De grote Pixey wand vibrators dubbele vergelijkingstest

16-12-2019

De grote Pixey wand vibrators dubbele vergelijkingstest

Er zijn super veel wand vibrators te koop. Maar Pixey, voorheen Fairy, is één van de bekendere merken. Het leuke van Pixey is dat je zoveel verschillende soorten hebt. Er is voor iedereen wel een Pixey die goed past. Ik moet zelf nog wel even aan de naam Pixey wennen, ik was zo gewend aan de naam Fairy. Maar er was een of ander gedoetje over de naam, waardoor de naam helaas aangepast moest worden. Maar Pixey klinkt eigenlijk ook wel goed, toch? Eerder schreef ik trouwens al een review over de Pixey Deluxe.

Van O-Products, de makers van de Fairy’s, eh, Pixey’s, kreeg ik een enorme doos met bijna alle modellen. Alleen de Pixey Recharge 2.0 zat er niet in. Maar alsnog zeven exemplaren om te testen. Deze zware taak wilde ik graag delen met iemand, om zo een dubbele vergelijking te kunnen doen. Dus niet alleen een vergelijking van alle Pixey wands, maar ook een vergelijking van onze meningen. Dus ik nodigde mijn awesome vriendin Eva uit, misschien ken je haar wel van Meet the Kinksters, de BDSM-podcast die wij samen hosten.

In bed met Eva

De grote pixey wand vibrators dubbele vergelijkingstest Alle pixey's op een rij met de namen er bij

Samen in bed hebben wij alle modellen getest, terwijl mijn telefoon al ons commentaar opnam. En dat was nogal wat. Het was even een taak om het allemaal uit te werken en deze grote Pixey dubbele vergelijkingstest is dan ook nogal een lange review geworden, dus hulde als je het volhoudt om ‘m helemaal te lezen. Heb je geen zin in zo’n longread, check dan even onderaan de review de conclusie. Of als je denkt: Whatever, ik wil gewoon nu zo’n Pixey kopen! dan kan je hier bij Easytoys terecht. Of je kan de Pixey’s ook hier bestellen op Bol.com

Helemaal onderaan de review vind je nog een geluidsfragment van de test.

Op de foto hierboven zie je (in het klein) alle namen bij elk model er bij staan.

De Pixey Pocket Recharge en de Pixey Future

De pixey pocket recharge naast een lipstick om het formaat te kunnen zien. De pixey future van boven gezien

T: Whaa, leuk dit! Spannend ook wel. Welke wil jij eerst? Ik denk dat ik begin met die hele kleine, de Pixey Pocket Recharge.

E: Dan begin ik met die met die lichtjes, de Pixey Future.

T: Wat verwacht je er van?

E: Nou, niet veel.

T: Haha! Hoezo dan? Jij houdt toch heel erg van Pixey’s?

E: Ja, maar niet dat gedoe met die vibratiepatronen. Ik moet eerst nog een steady standje zien te vinden. Ik snap deze knopjes ook niet zo goed.

T: Dit ene knopje is om door de vibratiepatronen te klikken en het powerknopje gebruik je voor de steady standjes of om de patronen harder of zachter te zetten. Wel apart hè, deze knopjes.

E: Ja. Lekker onhandig dus.

T: Wat vind je van het geluid?

E: Nou, ik vind het te vergelijken met een mug die om je hoofd blijft zoemen.

T: Een mug?? Dit? Wat voor muggen hebben jullie daar op het platteland dan? Dit is duidelijk meer geluid dan een mug hoor. Maar het is nog wel te doen.

E: Maar op het hardste standje, dat is toch niet normaal dat lawaai? Ik woon thuis, dit kan ik niet gebruiken zo, m’n ouders komen dan gelijk vragen wat er aan de hand is.

T: Deze Pixey Pocket hoor je bijna niet. Zeker in vergelijking met die Future van jou. Maar deze heeft ook maar twee standjes en hij trilt niet zo hard, lijkt het zo op mijn hand.

E: Misschien is de Pocket fijn voor erbij, tijdens penetratie?

T: Ik denk dat ik dit gewoon nooit fijn vindt.

E: Ja, maar voor mensen die niet al 100 speeltjes hebben.

T: Ik weet het niet. Ik ga ‘m nu op m’n clit zetten en dan vertel ik het je zo.

E: Dan ga ik even de goede stand zoeken en deze Pixey Future testen.

