatic Pussy Pump

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Dit is nu een verpakking die ik er leuk uit vind zien. De combi van het wit en roze, wat je ook in de toy zelf ziet, en dan aan de onderkant die getekende blaadjes, het ziet er leuk en fris uit. De blaadjes komen ook op de zij- en achterkant van de doos weer terug en daar kan je zien dat ze ook wat van een vulva weg hebben. Het ronde doorkijkje vind ik echt heel leuk bedacht. Op de doos zie je het handvat van de toy en dan aansluitend in het doorkijkje zie je de bovenkant. Leuk en handig. Op de achterkant van de doos vind je informatie over de pussy pump en op de zijkant de afmetingen (geen idee waar voor want je ziet toch al hoe groot ‘ie is als je de doos in je handen hebt) en in een aantal verschillende talen de product naam. Of nou ja, in het Nederlands staat er dus automatische vaginapomp. Oplaadbaar. Ftalaatvrij. SIL. ABS.

Het verschil tussen vagina en vulva

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Ja, vaginapomp dus. Ik vind het echt wel een apart fenomeen dat zoveel mensen, en zelfs de mensen van zo’n oud sextoy merk, het verschil tussen vagina en vulva niet kennen. De vagina is alleen het inwendige deel, de vulva is het uitwendige deel. Met een pussy pump, pomp je het uitwendige deel, niet het inwendige.

De looks en specs van de Automatic Pussy Pump

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

De automatic pussy pump is dus oplaadbaar met het bijgeleverde USB kabeltje. De pomp is gemaakt van ABS plastic en de roze rand is van siliconen. Helemaal bodysafe dus. Je kan de rand er ook afhalen om ‘m nog beter schoon te maken. Het handvat voelt alsof er nog een of andere matte coating overheen zit, het voelt fijn als je ‘m vasthoudt. De vorm is ook mooi en ligt lekker in de hand. Er zitten drie knopjes op het handvat. Een knopje om het vacuüm zuigen mee te bedienen (er zijn drie zuigsnelheiden), een knopje voor de vibraties (er zijn zeven vibratiestanden) en een knopje om het vacuüm te verbreken. Ik vind zelf een pussy pump best wel een beetje een heftige sextoy, maar deze Doc Johnson Automatic Pussy Pump ziet er gewoon echt wel leuk en zeker niet afschrikwekkend uit.

Maar, waarom?

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Waarom zou je een pussy pump gebruiken? Voor de penis gebruiken mensen ook wel een penispomp en dat is dan vaak om de penis hard(er) en/of groter te krijgen. Maar waarom zou je een pomp voor je vulva gebruiken? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Sommige mensen vinden het gevoel wat zo’n vacuüm geeft gewoon al erg lekker en opwindend voelen. Sommige mensen vinden het er ook opwindend uitzien als de (schaam)lippen en clitoris wat opgezwollen zijn door het pompen. En weer andere mensen vinden het fijn dat het allemaal wat gevoeliger is na het gebruiken van zo’n pomp.

De Test

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Ik vond het best wel spannend om deze automatic pussy pump te gaan testen. Heel lang geleden had ik wel eens zo’n soort pomp geprobeerd, maar dat was met een gewoon handpompje en dat werkte niet echt. Ik was heel benieuwd of dit wel zou gaan werken. Ik had ook het idee dat het gedeelte wat om de vulva zou gaan, best klein was. Andere vulva pompen die ik had gezien, waren toch wel wat groter. Dus ik vroeg me ook af of het allemaal zou passen. En of het zou werken, of het geen pijn zou doen, of het er niet heel raar uit zou gaan zien, of het echt extra gevoelig zou worden en, nou ja, ik had best wel veel vragen.
In de gebruiksaanwijzing stond dat je wat waterbasis glijmiddel op de siliconen rand moest aanbrengen, zodat hij makkelijker of beter zou aansluiten op de huid en je dus een goed vacuüm zou kunnen creëren. Dus ik smeerde een beetje JO Agapé (echt een super fijn en goed glijmiddel op waterbasis!) op het randje en plaatste de pomp om mijn vulva.

