De beste luchtdruk sextoys

27-12-2021

Luchtdruk toys, ik hou er van! Toen Womanizer een aantal jaren geleden met het allereerste luchtdrukspeeltje kwam, leek het alsof iedereen die het probeerde er wild van was. Je hoorde alleen maar verhalen over mensen die in no time een geweldig orgasme kregen door deze nieuwe vorm van stimulatie. Nu we al een jaar of zeven deze nieuwe techniek kennen, weten we dat luchtdrukstimulatie toch niet voor iedereen werkt. Love it or hate it, je weet het eigenlijk pas als je het probeert. Gelukkig zijn daar ondertussen ook wel vrij goedkope opties voor beschikbaar.

Er zijn een tijdje wat issues geweest met Womanizer en We-Vibe, die naar eigen zeggen opgelost zijn. Maar mocht je toch proberen ervaren met jouw Womanizer of We-Vibe Melt, check dan even deze post.

De beste luchtdruk toys

Womanizer Premium

De beste luchtdruk sextoys De beste luchtdruk sextoys

Dit is denk ik momenteel de bekendste luchtdruktoy. Womanizer is natuurlijk de uitvinder van luchtdruk sextoys en de Premium is wel hét Womanizer model. Het is geen goedkope toy, maar de stimulatie van deze sextoy is wel echt heel fijn. Van heel zachtjes tot heel hard, het voelt allemaal lekker! Ook vind ik de smart silence functie erg handig, die zorgt er voor dat de Womanizer alleen aan gaat wanneer het kapje jouw huid raakt.

Je krijgt ook twee verschillende kapjes bij de Womanizer Premium, die allebei net een iets ander gevoel geven. Je kan dus zelf jouw favoriet kiezen. Dit is echt een luxe toy.

Je kan mijn volledige review over de Womanizer Premium hier lezen.
Of je kan de Womanizer Premium direct hier bestellen bij Easytoys,

We-Vibe Melt

De beste luchtdruk sextoys De beste luchtdruk sextoys

De We-Vibe Melt is de eerste luchtdrukstimulator van We-Vibe en dit is toch wel één van mijn all time favoriete toys. De vorm van de We-Vibe Melt is een stuk slanker dan die van bijvoorbeeld de Womanizer Premium. Ik vind ‘m super lekker in de hand liggen en de knopjes zitten ook op een goede plek. Ook kan je deze Melt makkelijker gebruiken tijdens seks met een partner, want door zijn vorm past ‘ie makkelijker tussen twee lichamen.

Het tuutje van de We-Vibe Melt is ook heel anders dan het tuutje van de Womanizer Premium. Er zit geen los kapje op. Bij mij sluit dit tuutje perfect aan op mijn clitoris. De luchtdrukstimulatie voelt ook weer wat anders. Het lijkt alsof het nog dieper voelt dan andere luchtdrukstimulatie toys. Wat ook tof is, is dat de Melt ook met de We-Connect app te bedienen is, ook op (lange) afstand!

Je kan mijn hele review over de We-Vibe Melt hier lezen.
Of je kan de We-Vibe Melt direct kopen, hier bij Easytoys.

Satisfyer Curvy 1+

De satisfyer curvy 1+ ligt tussen bloemen en een groot blad. De satisfyer curvy 1+ naast de satisfyer app. Je ziet een aantal van de beschikbare patronen.

De Satisfyer Curvy 1+ heeft me echt verrast! Deze toy is én best wel goedkoop én heel erg goed. De vorm is weer heel anders dan andere luchtdrukstimulators, maar werkt heel goed. Het tuutje is best groot, maar voor mij voelt dat erg fijn. De stimulatie voelt ook best wel diep, helemaal waar ik van hou.

Deze Satisfyer Curvy 1+ combineert luchtdruk met vibratie. Normaal vond ik dat niet zo heel veel toevoegen, maar bij deze luchtdrukvibrator zeker wel! Je kan deze sextoy ook met app bedienen, dan heb je nog veel meer mogelijkheden. De luchtdruk kan dan ook in patronen en dat is écht heel erg fijn. Ook voor de vibratiestanden zijn er ontzettend veel opties. Je kan je seksspeeltje ook op afstand laten bedienen door een partner, die niet eens in hetzelfde land hoeft te zijn. Hoe tof is dat? Het werkt allemaal goed en ik ben fan!

Je kan mijn hele review over de Satisfyer Curvy 1+ hier lezen.
Of je kan de Satisfyer Curvy 1+ direct bestellen, hier bij bol.com

Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love in mijn hand, zodat je ziet hoe dik hij is. De beste luchtdruk sextoys

Ook al zo’n goede en redelijk goedkope luchtdruk stimulator van Satisfyer, de Satisfyer Dual Love! Ook deze sextoy combineert luchtdruk met vibraties en is ook met de app te gebruiken. In de app heb je nog zoveel meer mogelijkheden! Dat maakt het echt de moeite waard om deze toy met de app te bedienen in plaats van met de knopjes.

