Colours Wave Pride Edition 6”

28-10-2019

Dildo review: NSNovelties Colours Wave Pride Edition 6”

Een tijd geleden kreeg ik van Willie deze awesome regenboogdildo: de NSNovelties Colours Wave Pride Edition. En ik heb er veel te lang over gedaan om β€˜m te reviewen (sorry, Willie!), want inmiddels is β€˜ie zelfs niet meer te koop bij Willie! Ze hebben β€˜m wel in het roze, dus wanneer je niet van regenbogen houdt (is er iemand die niet van regenbogen houdt??) kan je gewoon nog bij Willie terecht. En anders vind je onderaan de review ook nog een linkje naar waar je β€˜m nog wel kan kopen.

Eerder testte ik al een andere regenboog dildo van NSNovelties, met een wat meer realistisch model.

De verpakking van de Colours Wave Pride

Colours wave pride edition 6” Colours wave pride edition 6”

Er valt niet zoveel te zeggen over deze verpakking. Super standaard wit, foto van de toy, aan de achterkant een doorkijkje en wat informatie over deze regenboogdildo. Dat is het. Niks mis mee, maar ook zeker niks speciaals aan. Gelukkig zoeken we dildo’s ook niet uit op basis van hun verpakking.

Bodysafe siliconen

Colours wave pride edition 6” Colours wave pride edition 6”

De Colours Wave Pride dildo is gemaakt van siliconen. Siliconen is helemaal bodysafe, wat inhoudt dat het materiaal niet giftig is (helaas zijn er nog steeds seksspeeltjes te koop die dat wel zijn) en ook niet poreus. Wanneer een materiaal poreus is, houdt dat in dat er allemaal hele kleine (onzichtbare) gaatjes in zitten. In die gaatjes kunnen schimmels en bacterieen zich nestelen en je kan je vast voorstellen dat dat niet zo lekker is wanneer je de toy de volgende keer dan weer inΒ  jouw lichaam brengt. Je kan zo’n toyΒ  nooit 100% schoon krijgen. Maar deze regenboogdildo heeft daar geen last van en is gewoon goed voor jouw lichaam.

Het siliconen voelt heel lekker aan. De NSNovelties dildo’s hebben vier gradaties: Super soft, Soft, Firm en Extra Firm. De Colours Wave Pride is firm. Stevig dus. Maar zelf vind ik β€˜m, voor siliconen, juist best wel zacht. Wanneer je in de dildo knijpt, deukt β€˜ie echt een stukje in en hij is ook erg flexibel. Ik vermoed dat er een topcoat is gebruikt, want dit siliconen trekt geen stof aan.

Awesome regenboog

Colours wave pride edition 6” Colours wave pride edition 6”

Natuurlijk gaat het bij sekstoys in de eerste plaats om hoe ze voelen als je ze gebruikt. Maar ik moet zeggen dat ik het uiterlijk van een seksspeeltje toch ook wel belangrijk vind. Niet het belangrijkst, maar wel belangrijk. Zo word ik dus echt heel erg blij van een regenboog dildo zoals deze. Ik hou heel erg van regenbogen en ik vind deze dildo er echt awesome uitzien. Ik vind het sowieso tof als sekstoymerken een Pride collectie hebben!

Zuignap als brede basis

Colours wave pride edition 6” Colours wave pride edition 6”

De NSNovelties Colours Wave Pride heft een zuignap. Die zuignap doet het echt heel erg goed. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit zuignappen want ik weet nog steeds niet zo goed wat ik er nou mee aan moet, ik vind het altijd maar onhandig. Maar mocht jij daar wel raad mee weten, deze zuignap is goed. Wat wel fijn is, is dat je β€˜m hierdoor ook prima kan gebruiken in de meeste strap-on harnasjes Γ©n dat β€˜ie ook geschikt is voor anaal gebruik. Mogelijkheden genoeg dus.

Qua maat is de Colours Wave Pride erg gemiddeld. Voor mij een prima maatje, hoewel ik groter zeker ook wel kan waarderen. Maar dit is gewoon een comfortabele maat. Met een beetje glijmiddel, ik gebruikte natuurlijk mijn favoriet Sliquid, gaat dat allemaal heel goed. De Colours Wave heeft, zoals de naam natuurlijk ook al zegt, een bochtje. Van dat bochtje voel ik persoonlijk niet zoveel. De top van de regenboogdildo weet mijn G-spot wel te raken.

Basic dildo

Colours wave pride edition 6” Colours wave pride edition 6”

De stimulatie van deze dildo is niet super intens. Ik vind β€˜m lekker, maar het is niet de allerlekkerste dildo die ik heb. Een dildo zoals de Maia Kendall of de Tantus G-Force zijn veel, ja, spectaculairder zou ik bijna zeggen. De Colours Wave Pride is gewoon een hele fijne, basic dildo. Ik heb ook niet altijd behoefte aan super spectaculair. Zeker in bijvoorbeeld een strap-on vind ik een dildo zoals deze fijn. En ik kan me voorstellen dat β€˜ie voor anale stimulatie ook prettig is, maar dat heb ik zelf niet geprobeerd.

Conclusie

De NSNovelties Colours Wave Pride is gewoon een fijne dildo. Hij stimuleert je G-spot, maar het voelt niet super intens. Wel gewoon lekker. Wanneer je op zoek bent naar een basic dildo, voor bijvoorbeeld een strap-on, is dit een aanrader. Het siliconen voelt lekker zacht en flexibel aan, de zuignap werkt goed, en hij ziet er vooral awesome uit!

Je kan deze dildo in het roze hier bestellen bij Willie voor 39,95

Of je kan de regenboog versie hier bestellen op bol.comΒ 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Deze lijkt me erg leuk!
    groetjes!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.