T: Oh wacht! Dit valt heel erg mee! Als je nog geen seksspeeltjes hebt, denk ik dat je hier best blij mee zal zijn. De vibraties voelen best oké. Niet zo hard natuurlijk, maar wel lekker.

E: Oeh! Wat is dit! Deze Future gaat heel raar aan, ik schrik er gewoon van. Wat spooky!

T: Haha! Eng joh, zo’n vibrator!

E: Ik mis het fijne Pixey draaiwieltje. Deze knopjes vind ik irritant. En die lampjes, waarom is dat?

T: Die lampjes zijn echt lame! Maar deze Pixey Pocket valt me echt niet tegen. Ik dacht dat ‘ie super buzzy zou zijn, maar dat valt echt mee. Hij is echt best lekker. Wat vind je van die van jou?

E: Ja, het gaat nog wel.

T: Het gaat nog wel?? Alsof je bij de tandarts zit!

E: Wat ik vervelend vind is dat ik steeds onder de dekens moet kijken om het goede knopje te zoeken. Ik snap die lampjes nu wel, want ik kan de knopjes nu dus wel gewoon zien onder de dekens.
Ik hou van een grote kop bij wand vibrators, dus ik dacht dat ik deze te klein zou vinden, maar het formaat is prima.

T: Ik hou juist van een kleine kop.

E: Maar de vibraties zijn wel goed. De harde standjes vind ik wel echt veel te hard, maar de zachtere standjes vind ik lekker.

T: Oke, zullen we ruilen nu?

E: Ja, is goed.
Oh, kut, de batterij is al leeg van de Pixey Pocket!

T: Oh, shit, ik was ‘m vergeten op te laden, haha! Dus ik had ‘m net maar heel kort aan de lader gehad. Hier heb je de lader.

E: Wat is dat snoertje belachelijk kort!

T: I know, wie verzint dat? Dat zie je wel vaker bij mini toys. Zo irritant. En wat ik ook irritant vind, dat het afdekdopje van het ladergaatje niet vast zit. Dat raak ik echt gelijk kwijt hoor.

E: Ja, het is zo klein ook!

De Pixey Future en de Pixey Mini

De knopjes van de pixey future De pixey mini ligt voor de normale pixey, om verschil in het formaat te kunnen zien.

T: Oké, ik ga nu de Pixey Future proberen.
Wow, what the fuck?! Wat gebeurt er als je ‘m aan zet??

E: Ja, zie je!! Dat zei ik toch! Hij doet echt raar. Hij begint heel hard maar gaat dan vanzelf gelijk zachter. Zo spooky! Dan lach je mij uit, maar zelf schrik je ook!

T: Oh en deze knopjes zijn inderdaad onlogisch. Maar hij voelt wel echt goed. Hier kan ik het wel op hoor! Dit vind ik echt wel lekker. De lagere standjes in elk geval dan. De hogere standjes worden wel echt buzzy.

E: Ik pak ondertussen even de Pixey Mini erbij, tot die Pocket is opgeladen.
Oh, deze maakt ook wel geluid hoor!

T: Ja, alle wand vibrators maken wel wat lawaai.
Vond jij bij de Future ook dat de hogere standjes te buzzy waren? Standje drie is echt mijn favoriet, maar alles daarboven vind ik niks.

E: Nee, die hogere standjes vond ik ook niks, echt te buzzy en te hard.
Deze Pixey Mini is ook lekker, maar ook alleen de lagere standjes. Die voel ik veel dieper. Die hogere standjes vind ik niet lekker.

Hoe vindt jij die vibratiepatronen bij de Future?

T: Ja, ik weet het niet. Ze zijn wel oké, maar niet super bijzonder. Ik vind soms patronen wel heel lekker, omdat mijn clitoris dan een beetje soort van in de war raakt ofzo. Maar hier bij deze heb ik dat gevoel niet echt, ze zijn niet zo lekker.

E: Ik denk trouwens niet dat ik van deze Pixey Mini kan klaarkomen. Ik vind het formaat van de kop wel fijn en het wieltje vind ik echt super. Maar ik weet het niet, hoor.

Wat ik trouwens ook echt super vervelend vind bij veel Pixey’s zijn die randjes op de kop. Ik heb gewoon een speciale tandenborstel om dat schoon te maken, hè.

T: Ja, ik haat dat ook echt! Het is puur voor de looks denk ik. Maar ik vind ze toch niet mooi allemaal, dus who cares about die randjes. Doe het gewoon niet.

