De beste sextoys van november – video

05-12-2021

November is weer voorbij, dus het is weer tijd voor een terugblik. In deze video laten Jay en ik de leukste, interessantste, lekkerste sextoys en bdsm-toys zien die wij in de maand november hebben getest!

Wat was jouw favoriete toy?

Je kan de video hier onder bekijken. De video krijgt van YouTube automatisch een leeftijdsbeperking, waar wij helaas niets aan kunnen doen. Je moet dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ‘m kan zien.

➤ Wil jij onze videos kunnen bekijken zonder gedoe? https://tesst.it/odysee

De review over de Satisfyer Twirling Fun lees je hier.

Hier vind je de review over de MisterB Leather Police Gloves.

De review over de Mister B Rubber Paddle Small, oftewel de Rubberen Rottigheid, vind je hier.

Jay’s review over de Panzergirls Yukari Onahole is hier te vinden.

De review over het boek Damn Horny vind je hier.

En de review over de MEO SM Whip in Brown Leather kan je hier vinden.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. We zoeken naar andere kanalen om onze video’s te posten.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Wat fijn dat video’s nu ook weer zonder gedoe gekeken kunnen worden. Yes! 🥳 ik ga daar zo eens even spieken 👍

  Ik weet het.. Ik ben gewoon heel nieuwsgierig aangelegd.. Sorry.. Ik ben ook benieuwd of er al iets bekend is over de winactie van het boek 😅😋😘

  Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe. Maak er wat moois van samen 🍀🌻🦄🌲

  Antwoord
  • Haha flapperig😂 lol

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.