Slecht geplaatste knopjes

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Toen kwam ik er gelijk achter dat de knopjes op een super onhandige plek zitten. Misschien als je een slanker figuur hebt dan ik, dat het minder onhandig is, maar ik moest wel moeilijk doen om bij de knopjes te kunnen komen. Als de knopjes gewoon aan de bovenkant van het handvat gezeten hadden, was dat zo veel makkelijker geweest. En logischer ook, want als je de vorm van het handvat voelt, is het heel logisch dat je duim bij de bovenkant van het handvat uitkomt. En daar wil je dan ook de knopjes.

Suck it!

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Met wat moeite, drukte ik op het ‘zuigknopje’ en direct begon de pomp vacuüm te zuigen. Dit ging heel rustig, dus ik drukte nog een keer en nu ging het een stuk sneller. Als ik nog een keer drukte, werd ik een beetje bang van hoe snel en hoe heftig het zuigen ging. Standje twee was voor mij dus prima. Het vacuüm zuigen voelt echt heel apart. Zo apart dat ik het eigenlijk niet zo goed uit kan leggen. Het is gevoelig en, nou ja, vooral raar dus. Er kwam ook elke keer een moment dat het net een beetje pijnlijk begon te worden. Dat was voor mij het moment om het zuigen weer uit te zetten. Het vacuüm blijft dan gewoon en je hoeft de pomp ook niet meer vast te houden.

Niet zulke goede vibraties

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Het (beetje) pijnlijke gevoel verdween dan ook gelijk en eigenlijk voelde het best wel lekker en opwindend. In het begin moest ik wel echt even aan het gevoel wennen, maar hoe vaker ik de automatic pussypump gebruikte, hoe lekkerder ik het ging vinden eigenlijk. Ik probeerde natuurlijk ook de vibraties, maar dat deed niet heel veel voor mij. De rand van de automatic pussy pump trilt dan en dat is gewoon niet een plek waar ik het echt super lekker vind om vibraties te voelen. Ik wil gewoon vibraties tegen mijn clitoris en dat gebeurt op deze manier dus niet. Dus voor mij zijn de vibraties niet meer dan een leuk extraatje. Er zijn drie steady standjes en vier patronen. De vibraties zijn best wel buzzy, als ze dieper waren geweest, was het denk ik wel lekkerder geweest. Maar ook zonder de vibraties vind ik het gevoel dat de pussypump geeft dus wel echt lekker. Het voelt echt stimulerend en ook spannend.

En dan?

Doc johnson automatic pussy pump Doc johnson automatic pussy pump

Je kan zelf bepalen hoe lang je de pomp op je vulva wil laten zitten. Ik keek zelf gewoon even hoe lang ik het lekker en leuk vond. Daarna zag ik wel duidelijk dat mijn (schaam)lippen wel opgezwollen waren. Niet heel extreem, maar toch wel een beetje. Ik vond dat er best wel tof uitzien eigenlijk. En het was ook allemaal wel extra gevoelig. Voor mij was de automatic pussy pump steeds een soort voorspel. Van de pomp zelf kwam ik dus niet klaar, maar daarna had ik daar dus wel extra veel zin in. Stimulatie voelde daarna ook wel extra intens, dat maakte het ook extra leuk.

Conclusie

Ik vond het een beetje eng, maar eigenlijk was het gewoon heel erg leuk. Het vacuüm gevoel vond ik lekker en opwindend en ik vond het leuk hoe mijn vulva er na het pompen uitzag. Maar het leukst vond ik de extra gevoeligheid van mijn vulva naderhand. De pomp werkt echt super goed en makkelijk, alleen de knopjes zitten op een onhandige plek, zeker voor mensen met een wat voller figuur. Al met al een super leuke toy dus, maar helaas is hij niet goedkoop.

Je kan de Doc Johnson Automatic Pussy Pump hier bestellen bij Easytoys voor 99,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Lijkt wel een zuurstofmaskertje 😉

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Pipedream Fantasy For Her Vibrating Roto Suck-Her | Tess Tesst - […] jaar schreef ik al over de Doc Johnson automatic pussy pump, een soortgelijke toy. Alleen zijn er toch wel…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.