DildoDonderdag: De vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken

27-06-2019

DildoDonderdag: De vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken

Ik had al best wat dildo’s gebruikt, maar nu na deze dildomaand heb ik echt wel veel dildo’s getest. Dildo’s kan je natuurlijk op verschillende manieren gebruiken, dus voor deze DildoDonderdag een leuke top vijf met verschillende manieren om een dildo te gebruiken. Natuurlijk kan je ook weer wat winnen. De Giveaway info vind je onderaan deze post.

 1. Met veel glijmiddel

Ik zeg het vaker: glijmiddel maakt alles lekkerder. Nu ken ik iemand die echt glijmiddel met een smaakje in haar koffie doet, maar dat bedoel ik niet. Voor ik glijmiddel ging gebruiken, had ik het zo onderschat. Het leek me niet per se nodig en voor ik wist dat veel glijmiddelen irriterende stoffen bevatten, had ik er ook vaak gewoon meer last dan lol van.

Maar, nu ik glijmiddel echt ontdekt hebt, lekker glijmiddel, kan ik oprecht zeggen dat glijmiddel het gebruiken van dildo’s (en eigenlijk alle seksspeeltjes) zo ontzettend veel lekkerder maakt. Lekker veel glijmiddel en je laat de dildo over je vulva glijden. Je hoeft ‘m niet gelijk in te brengen. Je kan ook genieten van hoe hij voelt als hij over je schaamlippen en clitoris glijdt. Gewoon een beetje spelen en ontdekken wat voor jou lekker voelt.

Mijn favoriete glijmiddel is Sliquid Sizzle. Hier zitten helemaal geen irriterende stoffen in en het voelt warm en koud tegelijk, voor nog meer lekkere (milde) stimulatie.

 1. Dubbele penetratie met één partner

Als je benieuwd bent hoe dubbele penetratie nou voelt, maar geen zin hebt in meer dan één partner in je bed (of op je bank, in je tuin of waar je het maar wilt doen) kan je met een dildo natuurlijk super leuk experimenteren.

De dildo vaginaal, je partner anaal (of andersom natuurlijk) en gaan. Natuurlijk wel met lekker veel glijmiddel!

 1. Temperature play

Ja, jeetje, wat is het heet he? Goede tijd voor een beetje temperature play, voor wat verkoeling. De meeste dildo’s nemen vrij makkelijk een temperatuur aan. Dildo’s van rvs en glas doen dat extra snel en goed. Bijvoorbeeld de Njoy Pure Wand of de Hamsa glazen dildo zijn hier heel geschikt voor.

Als je het heel warm hebt, leg je je dildo voor gebruik even in een bakje koud water (eventueel met ijsblokjes). Als dat niet verkoelend is!

Maar wat ook heel leuk is, is de afwisseling. Een bakje koud water en een bakje warm water bij de hand en dan lekker afwisselen. Werkt nog beter samen met een partner (zodat die het kan regelen, kan jij lekker blijven liggen!) en als je twee dildo’s hebt, is het helemaal handig!

Een warme dildo inbrengen voelt echt zo lekker, dat kan ik iedereen aanraden.

Test wel altijd even op de binnenkant van je pols of elleboog of je dildo niet te warm (of te koud) aanvoelt.

 1. Gecombineerd met de Womanizer Liberty

Je kan een dildo natuurlijk met een boel andere seksspeeltjes combineren. Met een minivibrator werkt het vaak heel fijn, maar mijn favoriete combinatie is toch wel een dildo met de Womanizer Liberty. Ik heb best wel veel luchtdrukspeeltjes, maar de Liberty is lekker klein en is daardoor makkelijk te combineren met een dildo, zonder dat het in de weg zit. De Liberty geeft ook super fijne luchtdrukstimulatie, dus dat zit helemaal goed.

De combinatie van de stimulatie en beweging van de dildo met de luchtdrukstimulatie op mijn clitoris vind ik echt awesome! Ik krijg wel altijd na een tijdje een beetje lamme armen, dus als je een partner hebt die de dildo van je over kan nemen, is dat nog relaxter genieten.

 1. Je G-spot ontdekken en stimuleren

Mijn favoriete manier van een dildo gebruiken is toch echt mijn G-spot stimuleren. Ik vind G-spot stimulatie echt heel erg lekker, maar zelf krijg ik het met mijn vingers niet voor elkaar. Maar met een dildo lukt het me wel. En dat voelt awesome!

Ook als je nog niet zeker weet waar je G-spot zit, of je wilt proberen of je kunt squirten, kan een dildo daar echt wel handig bij zijn. Ik weet niet of iedereen kan squirten, daar zijn de meningen over verdeelt, maar een beetje op ontdekkingstocht gaan is altijd spannend, lijkt mij. Of je nu squirt of niet, maakt niks uit. Maar ontdekken waar je G-spot zit en ervaren hoe dat voelt, dat is echt heel tof.

Ik heb eerder deze maand trouwens een post gemaakt over de vijf beste G-spot dildo’s, die vind je hier.

Giveaway

Zoals elke DildoDonderdag, ook deze laatste DildoDonderdag ook weer een giveaway. Maar eerst even terug naar de winnaar van vorige week. De Njoy Pure Wand is gewonnen door Sandra, die me overtuigde met haar verhaal over hoe ze hun Njoy Pure Wand in de koelkast van een vakantiehuisje hebben laten liggen en ‘m vervolgens nooit meer gezien hebben. Sandra, I feel you! Ik hoop dat jullie er samen nu weer heel veel plezier van hebben!

