Home 5 Diversen 5 Accessoires 5 Fetish Pad

Fetish Pad

door | 22-05-2018 | Accessoires, G-spot

Review by Tess: Fetish Pad

Er is nog altijd best wel veel discussie over of de G-spot bestaat. Wonderlijk vind ik, want voor mij is er echt geen twijfel over mogelijk. Ik heb jaren geleden mijn G-spot al ontdekt, en daarmee ook het squirten. Ik kan het en ik kan het goed. En makkelijk. En veel. En nee, het is niet gewoon plas. Ik hou van squirten. Maar een groot nadeel van squirten is de nattigheid die het geeft. Niks zo vervelend als squirtplekken in een bed waar je straks nog in moet slapen. Of squirtplekken en vlekken op je bank. Of nog erger, op een sexy feestje in squirtplekken van iemand anders liggen. Nu zijn er natuurlijk meerdere oplossingen hiervoor. Ik had bijvoorbeeld al een geweldig fijn squirt dekentje van Liberator getest. Super ding en ik raad het iedereen aan, maar het is niet goedkoop. Jay testte eerder het Fun Sheet van Sheets of San Fransisco. Dat werkte ook prima, maar ook dat laken was niet goedkoop. Beiden zijn ook vrij groot.

Onsexy incontinentie

IMG 20180516 160230 300x169 - Fetish Pad IMG 20180516 160451 300x169 - Fetish Pad

Nu heb ik veel vrienden die net zo openminded zijn als ik. En ik kom regelmatig op allerlei sexy feestjes, dus squirten is een onderwerp wat veel besproken wordt. Een aantal vrienden van mij gebruiken van die witte incontinentiematjes. “Werkt prima!” zeggen ze dan. Maar ik vind het zó on-geil. Het doet me denken aan bevallingen en bejaarden. Dus dat het praktisch is snap ik, maar ik heb het zelf nooit gebruikt. Behalve toen ik lag te bevallen dan.

Toen ik voor het eerst hoorde van Fetish Pad, dacht ik gelijk: omg dit heb ik nodig. Het idee is super simpel, want dit is volgens mij eigenlijk gewoon hetzelfde als zo’n incontinentiematje, maar dan in het zwart! Hoe gewoon een verandering van kleur je hele gevoel bij een product kan veranderen. Simpel, maar het werkt. En daar gaat het om. Thomas van Fetish Pad stuurde mij een verpakking op om te reviewen.

De verpakking van Fetish Pad

IMG 20180321 183139 300x300 - Fetish Pad IMG 20180321 183209 300x300 - Fetish Pad

De verpakking van de Fetish Pad is eenvoudig. Eigenlijk is het, net als bij een pak luiers (omg ja haha) een stuk plastic om het product. Gelukkig is het wel zwart en heeft het wel een beetje een kinky uitstraling, zodat er verder niets is wat je aan luiers doet denken. In een pak zitten 15 pads, netjes opgevouwen. Je scheurt de bovenkant gewoon open en pakt er eentje uit.

Op de achterkant van de verpakking kan je precies lezen waar je deze fetish pads allemaal voor kan gebruiken: BDSM, fisting, water sports, puppy play, food games, waxing en car sex. Nu zitten daar best een paar dingen tussen die ik ook doe, maar ik zou niet zo snel bedenken dat ik daar zo’n matje bij zou gebruiken. Voor zover ik begreep, is dit product (nu nog) vooral gericht op de gay-scene, dus dan is het wel logisch dat squirten er niet tussen staat. En in principe is het natuurlijk ook zo dat je zo’n matje ook gewoon kan gebruiken om een ondergrond schoon te houden, als je er bijvoorbeeld van houdt om te spelen met dingen als slagroom of chocoladesausjes enzo. Maar voor mij persoonlijk blijft dit gewoon een ideaal product voor squirten.

Hoe het matje werkt

IMG 20180516 160711 300x169 - Fetish Pad IMG 20180516 160130 300x169 - Fetish Pad

De ene kant van het matje, de onderkant, is glimmend zwart. Het lijkt een beetje plastic-achtig en deze laag laat dus geen vloeistof door. De bovenste laag voelt zacht aan en is zwart, maar omdat de middelste laag wit is, zie je dat er een beetje doorheen. De middelste laag lijkt net een soort watten. Dit is het deel van de matjes dat al het vocht gaat absorberen. De matjes zijn lekker groot (60 bij 90 cm) en kunnen volgens de website wel meer dan een liter vocht absorberen.

Zeker nu ik laatst van Eurphoria de Njoy Pure Wand heb gekregen, die me binnen een minuut kan laten squirten, was het erg handig dat ik deze Fetish Pads had om te testen. Voor squirtvocht werken ze ook echt perfect. De matjes kunnen echt veel vocht opnemen en de ondergrond blijft echt droog. Het is wel zo dat als je op zo’n matje ligt, je nog wel gewoon voelt dat het nat is. Het is niet dat het vocht helemaal geabsorbeerd wordt en je hier zelf dus niks meer van voelt. Maar als je klaar bent, rol je het matje gewoon op en gooi je het weg. En dan heb je gewon weer een droog bed. Of droge bank. Of waar je dan ook zat of lag. Ideaal!

Hoeveel vocht kan er in?

IMG 20180521 112343 300x169 - Fetish Pad IMG 20180521 112326 300x169 - Fetish Pad

Omdat ik eigenlijk ook heel benieuwd was of zo’n Fetish Pad echt meer dan een liter aan vocht kan absorberen, besloot ik dat ook nog even te testen. Gewoon met grote glazen water water van een kwart liter. De eerste twee glazen werden eigenlijk gelijk geabsorbeerd. Het derde glas ging iets moeilijker, want dan bleef er een beetje een plasje water op het matje liggen. Maar wanneer ik het matje wat bewoog, zodat het water wat meer kon verspreiden, dan werd het alsnog opgenomen. Dat was ook met het volgende glas het geval. Pas bij het vijfde glas, dus toen er al een liter water in zat, begon het water over de randjes van het matje te lekken. Best wel indrukwekkend dus.

Conclusie

Ja, deze Fetish Pads zijn duurder dan incontinentiematjes. Maar ik vind ze nog steeds niet heel duur en persoonlijk betaal ik liever iets meer voor een product wat ik niet associeer met bejaarden en bevallingen en wat wel gewoon een wat meer sexy, fetishy uitstraling heeft. Als jij die associatie niet hebt, dan kan werkt zo’n incontinentiematje vast net zo goed voor je en bepaar je wat geld. Maar als je net als ik dat wel hebt, wees dan blij met Fetish Pad! Het werkt echt goed en super makkelijk.

Je kan Fetish Pad  hier bij Euphoria bestellen voor 28,95

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Emke De Jonghe
Emke De Jonghe
22-05-2018 17:39

Ik ontdekte mijn g-spot een paar maanden geleden door en nieuw speeltje. En jaa, ik squirt soms ook wel eens! Deze ” matjes ” zouden super handig zijn om alles wat “netjes ” te houden.

trackback
21-06-2020 17:22

[…] gaf een super heftig resultaat. Mijn G-spot reageerde hier heel goed op en ik was blij dat ik een Fetish Pad had […]

trackback
21-06-2020 19:14

[…] per se bedoelt is om veel vloeistof op te nemen. Dus voor de wildere squirt partijen kan je beter een Fetishpad of Liberator Throw gebruiken. Maar voor een beetje squirt, bleek de Cumpanion best wel geschikt. […]

Nuttige Links Categorie├źn

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This