De grote Pixey en de Pixey Mini

De pixey mini in mijn hand en op de achtergrond de normale pixey Alle verpakkingen van de pixey wand vibrators

E: Oké, ik ga nu voor die grote. Die heeft geen naam volgens mij. Gewoon de normale Fairy. Eh, Pixey. Heb je dat logo gezien trouwens? Het lijkt een beetje op een gummybeertje. Met vleugels.

T: Haha, ja inderdaad! Ik probeer nu de Pixey Mini.

E: Ik heb het idee dat het wieltje nu de andere kant op draait. Ik heb thuis een Fairy, dus een ouder model, en volgens mij moet je dan de andere kant op draaien.
Maar kijk, als ik ‘m aanzet, dan zie je dat hele ding gewoon schudden! Zulke diepe vibraties!

T: Hè? Die grote van jou maakt gewoon minder lawaai dan die mini van mij? Hoe dan?

E: Ja, die Pixey Mini maakt wel een irritant geluid. Die grote maakt echt minder herrie. Daarom heb ik die ook thuis.

T: Maar vond jij die mini wel lekker?

E: Nou, het formaat wel, maar als ik moet kiezen, heb ik echt liever die grote hoor. Vanwege het geluid, maar ook omdat die mini best buzzy is.

T: Oké, ik ga ‘m nu echt proberen.

E: Dat geluid! Het klinkt net of je een gaatje aan het boren bent!

T: Ugh, ja. Maar ik heb ‘m nu op z’n hardst en ik kan nog steeds normaal met je praten. Dus zo onder de indruk ben ik van deze. Die hardste stand doet mij dus echt totaal niks. Veel te buzzy. Voel ik gewoon bijna niks van.

E: Oh, ik kan dat echt helemaal niet hebben hoor.

T: Op de lagere standjes vind ik ‘m wel oké. Maar bij die harde standen, dan denk ik haast dat m’n kut stuk is. Dat ‘ie dood is ofzo.

E: Je sluit je er misschien voor af, omdat het niet fijn voelt.

T: Nee, ik voel er gewoon niks van.

E: Maar heb je ‘m nu echt op je clitoris op z’n hardst? En dan ga je niet gillen?

T: Ja, maar ik ga hier echt niet van gillen hoor. Ik merk hier maar weinig van. Alleen dit geluid. Stel dat je dit wel geil vind, en dan dit geluid.

E: We moeten nu ook echt harder praten om elkaar te kunnen verstaan.

T: Haha! Maar nee, dit is alleen op de zachtere standjes lekker.

E: Deze grote vind ik wel echt heel lekker. Hier kan ik heel goed mee klaarkomen. Ik hou van een grote kop en deze diepe trillingen.

Dit is het standje waar ik normaal mee klaarkom. Net iets over de helft qua sterkte. En dan hou ik ‘m net onder m’n clitoris.

T: Ik zet ‘m altijd gewoon er op.

E: Deze kop is wel fijn, net wat flexibel. Ik duw graag met zo’n wand en dat gaat hier wel goed mee.

T: Ik kan het wel met deze Pixey mini, maar alleen op de lagere standjes. Ik kan me voorstellen dat iemand anders hier echt wel tevreden mee is. Iemand die een middelmatige toy zoekt die middelmatig plezier geeft! Haha! Nee, maar serieus, als je nog niet super veel gewend bent en niet per se hele harde diepe trillingen wil, zoals ik, dan is deze echt wel prima, hoor! Ik zou hier wel van kunnen klaarkomen. Maar ik wil het niet echt.

De Pixey Pocket Recharge en de Pixey Turbo

Links ligt de pixey turbo en rechts ligt de pixey exceed Close up van de gladde kop van de pixey turbo en daarnaast de kop van de pixey exceed, met allemaal nopjes er op.

E: Oké, ik ga nu die Pixey Pocket Recharge proberen.

T: Dan doe ik de Pixey Turbo. Extra powerrrr! Ohh, als ik dit op mijn hand al voel. Je denkt de hele tijd dat dit z’n hardst is, maar dan kan ‘ie nog harder. En dan ben je er nog niet, want hij kan nóg harder. Wow!

Maar jij doet nu die hele kleine, terwijl je al die anderen hebt getest. Dat is nu toch gewoon kansloos? Jouw clit heeft al een overdosis vibraties gehad. Kom je nu met dat dingetje.

E: Ja, dit slaat eigenlijk nergens op.

T: Deze Turbo heeft echt een gladde kop, dat is echt fijn.

E: Met deze kleine kan ik me wel voorstellen dat het lekker is om mee te beginnen. Lekker met glijmiddel, zo over je hele vulva.

