Vlog: In bed met Jay & Tess – De tien opvallendste bewegende sekstoys

20-10-2019

Vlog: In bed met Jay & Tess – De tien opvallendste bewegende sekstoys

Als sextoytesters komen wij heel wat aparte toys tegen. Vooral de bewegende toys weten vaak onze aandacht te trekken en dat zijn er tegenwoordig nogal wat. Toys die draaien, stoten, flapperen, en nog veel meer, het kan allemaal. Deze week ik de vlog delen wij, vanuit ons bed, onze top tien opvallendste bewegende sekstoys met jou.

Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding hieronder te klikken.

Vlog: in bed met jay & tess - de tien opvallendste bewegende sekstoys

Wat is jouw favoriete bewegende sekstoy? Of hou je helemaal niet van al dat ‘gedoe’? Laat het ons weten in de reacties! Vinden we leuk!

Wil je meer reviews lezen over stotende sekstoys? Klik dan hier.

Doe jij al mee met onze Satisfyer Prêt-à-Porter giveaway?

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het echt heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Sponsor Tess Tesst gratis!

Als je een (al dan niet bewegende) sekstoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oh wauw, die pogostick, dat zie ik mezelf toch echt niet doen 😅
    De stronic staat bij deze bovenaan mijn lijstje. Ik houd niet van speeltjes die veel lawaai maken, maar dit valt me reuze mee!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.