Cavegirl Dildo Giveaway

Dildodonderdag: de vijf lekkerste manieren om een dildo te gebruiken
Cavegirl dildo
Cavegirl dildo

En dan de nieuwe giveaway, met dank aan Cavegirl Toys!
Dit is er zo eentje die ik het liefste zelf zou willen houden, want omg, wat is ‘ie mooi! Je kan deze week een dildo van Cavegirl winnen. Eerder schreef ik al eens een review over de Rock Hard. En nu kan je een Ribbelsaurus Rex winnen. Een prachtige dildo van aventurijn. De dildo’s van Cavegirl zijn van verschillende soorten edelstenen en handgemaakt. Echte kunstwerkjes dus. Maar niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook ontzettend lekker.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige Cavegirl dildo?

Eigenlijk hetzelfde als vorige week. Vertel mij waarom jij deze dildo moet winnen. Degene met de beste reden of het tofste verhaal wint! En bonuspunten als je mij en Cavegirl volgt op Instagram. Vergeet dat dan natuurlijk niet ook even bij je reactie te vermelden!

Heb je niet gewonnen, kan je niet wachten, of wil je een andere toy bij Cavegirl kopen? Gebruik dan de code ‘TessTesst’ voor 20% korting! Whoohoo!

De Cavegirl dildo is gewonnen door LauraRups, met het perfecte argument dat dit een dildo is die haar rat niet kan opeten. Want dat is dus laatst echt gebeurd, daar stuurde ze me toen een berichtje over op Instagram, met foto’s. En dat zag er echt zo zielig uit, zo’n aangevreten dildo, dat ik vind dat ze echt wel een mooie nieuwe body- & ratsafe dildo verdient! Gefeliciteerd Laura!

De beste dildo’s volgens Tess

Tess schreef al een artikel over wat de beste dildo’s zijn.

Heb jij geen zin om dat artikel te lezen en wil je meteen een van de beste dildo’s bestellen dan vindt je hier een lijstje:

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

22 Reacties

 1. Waarom winnen nou the obviest natuurlijk the looks hoe vet ziet doe er uit wie wilt die niet in zijn verzameling😁😁. Maar ik ga vaak weg voor mijn werk weken soms maanden van huis en ja dan is de vrouw alleen en ja wat is nou moooer dat ze zich kan vermaken met moooe goeie geile toys and then share the experiens😈😈 . Zou dus mooi in de verzameling passen en ik gun haar dat fijne ding als het echte werk er niet is dan is dit een goeie top vervanger. Als.ik dan thuis ben samen mee te spelen. Daarom dus. Moge de beste winnen xxx

  Antwoord
 2. Ooit had ik een dildo van rose kwarts… maar omdat deze enorm licht en glad was, en enorm goed zijn werk deed, lanceerde deze met een rotgang mijn doos uit… en in stukken tegen de muur.

  Deze ziet er uit alsof dat dus niet gaat gebeuren. Wat een schitterend staaltje handwerk. Bij deze wil ik wel graag meedoen, maar niet voor mijzelf…
  Ik heb namelijk een vriendin die echt enorm veel op haar dak heeft gekrege en over niet al te lang een best heftige ingreep moet ondergaan. Deze zou ze dus helemaal verdienen. Zodat ze naar haar herstel weer rustig kan denken aan haar seksuele plezier.

  Antwoord
 3. Whaaa wat een mooie dildo is dit! Ik ben gek van edelstenen en ben zo benieuwd of de energie van deze dildo iets extra’a brengt! Als de energie van aventurijn voelbaar is, zou dit ook nog eens energetisch heel helend kunnen zijn, ik ben zo benieuwd!! Ps: ik heb nog niet eens een dildo 😊

  Antwoord
 4. Oh dit zal een perfect kado zijn! Aanstaande zaterdag is mijn verjaardag en voor die tijd heb ik al wat edelstenen gehad als kado. Ik ben ze sinds kort aan het sparen en dit zal een bijzondere aanwinst zijn ghehe. Daarnaast mag mijn vriend soms wel wat extra stimulans gebruiken naast zijn eigen staf want zodra die t toppunt heeft bereikt ben ik nog lange niet zo ver.. Dit stafje zal het wel volhouden :3 I can’t wait to try 😍

  Antwoord
  • Ik volg btw ook beide accounts als Tadaantje

   Antwoord
 5. Deze blog volgde ik al een tijdje, maar niet eerder heb ik zo veel over sekstoys geleerd als in de afgelopen weken. Ik ben namelijk nu een tijdje een meisje aan het daten en ze heeft me al wat van haar sekstoys gedemonstreerd. Zelf ben ik eigenlijk een beetje een laatbloeier op dit gebied.

  Laatst nog werd ik overdonderd door de diepe trillingen van haar wandvibrator op mijn penis en ik zal nooit het schouwspel vergeten van haar met een glazen dildo. Ik ben definitief overtuigd van de waarde van hoge kwaliteit sekstoys en ik ben blij dat deze blog daar zo veel kennis over deelt.

  Een stenen dildo bevindt zich alleen nog niet in de collectie van het mooie meisje dat mij inspireert, en ik denk dat de Ribbelsaurus Rex ons allebei veel plezier kan geven. Het materiaal, de ribbels en de kleur maken een waar kunststuk van dit object. Dit is een beter cadeau dan een gewoon sieraad.

  Bovendien delen de woorden aventurijn en avontuur dezelfde wortels. Ik hoop daarom dat deze oerdildo ons mag vergezellen op deze ontdekkingstocht langs onbekend genot en zeldzame sensaties.

  Antwoord
 6. Ik ben helemaal gek op harde dildo’s! Vooral op glazen dildo’s, maar helaas heb ik er al 2 stuk laten vallen. Ik denk dat deze stenen dildo wat meer geschrikt is voor zo’n lekker lompe chick als ik, haha! Ik volg jou ook op Insta, mijn naam is Polehole daar 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.