T: Ja of als je nog geen toys hebt, en je wilt niet gelijk iets heel groots en indrukwekkends. Die Pocket is echt schattig.

Ik had echt vooroordelen over de Pixey Turbo, maar oeh! Ik durf bijna niet nog verder te draaien aan het wieltje. Het is al zo hard, maar hij kan nog harder. Ik weet niet wat mijn clitoris hier van gaat vinden.

E: Tering, dat geluid van die van jou!!
Deze Pocket hoor je echt bijna niet. Je kan deze denk ik ook goed gebruiken tijdens orale seks, voor erbij. De vibraties zijn ook best goed, ze vallen echt heel erg mee.

T: Dat gladde van deze kop is echt heel fijn. Maar oh wow, hij gaat zó hard!

E: Maar dat héle harde, dat vind je niet lekker, toch?

T: Nou….. Ik vind het niet niet-lekker, hoor. Het is wel… jeetje… Het is bijna een soort verrassingseffect, dat ‘ie zó hard kan! Ik test natuurlijk veel speeltjes, dus je verwacht op een bepaald niveau gewoon dat dat het is. Maar dit kan dan gewoon nóg veel harder. Ik vind het wel lekker, zo hard, maar voor eventjes. Het is wel echt heftig.

E: Die van jou is voor gevorderden. Die Pocket van mij is voor beginners denk ik. Ik laat ‘m nu even zo over mijn andere erogene zones glijden, de binnenkant van mijn bovenarm vind ik altijd heel lekker, en daar voelt dat ook echt goed. Je kan je hele lichaam er mee verkennen.

T: Ik ben echt gefascineerd door deze Turbo.

E: Toen ik deze mini Pixey Pocket zag, dacht ik: verschrikkelijk. Maar ik vind ‘m best leuk! Maar geef mij die Turbo nu!

De Pixey Turbo en de grote Pixey

 

Alle pixey wand vibrators naast elkaar. Van links naar rechts: pixey pocket recharge, pixey exceed, pixey turbo, pixey mini, pixey future, pixey deluxe, normale pixey. De normale, grote pixey wand vibrator in mijn hand

T: Dan neem ik die gewone grote. Hier heb jij de Turbo.

E: Ohhh woww!! Nee joh!! Dit is nog niet eens z’n hardst! Hoe doen mensen dit?

T: Deze is echt heel groot tussen je benen. Ook met vasthouden. Ik heb wel echt iets tussen m’n benen liggen nu.

E: Ik vind het heel fijn om ‘m tussen m’n benen te klemmen.

T: Maar dit is wel echt de beste, geloof ik. Deze grote Pixey, de vibraties zijn zo diep.

E: Ja, die vibraties zijn goed, hè!

T: Net iets voorbij halverwege vind ik ‘m het lekkerst. Dat had jij ook toch?

E: Ja, klopt.

T: Als ik er maar één zou mogen houden, denk ik dat ik deze zou kiezen. Maar ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd natuurlijk.

E: We moeten hierna allebei nog de Pixey Deluxe en de Pixey Exceed.

T: Maar nu heb ik wel echt zin om klaar te komen. Deze is echt goed.

E: Ja, ik kan met deze Turbo ook wel hoor.

*Er volgt een hoop gekreun*

T: OOhhhhh fuck!!!! Het wieltje werkt echt andersom! Ik kwam klaar en ik wilde ‘m zachter zetten, maar ik draaide de verkeerde kant op waardoor ‘ie ineens harder ging. Tijdens mijn orgasme! Fuck zeg, ik schrok echt, haha! Fuck spiergeheugen, echt. Heb ik nou jouw orgasme ook verpest met mijn gegil?

E: Nee hoor, die was er gewoon.

T: Gelukkig! Nu zit m’n neus dus dicht. Dat heb ik soms als ik ben klaargekomen. Zo dom.

E: Ik krijg een loopneus als ik pijp!

T: Oooh, ook echt irritant! Haha! Lekker duo zijn wij zo samen. Sexy!

E: Ik vind de kop van de Turbo wel echt het fijnst.

T: Ja. Ze moeten allemaal een gladde kop.

De Pixey Deluxe en de Pixey Exceed

De pixey deluxe in z'n geheel De pixey exceed in mijn hand, met mijn duim op het wieltje waarmee je de vibraties instelt

T: Neem jij zo de Pixey Deluxe? Dan neem ik die Exceed. Daar zie ik echt zo tegenop. Die gaat nog harder dan de Pixey Turbo. En het is nu al gevoelig allemaal.

