Home 5 Diversen 5 Accessoires 5 Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

door | 16-10-2020 | Accessoires, Kleding & Lingerie

Sylvie Monthulé maakt super mooie en unieke sieraden, voor onder andere de vulva. Ik vond dit best wel intrigerend en daarom vroeg ik haar of ik wat mocht testen. Ze stuurde me twee items op, waaronder Le Bijou Clitoris Goutte. Helaas waren de elastieken bandjes voor mij echt heel krap, dus vroeg ik aan Sasha om hem voor mij te testen. Hier onder lees je haar review.

Je kan het clitorissieraad kopen bij Loveware. Loveware is een prachtige winkel in België, zeker de moeite waard om eens te kijken in hun webshop, of natuurlijk in het echt als je in de buurt bent van Mechelen! Loveware is dan wel een Belgische winkel, maar boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten (onder de 50 euro is verzenden gewoon 6,90 euro!). Je kan helaas niet met iDeal betalen, maar wel met PayPal, creditcard of overschrijving. Misschien iets meer gedoe, maar op deze manier steun je tegelijk ook een hele toffe winkel, vol met awesome en bodysafe sextoys!

Specs

Materiaal: Verguld metaal (nikkel vrij), kristal en elastisch katoen
Maten: S – XXXL
Prijs: 99 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Voor een specifiek type vulva misschien wel

Mijn eerste indruk van Le Bijou Clitoris Goutte

IMG 20190608 162639 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad IMG 20190608 162143 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Een clitorissieraad is niet direct iets wat ik zelf zou kopen. Niet omdat het me niks lijkt, maar omdat ik helemaal niet wist dat ze bestonden! Toen ik hoorde dat ik er een mocht testen voor Tess was ik dus erg benieuwd. Ik heb vroeger een clithood piercing gehad die me goed beviel, dus dit sieraad leek me geweldig om mee te experimenteren.

Het juweeltje arriveerde in een zwart fluwelen zakje met de naam van de maakster, Sylvie Monthulé, in goud er op geprint. Dit gaf direct meer het gevoel dat het om een chique sieraad ging dan om een sextoy. Samen met mijn vriendin maakte ik het zakje open en liet de inhoud in mijn hand glijden. Het eerste wat mij opviel was het gewicht: ik had plastic verwacht, maar gelukkig bleek het van metaal. “Het lijkt op een hondenpootje!” riep mijn vriendin, vanwege de drie grote strass stenen boven de ovalen ring. Zelf zag ik er meer een deurklopper in, door de druppelvormige hanger die in de ring bungelt.

Elastieken bandjes

IMG 20190608 163217 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad IMG 20190608 162234 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Nieuwsgierig naar het effect van die klopper wilde ik het sieraad natuurlijk meteen proberen. De bedoeling is dat je het draagt als een string. De bandjes waarmee het sieraad op zijn plaats wordt gehouden zijn jammer genoeg gemaakt van dun elastiek. Dit geeft geen luxe gevoel en draagt ook niet prettig. Om mijn heupen was het qua maat prima (ik heb maat L), maar het elastiekje wat door je kruis en tussen je billen loopt, zit gewoon niet lekker. Doordat het elastiek zo smal is, schiet het als je beweegt tussen je schaamlippen en dat geeft bij mij een snijdend gevoel.

De Test van Le Bijou Clitoris Goutte

IMG 20190608 163651 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad IMG 20190608 163125 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Bewegen is iets wat ik juist wel deed, in een poging de klopper te laten kloppen. Heupwiegend liep ik een rondje door de kamer, maar ik voelde niets gebeuren. Stootbewegingen hadden ook geen effect. Het sieraad lag immers bovenop mijn buitenste schaamlippen en kwam dus niet tegen mijn clitoris. Ik vroeg me af of het bedoeld was om stimulerend te zijn, of enkel voor de sier, dus zocht ik de website van Sylvie op. Daar kwam ik er achter dat het de bedoeling was om de gouden ovaal tussen je schaamlippen te plaatsen in plaats van er op!

Tijd dus voor poging twee. Op de foto’s op de site prijkt een volledig blootgelegde clitoris, maar hoe ik ook duwde, met mijn anatomie ging dat echt niet lukken. Nu houd ik ook niet echt van directe stimulatie, dus ik besloot de clithood met rust te laten en te ervaren hoe het voelde met het sieraad tussen de schaamlippen. Eerste impressie: oef, ongemakkelijk! Ze worden echt ver uit elkaar geduwd want de metalen ring heeft een breedte van ruim 2,5 centimeter. Mijn fantasie over ermee te gaan wandelen viel daarmee al snel in duigen. Het sieraad is wel echt goed ontworpen voor het uit elkaar houden van de schaamlippen: de ring is aan de kant van je lichaam iets kleiner dan aan de buitenkant en vervolgens zit er nog een randje aan wat zorgt dat alles goed op zijn plaats blijft zitten.

De klopper wil niet kloppen

IMG 20190608 163037 1 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad IMG 20190608 163438 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Ik wiebelde nog een rondje door de kamer met de ring tussen mijn lippen, maar voelde nog steeds niets kloppen. Mijn vriendin schoot te hulp en zag al snel wat het probleem was: zwaartekracht. Doordat de schaamheuvel – of in ieder geval mijn schaamheuvel – wat uitsteekt, zit het sieraad niet verticaal maar een beetje naar voren hangend. En het kloppertje hangt dus in het luchtledige recht naar beneden, voor de ring. Ik probeerde stootbewegingen, ik probeerde achterover te leunen tijdens het lopen, ik deed nog net geen erotische limbo, maar buiten mijn vriendin de slappe lach bezorgen had ik geen succes.

We hebben het sieraad ook nog bij haar geprobeerd, helaas met het zelfde resultaat. Het enige wat we konden bedenken was haar achterover laten leunen en het kloppertje met de hand op te tillen en te laten vallen. Toen ik dat aan het proberen was, zag ik dat de ring zo gevormd is dat het kloppertje tegen de ring slaat als je er mee schudt. Dat is waarom we geen geklop voelden als we rechtop stonden. Echt heel jammer, drie millimeter had net dat verschil gemaakt. Ik weet niet zeker of dit een flaw of een feature is. Ik kan me voorstellen dat als je clitoris ver naar voren uitsteekt zoals op de foto op de website het juist voorkomt dat het kloppertje te hard doorslaat. De ene vulva is de andere niet, dus wat bij ons niet werkte, zou voor een ander misschien juist perfect zijn. Het sieraad is helaas bij ons vooral versiering.

Sexy of ongemakkelijk?

IMG 20190608 162206 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad IMG 20190608 163827 300x225 - Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

Nu is smaak enorm persoonlijk, maar ik voelde me niet mooier toen ik het droeg. De elastiekjes zaten ongemakkelijk en oogden niet luxe. De ring tussen mijn schaamlippen gaf me een opengesperd en blootgegeven gevoel wat op zich heel sexy zou kunnen zijn, alleen zat de druppelvormige klopper daar dan weer voor, wat dat effect visueel verminderde.

Conclusie

Het clitorissieraad was voor ons geen succes. Het is wel echt een tof idee, maar de uitvoering klopte niet. Mogelijk werkt het bij vulva’s met een meer uitstekende clitoris en kleine buitenste schaamlippen beter.

Je kan de Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte hier bestellen bij Lovewarevoor 99 euro.

Of hier bij Sylvie Monthulé zelf. 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën