De beste en slechtste seksspeeltjes van juni 2021 – video

04-07-2021

Het is weer tijd om terug te kijken naar afgelopen maand. Normaal bespreken we alle toys die we getest hebben, maar omdat we nog steeds niet kort van stof geworden zijn, leek het ons een goed idee dit aan te passen. Daarom vertellen we in deze video maar over een paar sextoys van de afgelopen maand. Ik vertel over drie toys die ik héél tof vond en Jay vertelt over één toy die juist super tegen viel en over twee anderen die juist weer heel goed zijn.

Klik hier voor:
De review over de Balancelle Preppy Cuffs
De review over de Vibez by PalmPower
De review over de Lora DiCarlo Baci
De review over de Autoblow AI
De review over de Tenga Aero Cobalt Ring

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.