E: Ik heb helemaal dat m’n benen zo schokken nu!

T: Oh, dat heb ik ook wel eens. Maar niet al na één orgasme.

E: Bij clitorale orgasmes heb ik dat altijd, bij vaginale orgasmes niet.

T: Ik zou nu wel een dutje willen doen eigenlijk.

E: Ja, hè!

T: Welke vind je tot nu toe het fijnste?

E: De grote! Maar die kleine vond ik ook echt wel leuk.

T: Ik vind de kop van de Pixey Turbo echt het aller fijnst voelen! Dat is echt een pré. Dat merk je pas als je ze achter elkaar gebruikt. Hij lijkt ook echt zachter of gladder te voelen, had ik niet verwacht. Want je zou niet denken dat je die ribbels überhaupt voelt. Maar die kop zou wel een reden zijn voor mij om de Turbo te nemen. Maar qua vibraties vind ik de grote lekkerder. Al vind ik die hele harde vibraties van de Turbo toch ook wel spannend hoor. Gewoon dat het kan, zo hard.

E: Even kijken welk knopje ik moet indrukken bij deze Pixey Deluxe. Zo’n wieltje is toch wel fijner hoor.

T: Die kop lijkt op een citruspers!

E: Ik vind het handvat er ook raar uitzien. Hij lijkt echt heel erg op een microfoon, ook door die kleuren.

T: Het logo lijkt nu een beetje op een eskimo pixey.

E: Waarom is ‘ie eigenlijk deluxe?

T: Omdat ie zowel draadloos als met draad kan, denk ik. En omdat ‘ie vibratiepatronen heeft ook.
Oh, ik durf deze Pixey Exceed gewoon niet, ik vind het eng!

E: Kan me voorstellen.

T: Huh. Kom eens met je hand. Als ik ‘m zo tegen je hand aanduw, voel jij ‘m dan goed trillen?

E: Hè? Nee, bijna niks. Wat raar.

T: Pas bij de hardere standjes voel ik het op m’n hand.
Wow! What the fuck!! Dit is wel echt keihard! En dit is nog maar op m’n hand! What the fuck!

E: Ik zit nog te kijken op welk knopje ik moet drukken.

T: Oké, ik heb extra glijmiddel nodig hiervoor.
Op m’n vulva voel ik dit zachte standje wel echt veel beter dan op m’n hand.

E: Oh, ik zit per ongeluk in de vibratiepatronen nu. Ik haat patronen.

T: Je moet dan niet op het powerknopje drukken, dat is voor de patronen.

E: Hee, maar dit patroon vind ik wel lekker eigenlijk.

T: Oh, de kort-kort-kort-lang. Ja, die vind ik ook lekker.

E: Het is een soort S.O.S.!

T: Het is morsecode voor kom klaar!

E: Haha!

T: Maar voel je dan ook als ‘ie even stopt, dat je clit dan zo…

E: Alsof ‘ie even adem haalt.

T: Ja, zo van ‘whuuuttt?!’

Maar die noppen op deze Exceed, die vind ik dus al kut voelen. Kut tegen m’n kut. Ik ga zo wel het hardste standje proberen. Maar ik vind het nu al eng. Het wordt wel echt al buzzy nu. Maar zo hard dat je bijna niet meer merkt dat het buzzy is. Ik durf niet harder! Ik krijg echt een SOA-gevoel, zo branderig.

E: Dat heb ik nu ook, door dit patroon. Ik vind het nu niet lekker meer.

T: Oké, ik ga ‘m nu op z’n hardst doen.
Bwhaaa!
Wow!

E: Ik ga ook op z’n hardst.
Auw! Nee!

T: Oh, bij die Deluxe van jou vind ik op z’n hardst juist wel lekker.

E: Nee, het voelt net als prikkeldraad, het doet pijn.

T: Wow, prikkeldraad in je kut, nasty!
Ik ga nog een keer zo hard.
…..
Ik kan niet eens meer wat zeggen als ‘ie op z’n hardst staat, wow! Maar het is echt way too much. Pijnlijk zelfs.

E: Had je ‘m echt nog tegen je clitoris aan, op z’n hardst?

T: Ja.

E: Hoe dan??

T: Ik ben een professional! Haha!

E: Tess met de clit van staal! Haha!
Ik vind deze Deluxe wel ook lekker. Maar ik vind het wel echt zonde, want al die standjes heb ik helemaal niet nodig.

