De sextoys van november – video

06-12-2020

We zitten alweer in december. En zoals je misschien weet, doen we elke eerste zondag van de maand een recap video. In deze video bespreken we kort (of althans, we doen een poging dit kort te doen) alle toys die we de afgelopen maand getest hebben.

Deze maand zitten er weer allerlei bijzondere toys bij. Van enge buttplugs met vervelende randjes tot G-spot stimulators die klinken als Flipper. In een kwartiertje vertellen we je het allemaal en ben je weer helemaal op de hoogte van alle ins & outs op sextoy gebied.

De toys die je in deze video voorbij zag komen, hebben natuurlijk allemaal ook een geschreven review. Die vind je hier:

You2Toys The Hammer

Meiki no Shoumei onahole masturbator 

ioba.toys OhMyG

Mae B Pulse Two

CalExotics Executive Buttplug

Fun Factory Limba Flex S en M

Satisfyer Love Triangle

Naughty Bits Fuck You Vibrator

Blush Lush Iris

Tenga Spinner Brick

MyStim Rocking Vibe (e-stim)

Noje Quiver

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.