Demon Slayer Nezuko Body | Masturbator review

30-06-2021

Het is hoog tijd voor een nieuwe Motsutoys review, en daar mee kan ik jullie gelukkig bedienen in de vorm van de Demon Slayer Nezuko Body die ik ontving in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe? Nee, want TPE, maar piemelspeelgoed, dus nou ja.
 • Aantal tunnels: 2, vaginaal en anaal
 • Gewicht: 10,1 kg
 • Borstomtrek: 68 cm
 • Torso lengte: 52 cm
 • Tailleomtrek: 46 cm
 • Heupomtrek: 72 cm
 • Vaginale tunnel lengte: ongeveer 15 cm
 • Anale tunnel lengte: ongeveer 15 cm
 • Torso breedte (heup-heup): 27 cm
 • Prijs: € 297,95 bij Motsutoys

Demon Slayer

Als je de title hebt gelezen van deze review en Demon Slayer zegt je niets, dan is de kans groot dat je niet zoveel met Manga hebt. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar liefhebbers van Japanse seksspeeltjes en het hele Japanse genre worden hier misschien toch wel heel blij van.

We hebben het namelijk over een seksspeeltje dat is geinspireerd door en daarmee gebaseerd op Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. Ben je nu blij? Als je het niet kent waarschijnlijk niet, maar Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba is een enorm populaire Manga serie op verschillende streamingdiensten, en er zijn ook films van gemaakt.

Iedereen kent natuurlijk het idee van manga wel, goede verhalen, heel veel accent op het westerse feminine lichaam, kortom, grote ogen en nog grotere tieten. Vind ik het persoonlijk leuk. Ja, ik ben echt wel een Manga fan. Heb ik persoonlijk de wensdroom om seks te hebben met een manga karakter? Nee dat dan weer niet. Maar gezien de voluptueuze vormen en toch wel “not afraid to freak” aanpak van vele Manga karakters snap ik heel goed dat je dat misschien wel hebt.

En natuurlijk duikt de Japanse sextoy markt daar vol op in, want er is best wat te verdienen in deze niche binnen in een niche.

Demon slayer nezuko body | masturbator review

Demon Slayer Nezuko Body

Nu dat we weten waar we het over hebben kunnen we het over het seksspeeltje zelf hebben. We hebben het namelijk over wat Motsutoys een Sex Doll Torso noemt. Een enorm grote “levensechte” masturbator die je in je bed kan neerleggen.

Ik zeg levensecht, maar in werkelijkheid is het alleen het bovenlijf van kruis tot hals en ontbreken er armen, een hoofd en benen. Het is dus beperkt levenecht. Wel zijn er borsten, ziet de rug er ook echt uit en zit er in het TPE een “skelet” zodat de torso stevig is op plekken waar dat het ook is bij een mens.

In het geval van de Demon Slayer Nezuko Body heeft deze torso ook een ideaal figuur, althans dat vinden een heleboel mensen, ik persoonlijk ben daar niet zo van. Maar voor de duidelijkheid, het gaat hier over “een zandloperfiguur met mooie rondingen) en sommige mensen worden daar extra blij van, extra power to them, maar ik vind dingen van “perfecte lichamen”. Wat niet maakt dat ik een goede masturbator niet kan waarderen

Demon slayer nezuko body

Demon Slayer Nezuko Body in de doos

De Demon Slayer Nezuko Body is vrij groot, en daarmee de doos ook. Je krijgt de Demon Slayer Nezuko Body natuurlijk geleverd in een doos in vol Manga ornaat. Met Nezuko voorop, en een hoop schreeuwerigheid. In de doos zit in een plastic blisterverpakking de Demon Slayer Nezuko Body, wel nog even verpakt in een “milieu vriendelijk plastic zak” wat echt totaal te niet gedaan wordt door de hele blister business, maar ja, leuk geprobeerd, evengoed: Boeh!

En dat is dan ook meteen alles wat je krijgt. Nou ja 10kg TPE en plastic botten, in een elegant gemaakte sextoy.

Demon Slayer Nezuko Body getest

Ik vind torso masturbators altijd een beetje lastig, ze zijn niet handzaam, dat is ook niet de bedoeling, maar ik als niet zo heel klein persoon met een piemel en een prostaat ben eigenlijk net veel te groot om lekker in bed te liggen met deze “petite met grote tiet” torso.

Evengoed doe ik voor jullie enorm mijn best, en na holewarmers en genoeg glijmiddel op waterbasis ga ik aan de gang. En ik moet zeggen, na het nodige geklooi met hoe moet ik liggen, moet ik het zo vasthouden, nee dit werkt niet! Kon ik toch eindelijk penetreren en de tunnels voelen echt heel goed. Is het “echt echt” nee, want alleen echt is echt echt, en dit is niet echt (volg je mij nog?).

Dat gezegd hebbende zijn het wel heel erg lekkere tunnels, en voelt de “anale” penetratie zoals je die verwacht, eerst wat weerstand om daarna naar binnen te glijden en je ding te doen, en eerlijk is eerlijk, dat vond ik best een geil gevoel.

Doordat de torso wat aan de kleine kant is kan ik dan weer niets met de borsten, die er trouwens wel heel leuk uit zien.

Ik ben dus ondanks het geklooi met de omvang echt wel enthousiast over de Demon Slayer Nezuko Body, maar meer voor het gevoel dan voor de daadwerkelijke “oh ik doe het met een Manga chick”.

Demon slayer nezuko body

Schoonmaak

Oh en dan het grootste nadeel dat ik tot nu toe iedere keer meemaak als ik met dit soort grote masturbators aan de gang ga. Het schoonmaken van een loeizware toy. Bijkomend probleem: De tunnels lopen niet door en door (want dat is niet “levensecht”) dus hoe krijg je dan alle glijmiddel en andere zooi uit je seksspeeltje? Gelukkig heeft Motsutoys daar een oplossing voor. Maar die review ik een andere keer.

Evengoed zal je de zware torso naar je douche of bad mee moeten nemen, en bij gebrek aan goed gereedschap de tunnels met een goede harde straal moeten leegspoelen om ze daarna met de juiste accesoires te drogen.

En dat is echt best wel veel meer werk dan een “handzame” masturbator. Of dat het waard is? Dat is een beslissing die je zelf moet nemen, ik wil het wel vermeld hebben.

Demon slayer nezuko body | masturbator review

Conclusie

Voor de fans van een genre en een dark fantasy Manga serie is dit vast een heel geile masturbator. Heb je er niet zoveel mee dan zijn de tunnels zeker de moeite waard, maar misschien is het dan best veel geld voor iets wat best onhandig is in de schoonmaak. Evengoed is dit wel kwalitatief gezien een enorm goede masturbator en kan ik, met inachtneming van alles dat ik hierboven schreef, de Demon Slayer Nezuko Body echt aanraden.

Je koopt de Demon Slayer Nezuko Body bij Motsutoys voor € 297,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.