T: Alsof je betaalt voor iets wat je niet gebruikt. Dat heb ik altijd bij die all-inclusive feestjes. Ik drink misschien vier spa blauw en voor alle hapjes ben ik allergisch. Zonde van m’n geld! Haha!

E: Ja ik zou dan eerder gewoon die grote kopen. Al die standjes en die lichtjes, dat gebruik ik toch niet.

T: Dan heb je meer waar voor je geld!

E: Jouw neus! Die zit echt dicht nu! Haha!

T: Op de lagere standjes is deze Exceed ook gewoon wel oké. Behalve die noppen dan, die zijn kut.

E: Bij dit patroon schudt mijn hand echt heel raar, alsof ik zo’n ziekte heb ofzo.

T: Je voelt de motor dan echt die draai maken, bij dat patroon, dat vind ik juist heel lekker.
Maar deze Pixey Exceed vind ik dus op zich heel lekker. Maar ik ben gewoon bang voor die harde standjes. Ik zou ‘m niet zo goed durven te gebruiken. Straks draai ik per ongeluk de verkeerde kant op en dan gaat ‘ie ineens heel hard. Of met een partner zou ik bang zijn dat die dan ineens aan het wieltje draait. Die denkt dat dat leuk is, om ‘m zo hard te doen. Ik zou dat zelf bij iemand anders ook echt doen, gewoon om te fucken.

E: Ja, zo ben jij wel. Maar zijn die noppen een toegevoegde waarde?

T: Voor meer ongemak: ja. Voor meer genot: nee.

De Pixey Exceed

De verpakkingen van de pixey turbo en de pixey future, met de gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje Alle pixeys naast elkaar, van voren gezien, zodat alle verschillende koppen goed zichtbaar zijn.

E: Nu ben ik wel benieuwd. Geef ‘m eens aan mij.

T: Gebruik glijmiddel, want zonder glijmiddel is dit echt niet te doen, hoor!

E: Hij voelt al helemaal heet ook.

T: Ik moet even bijkomen, hoor.

E: Ik ga ‘m nu gelijk proberen.

T: We zouden hier een podcast van moeten maken. Dat wij seksspeeltjes testen.

E: Ja. Misschien moeten we dat met BDSM-toys doen.
Hee, maar die noppen. Ik snap daar niks van. Het voelt als een voetbalschoen tegen m’n kut. Ik durf ‘m ook niet harder te doen.

T: Maar je bent echt nog lang niet op z’n hardst nu hoor.

E: Ik ga het nu doen!
Auw, auw, auw!

T: Was dat z’n hardst?

E: Ja, maar ik had ‘m er niet meer tegenaan. Dat gaat niet.

T: Hij was op z’n hardst, maar hij raakte je kut niet??

E: Hij raakte m’n schaamlippen en dat vond ik al erg genoeg. Het doet écht pijn.

T: Ik heb ook echt een branderig gevoel. Maar er is wel een standje dat lekker is.

E: Maar ik ga toch niet zo’n heel ding kopen voor alleen dit zachte standje.

T: Nee. Maar er zijn wel echt mensen die dit gewoon lekker vinden, zo hard.
Maar mijn kut voelt nu alsof ‘ie slaapt. Net zoals je been wel eens slaapt, weet je wel.

E: Oh! Ik dacht dat ik de enige was die dat wel eens heeft!

T: Nee hoor, dat komt gewoon voor. Kut is dat.

E: Zo zachtjes is deze wel gewoon prima.

T: Maar ben jij niet bang dat je de verkeerde kant op draait?

E: Ja, een beetje wel.

T: Zou je ‘m met een partner durven te gebruiken?

E: Nee, want de meeste mensen denken vast: hoe harder hoe beter.

T: Oh ik dacht dat je zou zeggen dat de meeste mensen met wie je dit zou doen, je gewoon graag willen martelen. In het kader van BDSM!

E: Haha! Nee niet eens, gewoon dat ze denken dat dat lekker is.

T: Ik zie dit echt als een potentieel martelinstrument. Ik ben er echt een beetje bang voor.

E: Ja. Ik ben er ook klaar mee.

De Pixey Deluxe

De pixey deluxe wand met mijn hand die een halve citroen vasthoud bij de kop, die wat weg heeft van een citruspers Drie pixey wands naast elkaar, de normale pixey, de pixey mini en de pixey future, met een tandenborstel die de randjes in de kop schoonmaakt

T: Wil je die grote nog even terug?

E: Ja!

T: Echt?

E: Ja, echt!

