DildoDonderdag: De vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken

door | 27-06-2019 | TeamDildo, G-spot, Dildos, belangrijke posts, Womanizer, Glazen dildo's, Artikelen

DildoDonderdag: De vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken

Ik had al best wat dildo’s gebruikt, maar nu na deze dildomaand heb ik echt wel veel dildo’s getest. Dildo’s kan je natuurlijk op verschillende manieren gebruiken, dus voor deze DildoDonderdag een leuke top vijf met verschillende manieren om een dildo te gebruiken. Natuurlijk kan je ook weer wat winnen. De Giveaway info vind je onderaan deze post.

  1. Met veel glijmiddel

Ik zeg het vaker: glijmiddel maakt alles lekkerder. Nu ken ik iemand die echt glijmiddel met een smaakje in haar koffie doet, maar dat bedoel ik niet. Voor ik glijmiddel ging gebruiken, had ik het zo onderschat. Het leek me niet per se nodig en voor ik wist dat veel glijmiddelen irriterende stoffen bevatten, had ik er ook vaak gewoon meer last dan lol van.

Maar, nu ik glijmiddel echt ontdekt hebt, lekker glijmiddel, kan ik oprecht zeggen dat glijmiddel het gebruiken van dildo’s (en eigenlijk alle seksspeeltjes) zo ontzettend veel lekkerder maakt. Lekker veel glijmiddel en je laat de dildo over je vulva glijden. Je hoeft ‘m niet gelijk in te brengen. Je kan ook genieten van hoe hij voelt als hij over je schaamlippen en clitoris glijdt. Gewoon een beetje spelen en ontdekken wat voor jou lekker voelt.

Mijn favoriete glijmiddel is Sliquid Sizzle. Hier zitten helemaal geen irriterende stoffen in en het voelt warm en koud tegelijk, voor nog meer lekkere (milde) stimulatie.

  1. Dubbele penetratie met één partner

Als je benieuwd bent hoe dubbele penetratie nou voelt, maar geen zin hebt in meer dan één partner in je bed (of op je bank, in je tuin of waar je het maar wilt doen) kan je met een dildo natuurlijk super leuk experimenteren.

De dildo vaginaal, je partner anaal (of andersom natuurlijk) en gaan. Natuurlijk wel met lekker veel glijmiddel!

  1. Temperature play

Ja, jeetje, wat is het heet he? Goede tijd voor een beetje temperature play, voor wat verkoeling. De meeste dildo’s nemen vrij makkelijk een temperatuur aan. Dildo’s van rvs en glas doen dat extra snel en goed. Bijvoorbeeld de Njoy Pure Wand of de Hamsa glazen dildo zijn hier heel geschikt voor.

Als je het heel warm hebt, leg je je dildo voor gebruik even in een bakje koud water (eventueel met ijsblokjes). Als dat niet verkoelend is!

Maar wat ook heel leuk is, is de afwisseling. Een bakje koud water en een bakje warm water bij de hand en dan lekker afwisselen. Werkt nog beter samen met een partner (zodat die het kan regelen, kan jij lekker blijven liggen!) en als je twee dildo’s hebt, is het helemaal handig!

Een warme dildo inbrengen voelt echt zo lekker, dat kan ik iedereen aanraden.

Test wel altijd even op de binnenkant van je pols of elleboog of je dildo niet te warm (of te koud) aanvoelt.

  1. Gecombineerd met de Womanizer Liberty

Je kan een dildo natuurlijk met een boel andere seksspeeltjes combineren. Met een minivibrator werkt het vaak heel fijn, maar mijn favoriete combinatie is toch wel een dildo met de Womanizer Liberty. Ik heb best wel veel luchtdrukspeeltjes, maar de Liberty is lekker klein en is daardoor makkelijk te combineren met een dildo, zonder dat het in de weg zit. De Liberty geeft ook super fijne luchtdrukstimulatie, dus dat zit helemaal goed.

De combinatie van de stimulatie en beweging van de dildo met de luchtdrukstimulatie op mijn clitoris vind ik echt awesome! Ik krijg wel altijd na een tijdje een beetje lamme armen, dus als je een partner hebt die de dildo van je over kan nemen, is dat nog relaxter genieten.

  1. Je G-spot ontdekken en stimuleren

Mijn favoriete manier van een dildo gebruiken is toch echt mijn G-spot stimuleren. Ik vind G-spot stimulatie echt heel erg lekker, maar zelf krijg ik het met mijn vingers niet voor elkaar. Maar met een dildo lukt het me wel. En dat voelt awesome!

Ook als je nog niet zeker weet waar je G-spot zit, of je wilt proberen of je kunt squirten, kan een dildo daar echt wel handig bij zijn. Ik weet niet of iedereen kan squirten, daar zijn de meningen over verdeelt, maar een beetje op ontdekkingstocht gaan is altijd spannend, lijkt mij. Of je nu squirt of niet, maakt niks uit. Maar ontdekken waar je G-spot zit en ervaren hoe dat voelt, dat is echt heel tof.

Ik heb eerder deze maand trouwens een post gemaakt over de vijf beste G-spot dildo’s, die vind je hier.

Giveaway

Zoals elke DildoDonderdag, ook deze laatste DildoDonderdag ook weer een giveaway. Maar eerst even terug naar de winnaar van vorige week. De Njoy Pure Wand is gewonnen door Sandra, die me overtuigde met haar verhaal over hoe ze hun Njoy Pure Wand in de koelkast van een vakantiehuisje hebben laten liggen en ‘m vervolgens nooit meer gezien hebben. Sandra, I feel you! Ik hoop dat jullie er samen nu weer heel veel plezier van hebben!

Cavegirl Dildo Giveaway

Dildodonderdag: de vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken Dildodonderdag: de vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken Dildodonderdag: de vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken

En dan de nieuwe giveaway, met dank aan Cavegirl Toys!
Dit is er zo eentje die ik het liefste zelf zou willen houden, want omg, wat is ‘ie mooi! Je kan deze week een dildo van Cavegirl winnen. Eerder schreef ik al eens een review over de Rock Hard. En nu kan je een Ribbelsaurus Rex winnen. Een prachtige dildo van aventurijn. De dildo’s van Cavegirl zijn van verschillende soorten edelstenen en handgemaakt. Echte kunstwerkjes dus. Maar niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook ontzettend lekker.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige Cavegirl dildo?

Eigenlijk hetzelfde als vorige week. Vertel mij waarom jij deze dildo moet winnen. Degene met de beste reden of het tofste verhaal wint! En bonuspunten als je mij en Cavegirl volgt op Instagram. Vergeet dat dan natuurlijk niet ook even bij je reactie te vermelden!

Heb je niet gewonnen, kan je niet wachten, of wil je een andere toy bij Cavegirl kopen? Gebruik dan de code ‘TessTesst’ voor 20% korting! Whoohoo!

De Cavegirl dildo is gewonnen door LauraRups, met het perfecte argument dat dit een dildo is die haar rat niet kan opeten. Want dat is dus laatst echt gebeurd, daar stuurde ze me toen een berichtje over op Instagram, met foto’s. En dat zag er echt zo zielig uit, zo’n aangevreten dildo, dat ik vind dat ze echt wel een mooie nieuwe body- & ratsafe dildo verdient! Gefeliciteerd Laura!

 

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments