De toys van april 2021 – video

02-05-2021

April zit er weer op, dus tijd om even terug te kijken naar alle toys die we die maand getest hebben. En dat zijn niet alleen toys, maar ook lingerie en glijmiddel. In deze video proberen Jay en ik weer kort iets over elk product te vertellen, maar zoals je inmiddels gewend bent, lukt het ons lang niet altijd om dat ook daadwerkelijk kort en bondig te doen. Maar in minder dan een half uur ben je weer helemaal op de hoogte. En weย  hopen natuurlijk ook dat je het gewoon gezellig vind om met ons mee te kijken. Laat in de reacties even weten wat je er van vond, vinden we leuk!

De review over de Zalo Bess vind je hier.

De review over de MEO Sado Loop Whip vind je hier.

De Satisfyer Double Joy review, lees je hier.

Voor de review over de Lovense Edge 2, kijk je hier.

Wil je de review over de Cottelli Bondage Plus lingerie setjes lezen? Klik dan hier en hier.

De YesforLove lubricant review kan je hier vinden.

De CalExotics Lock ‘n Play Wrist Band Panty teaser review kan je hier lezen.

De review over de Sheets of San Fransisco vind je hier.

En de Satisfyer Love Breeze review kan je hier vinden.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Hetย account van Tess vind je hier en hetย account van Jay vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.