T: Mijn vulva moet gewoon echt nog even bijkomen voor ik deze Pixey Deluxe test. En die kop ziet er echt uit als een citruspers. Na die noppen lijkt dat gewoon een beetje eng. Maar kom op.

Krijg jij ook zo’n ruimteschip-beeld erbij, als je deze aanzet? Met die lampjes die dan aan gaan?

E: Haha! Ready for take off!

T: Ik weet nu al niet meer welk knopje waar zit. Oh! Ja die lampjes zijn inderdaad handig zo onder het dekbed, ik kan het echt goed zien nu.

E: Ja, echt hè!

T: Meestal lig ik niet onder de dekens met toys, dus het valt me nu pas op. Maar hij is wel écht heel lekker. Ik zou toch liever deze hebben, dan die grote die jij nu hebt. Je kan deze ook zonder draad gebruiken, hè. En met draad. Vet handig.

E: Ja maar die heeft al die dingen die ik niet wil. En hij heeft geen wieltje, maar knopjes.

T: Ik vind die vibratiepatronen toch lekker hoor. Die draaibeweging die je voelt, dat vind mijn clit heel leuk. Ja, deze standjes vind ik bijna allemaal lekker.

E: Ik vond het echt irritant voelen, alsof ik mijn eigen hand niet onder controle had.

T: Oh, ik zie nu ook dat deze nek, net onder de kop, helemaal glad is bij deze Deluxe. Dat is met schoonmaken ook echt beter! Die anderen hebben allemaal een soort ribbels.

Ik vind deze drie knopjes ook echt wel oké hoor. En dit hardste standje kan ik ook goed hebben. Dus hier hoef ik niet bang te zijn, het voelt juist lekker. Bij de Exceed schieten mijn stresslevels gewoon omhoog, ook al hou ik ‘m zelf vast. En de citruspers-kop, daar merk ik eigenlijk niks van. Al zou ik wel liever zo’n gladde kop hebben, zoals de Turbo. Maar als ik er één moest kiezen, zou ik echt deze Pixey Deluxe kiezen.

E: Ik zou deze grote Pixey kiezen. En die heb ik zelf thuis ook. Duidelijk de goede keuze geweest voor mij. Dat wieltje en die diepe trillingen, perfect echt.

T: Nou, dit was het. We hebben ze allemaal getest. Hoe vond je het?

E: Mijn kut doet pijn, maar ik vind het super gezellig. Nu een dutje!

T: Same!

Conclusie

Pixey Pocket Rechargeable

De Pixey Pocket is de kleinste en werkt met een schuifknopje. Hij heeft twee standjes en is oplaadbaar.

We hadden heel weinig van deze ieniemienie wandvibrator verwacht, maar we vonden ‘m allebei echt wel leuk. Wel duidelijk een vibrator voor beginners of voor mensen die geen echte sterke vibraties nodig hebben. De vibraties waren oké, zeker niet te buzzy. Het schuifje voor de twee standjes werkt makkelijk en het geluidsniveau was erg laag.

Pixey Future

De Pixey Future is een  klein model. Hij heeft een snoer met stekker en twee knopjes. Hij heeft vijf steady standen en vijf patronen, die je elk ook harder of zachter kan zetten. En hij heeft twee lampjes.

De vibraties op de lagere standjes zijn fijn, redelijk diep. Maar de hardere standen zijn erg buzzy. Het geluid is aanwezig en een beetje irritant maar goed te doen. De knopjes werken wat onhandig. Er zijn maar twee knopjes, drie was makkelijker geweest. De lampjes zijn handig voor als je in het donker wil checken welk knopje ook alweer wat is. De vibratiepatronen maakten geen indruk.

Pixey Mini

De Pixey Mini is een klein model en heeft het bekende wieltje om de vibraties traploos in te stellen. Hij heeft een snoer met stekker.

Het geluid van deze kleine wand is opvallend hard, hoog en irritant. De vibraties zijn op de lagere standjes lekker, maar op de hogere standjes echt te buzzy. Het wieltje werkt wel heel makkelijk om ‘m traploos in te stellen.

Pixey Turbo

De Pixey Turbo is ook een klein model en heeft een wieltje om de vibraties traploos in te stellen. Deze wand heeft een snoer met stekker. De kop van de Turbo is helemaal glad.

De Turbo kan écht heel hard. Veel harder dan je zou verwachten. De vibraties zijn lekker diep op de zachtere standjes. De hogere standen zijn meer buzzy maar trillen zo hard dat dat ruim compenseert.