Het handvat van de Satisfyer Dual Love is ook een vibrator. Qua vorm is dat natuurlijk een vrij basic staafvibrator, maar toch is het een super leuk extraatje. De vibraties zijn best goed, dus dit is zeker leuk als je nog niet zoveel sextoys hebt. Dan heb je toch weer meer mogelijkheden.

Je kan mijn volledige review over de Satisfyer Dual Love hier lezen.
Of je kan de Satisfyer Dual Love direct hier bij bol.com bestellen.

Lora DiCarlo Baci

De lora dicarlo baci van boven gezien, er naast ligt een lipstick. Ze zijn ongeveer even lang. De lora dicarlo baci ligt op een roze, geel en blauw ondergrondje met bloemen er omheen. De baci is licht roze en ovaal. Bovenop zit de opening voor de clitoris.

Vind je al die luchtdruktoys leuk, maar ben je op zoek naar (veel) meer power? Dan moet je echt de Lora DiCarlo Baci hebben! Dit is de Doxy onder de luchtdrukstimulators! Hij heeft tien standjes. Standje één is gelijk al best pittig, maar het wordt allemaal nog véél heftiger. Ik hou echt wel van stevige stimulatie, maar voor mij was deze Lora DiCarlo Baci zelfs wel heel heftig!

Je kan mijn hele review over de Lora DiCarlo Baci hier lezen.
Of je kan de Lora DiCarlo Baci direct bestellen, hier bij Easytoys.

De beste goedkope luchtdruktoys

Satisfyer Pro Traveler

De beste luchtdruk sextoys De beste luchtdruk sextoys

De Satisfyer Pro Traveler is super klein en makkelijk om discreet mee te nemen door het kapje wat er overheen zit. Maar het is ook gewoon een goede luchtdruktoy. Het is van alle luchtdruktoys niet de allerbeste, maar hij krijgt echt een ruime voldoende van mij. Als je heel benieuwd bent naar luchtdrukstimulatie maar je wilt er niet teveel geld aan kwijt zijn, dan is de Satisfyer Pro Traveler echt een prima optie.

De verkoopprijs wisselt regelmatig, maar op het moment van dit schrijven kost hij 16,99 euro bij bol.com.

Je kan de volledige review over de Satisfyer Pro Traveler hier lezen.
Of je kan de Satisfyer Pro Traveler direct hier kopen bij bol.com.

Satisfyer Pro Penguin

De beste luchtdruk sextoys De beste luchtdruk sextoys

De Satisfyer Pro Penguin ziet er super schattig uit en dat is ‘ie eigenlijk ook wel. De luchtdrukstimulatie van deze sextoy gaat van heel zacht naar best wel hard. Het gevoel is net wat anders dan bij andere luchtdruktoys. Het lijkt alsof de Penguin iets zachter, bijna strelender, stimuleert, terwijl het toch echt niet minder intens is. En natuurlijk is ‘ie niet al te duur. Op bol.com kunnen de prijzen per dag verschillen, maar over het algemeen vind je de Satisfyer Pro Penguin voor rond de 25 euro. Dat is best een prima prijs om eens uit te kunnen proberen of luchtdrukstimulatie wat voor jou is. Ook als je luchtdrukstimulatie wel fijn vind, maar al snel te heftig, is deze Penguin misschien wel wat voor jou.

Je kan de volledige review over de Satisfyer Pro Penguin hier lezen.
Of je kan de Satisfyer Pro Penguin hier kopen bij bol.com.

De beste duo luchtdruktoys

De Womanizer Duo

De womanizer duo van bovenaf gezien met een lipstick er naast om het formaat duidelijk te krijgen De womanizer duo in mijn hand

Nou, eigenlijk is er tot nu toe maar één duo luchtdruktoy die hier een plekje verdiend: de Womanizer Duo. Dit is dan wel gelijk ook een hele goede! Het ene deel van de toy breng je in in de vagina. De vorm is goed en de vibraties zijn ook erg fijn. Je kan de vibraties apart bedienen van de luchtdrukstimulatie. Het deel wat je inbrengt is flexibel genoeg om er voor te zorgen dat deze vorm bij de meeste lichamen wel goed aan zal sluiten, lijkt mij.

De luchtdrukstimulatie is ook echt geweldig! Die kan van heel zacht tot best wel hard. Vooral de combinatie van de inwendige vibratie en de luchtdrukstimulatie bij mijn clitoris, vind ik helemaal geweldig. En wat ik ook erg fijn vind, is dat deze luchtdrukvibrator ook hands-free te gebruiken is. Al zal dat vast een beetje afhangen van je lichaamsbouw, maar bij mij werkt het perfect als ik gewoon mijn benen tegen elkaar doe. Dan blijft ‘ie perfect zitten. Het is zeker geen goedkope toy, maar dit is wel een toy waar ik echt heel veel plezier van heb. Het is niet voor niets al tijden een van mijn favoriete sextoys.

Je kan de volledige review over de Womanizer Duo hier lezen.
Of je kan de Womanizer Duo direct hier bestellen bij bol.com

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. I love this post haha! En zo te zien heb ik toch nog het een en ander uit te proberen 😉 alvast een heel tof 2022 Tess 😚✨

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.