Vlog: Doc Johnson Automatic Pussy Pump en Pleasurelab Moonshake Massager

14-10-2018

Vlog: Doc Johnson Automatic Pussy Pump en Pleasurelab Moonshake Massager

Elke zondag verschijnt er een nieuwe vlog op mijn YouTube kanaal waarin ik je bij praat over de sextoys die ik de afgelopen week getest heb. Deze week vertel ik je eerst over de Doc Johnson Automatic Pussy Pump die je vulva kan vacuum zuigen en ook nog kan vibreren. Het was een aparte ervaring!

Daarna vertel ik je over de wand vibrator van Pleasure Lab: de Moonshake Massager. Inmiddels wordt er gewerkt aan een vernieuwde uitvoering van deze magic wand, dus op dit moment is de Moonshake Massager even niet te koop.

Als je je nog niet geabonneerd hebt op mijn YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu wilt doen. En als je de video leuk vond, vergeet dan niet ook even op het duimpje omhoog te drukken. Dat wordt echt erg gewaardeerd!

De Automatic Pussy Pump kan je hier bestellen bij Easytoys.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.