Het geluid is wel redelijk hard, maar niet irritant.

De normale/grote Pixey

Dit is dus een groot model wandvibrator. Hij werkt met een wieltje en is dus traploos in te stellen. Hij heeft ook een snoer met stekker.

Deze Pixey is echt top. De vibraties zijn heel diep en gaan heel hard, je ziet ‘m gewoon schudden. Op de hoogste standen worden de vibraties wel iets minder diep, maar zijn wel echt krachtig.

Het geluid is laag en is daardoor minder irritant, maar je hoort ‘m wel goed.

Dit is Eva’s favoriet.

Pixey Deluxe

Dit is een groot model. Je kan ‘m zowel met als zonder snoer gebruiken. Hij heeft drie knopjes, vijf steady vibratiestanden en vijf vibratiepatronen. Ook heeft ‘ie twee lampjes en lijkt de kop een beetje op een citruspers. Het geluid van de Deluxe is laag. Wel aanwezig, maar niet irritant.

De vibraties zijn diep en echt heel krachtig. De patronen zijn gevarieerd, zelfs Eva, die patronen haat, vind sommigen wel lekker voelen. Super handig dat je ‘m ook draadloos kan gebruiken. De knopjes van de Deluxe werken makkelijker dan die van de Future. De ribbels op de kop zijn niet storend.

De Pixey Deluxe is Tess’ favoriet.

Pixey Exceed

De Pixey Exceed is een klein model. Hij heeft een snoer met stekker en een wieltje om de vibraties traploos in te stellen. De kop is voorzien van nopjes. Het geluid van de Exceed is hard, hoog en irritant.

We zijn het er over eens: de Pixey Exceed maakt ons bang. Deze wand vibrator gaat hard. Echt, stel je voor hoe hard je denkt dat ‘ie het doet, en doe dat dan keer vijf. Je gelooft het gewoon niet tot je het gevoeld hebt.

De harde standen worden hier ook weer buzzy, maar met die kracht maakt dat gewoon niet meer uit. Het is echt enorm hard. Voor ons eng-hard, want het voelde gewoon pijnlijk.

Wanneer je weet dat het je niet hard genoeg kan, of als je echt hele heftige stimulatie nodig hebt, is deze wand echt wat voor jou.

Je vindt alle Pixey Wand vibrators hier bij Easytoys

Of je kan de Pixey’s ook hier bestellen op Bol.com

 

En dan nog het geluidsfragment:

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Hier de originele Fairy in bezit. De normale (grote) dus en de Turbo.
  De gewone trilt vrij diep, maar is echt groot.
  De turbo is luider, maar minder diepe trillingen.

  Beide worden jammer genoeg zelden gebruikt. De normale occasioneel eens samen met zo’n kussen waarin hij geplaatst kan worden en zij dan over zit om doggy te vrijen. De turbo bijgekocht met enkele attachments, maar echt irritant luid.

  Reeds lang in twijfel of we een LELO smartwand zouden kopen. Maar tot op heden niet gedaan. Zoeken ene met diepe vibraties, maar geen snelle en vooral stil, bij voorkeur oplaadbaar. Van LELO tevreden een viertal toys reeds lange tijd in gebruik. De wevibe wand is nu ook aangekondigd, vraag is hoe diep die trilt en hoe stil. Ervaringen met wevibe helaas wat minder. Reeds twee we vibe couple toys gehad die binnen garantietermijn defect gaan, los daarvan ook altijd zwakke verbinding met afstandsbediening, sinds kort een sync, maar ook die is reeds vervangen. Ook met womanizer, al een premium ontvangen die defect in doos zat, de vervanger was incompleet verpakt. Dus de wand van hen is niet goedkoop en de vraag is maar of hij het waard is.
  De Lelo smartwand large ook nog niet geprobeerd, omdat reviews een beetje willekeurig zijn qua diepe vibraties. Ook de standaard wand accessoires passen niet op de Lelo. Il denk dat we beter op de revisie van de Lelo smartwand wachten

  Antwoord
 2. Zo handig dit! En super leuk geschreven!

  Antwoord
  • Dankjewel! Dit was ook echt weer zo’n hele leuke ervaring!

   Antwoord
 3. Hahaha! Heb het helemaal gelezen en heb hardop moeten lachen

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Saiz Clitoris Pomp Premium | Tess Tesst - […] nu heeft iemand onlangs nog tegen mij gezegd dat ik een clit van staal heb. Maar met vacuüm vind…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.